JS i dobrovoljno davanje krvi

Daj se molim te odluci jel osecas kiseonika ili ga ne osecas ?
Samo da te potsetim sta si mi po istom pitanju ( zahtevu da mi pokazes kiseonika) rekao pre par prepiski upravo na ovu temu u postu br.493:

Pera zdera

Kao sto se jasno vidi,ti si potpuno nekonzistentan u svojim komentarima sto je veoma lose za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju stoga je mozda ipak bolje da si produzimo caskanje na pdf Humor jer si tamo zaista ono u punoj formi... :D
Mozda se tada nisam dobro izrazio.
Mislio sam nesto drugo, izvini moja greska

bajo bog je sve što vidiš i možeš da zamisliš, jedna svest. tvoji tvorci su iz ovog univerzuma hteo ti to ili ne. a o kiseoniku se uči u nižim razredima osnovne.
Ne mogu da vidim a i ni da zamislim.
Kako ga ti vidis a kako zamisljas

.
Q69k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWmpnN01EQV8vYTY2YmY4MThmMWQxZjQ2Mzk2YTZhNDA4ZDk...jpg

Mozda ovako ?

Ma nemoj,nisam znao...
Sad znaš
Jerl moze dokaza ili ti trebam verovati na tvoju casnu rec ? :kafa:
Čitaj malo najstarije spise, imaš nacrte na pećinama i stenama na svim delovima sveta, putuj astralno, dobij odgovore.
Jos bolje,to znaci da vladas materijom stoga izvoli,daj mi odgovori na pitanje koje sam postavio tvom bratu "po veri".
Dodđi da ti dam usta na usta da ga osetiš iz prve ruke.
Ne mogu da vidim a i ni da zamislim.
Kako ga ti vidis a kako zamisljas

.Pogledajte prilog 1607295

Mozda ovako ?
Ne verujem tog boga, verujem u tog čikicu na nebu jer nisam bogomoljac, verujem u svet, sve je jedno i jedno je sve, to je bog ili zovi to kako hoćeš potpuno je svejedno.

Blago meni... :D
Čitaj malo najstarije spise, imaš nacrte na pećinama i stenama na svim delovima sveta, putuj astralno, dobij odgovore.
Aha,ti dakle ides po pecinama i tako si otkrio ovaj frapantni podatak ?
'
Dodđi da ti dam usta na usta da ga osetiš iz prve ruke.
Sta je sad ovo,ponelo te uzbudjenje od one vase parade gordosti ...?
...jesi li bar nosio dobre stiklice ? :D
Ne verujem tog boga, verujem u tog čikicu na nebu jer nisam bogomoljac, verujem u svet, sve je jedno i jedno je sve, to je bog ili zovi to kako hoćeš potpuno je svejedno.
Hmmm,cini mi se da ovo sto si naveo ni sam ne mozes protumaciti ali hajde da ne prejudiciram... :mrgreen:

Blago meni... :D

Aha,ti dakle ides po pecinama i tako si otkrio ovaj frapantni podatak ?
Aha ja sam arheologist i bavim se i iskopinama u slobodno vreme.
'

Sta je sad ovo,ponelo te uzbudjenje od one vase parade gordosti ...?
...jesi li bar nosio dobre stiklice ? :D
vala bio sam u prvom redu, a nosiće ih i naša deca idemo ka tome i vrlo smo blizu 🥰

Hmmm,cini mi se da ovo sto si naveo ni sam ne mozes protumaciti ali hajde da ne prejudiciram... :mrgreen:
U svest*

Je li moguće da nam i krv kradu?
Imali smo sistematski i opet, kao i predhodne 2 godine komentarisali epruvetice, koje su se naglo uvećale, da ne kažem utrostručile.
Jedna veća i jedna manja, a od krvne slike samo eritrociti, leuociti, .hemoglobin i šećer?!!!
Prije nekoliko godina su nam stavljali krv samo u tu manju epruveticu.:think:

Back