Jucerasnji dan

nase televizije su prikazivale napade na americku ambasadu umesto da su ceo dan pustale snimke od 17.03.2004.
dok je vas don naprasno propricao srpski, obecavajuci sigurnost
najblaze receno, jezivo

И треба да нам узму и Косово и Војводину и да будемо мањина у својој земљи кад смо пи$ке. Када дозвољавамо да нас један шиптар мучки подјебава и нико се на то не обазире. :x

treba mirno sagledati situaciju,smiriti se,i onda hladne glave odgovoriti siptarcicu,Ajde idi ti tamo veseli se,pa dobio si drzavu,nemo nas da smaras,a mi cemo vas vec nekako *uspavati*

drzite se teme, a tema je jucerasnji dan.
necemo se stalno vracati u istoriju kada se navede bilo sta, istinito, ali vama u tom trenutku ne odgovara

Aj ti meni reci gde zivis da ja tebe nadjem , pa da ti se najebm mile majke , pa si ti doso na nasem forumu da *****s jebm ti i seme i pokolenje. Posalji mi na pm gde zivis jebm ti sve sto imas u kuci.

Уживај шиптару док још можеш, Америка полако умире као веле сила а онда се спреми да са својима у сточним вагонима путујеш у орлово гнездо.

moralo bi se uvesti jedno pravili, da forumas pre postavljanje teme procita sta je napisao, i da makar malo razmisli o tome, pa tek posle da je postavi. razmumem ogorcenje, i ja bih bio, ali toliko mrznje o nekom narodu je ili totalno nepoznavanje tog naroda ili imbecilnosti samog forumasa.
da ne poznajem licno srbe, i to dugi niz godina, nakon citanja ovakvih posotva sigurno ne bih imao lepo misljenje o vama. toliko je uvreda bilo o primitivizmu albanaca juce a evo i danas, a cinjenice??? dokazi??? npr. dva miliona ljudi slavi bez ijednog incidenta, ali zato grupe huligana, izjave vasih TV kuca, slicnih ovakvim forumasima, razbija ambasade, trzne centre, ugostiteljske objekte, cuvare reda.... o ko je tu civilizovan, tolerantan ili...
pogledajte govore naseg premijera i vaseg,i razmislite,ko je tu stoka, bolid, patrijota.... a ko pripada evropi.
ima jos toga, ali ....

Ademe, u potpunosti se slazem sa pocetkom i krajem tvog komentara. Ali ono u sredini naprosto ne moze da se uklopi u sliku koju predstavljas na forumu. Ne razumem kako mozes na osnovu par ljudi ili cak i 50% ljudi jednog naroda (npr. srpskog), kad bi poznavao, da donosis sud. Kako to mozes da kazes "Srbi su takvi", a da istovremeno ne budes nacionalista (nacionalno opterecen) i tako zagaziti u dehumanizaciju. Eto ti si upoznao neke dobre Srbe i sada kad si naisao na losu osobu (CosmicBabe) tvoje se misljenje o citavom narodu malo poljuljalo. A zar ne bi bilo bolje kad ne bi imao nikakvo misljenje o narodu, vec tek o njegovim pripadnicima pojedinacno, na osnovu onoga sto kazu? Zar ne bi onda bio precizniji, i daleko vise u pravu kod procene ljudi?

А ти си вероватно Маћар, муслиман, Хрват или не дај боже шиптар.

Nazalost, nista od toga, niti od bilo koje nacionalnosti. Ili, kako biste vi sovinisti kazali: tikva bez korena.

Tek sam ti ukazao na zlo i primitivizam koji si iskazao u svom komentaru. Ne znam zasto me nagradjujes tudjom nacionalnoscu. Bilo bi me sram da pripadam bilo kojoj naciji ili veri (posto vidim da si umesao i muslimane tu).

Eto ti si upoznao neke dobre Srbe i sada kad si naisao na losu osobu (CosmicBabe) tvoje se misljenje o citavom narodu malo poljuljalo...

Po cemu sam ja `losa osoba`? Zar je nesto netacno ako sam ih nazvala trgovcima belim robljem npr?

JSO.jpg

Ti smradu izdajnicki da pusis ***** ima milion ip . pa mi mozes poduvati izdajniku

moralo bi se uvesti jedno pravili, da forumas pre postavljanje teme procita sta je napisao, i da makar malo razmisli o tome, pa tek posle da je postavi. razmumem ogorcenje, i ja bih bio, ali toliko mrznje o nekom narodu je ili totalno nepoznavanje tog naroda ili imbecilnosti samog forumasa.
da ne poznajem licno srbe, i to dugi niz godina, nakon citanja ovakvih posotva sigurno ne bih imao lepo misljenje o vama. toliko je uvreda bilo o primitivizmu albanaca juce a evo i danas, a cinjenice??? dokazi??? npr. dva miliona ljudi slavi bez ijednog incidenta, ali zato grupe huligana, izjave vasih TV kuca, slicnih ovakvim forumasima, razbija ambasade, trzne centre, ugostiteljske objekte, cuvare reda.... o ko je tu civilizovan, tolerantan ili...
pogledajte govore naseg premijera i vaseg,i razmislite,ko je tu stoka, bolid, patrijota.... a ko pripada evropi.
ima jos toga, ali ....

ima jos toga, ali ....

http://forum.krstarica.com/blog.php?b=1174

Back