JS i dobrovoljno davanje krvi

Kakav je ?
Jel vreo zagrljaj ?
Nesto kao da te zagrli zena, devojka.....
Predlazem ti da ovo sam iskusis,to je specifican osecaj koji obizima citavo moje bice a koje se u generalnom smislu najlakse moze opisati sledecim recima iz Svetog Pisma:

Ps.37,22-25:
"...Jer koje on blagoslovi, oni naslijede zemlju, a koje on prokune, oni se istrijebe.
Gospod utvrđuje korake svakoga čovjeka i mio mu je put njegov.
Kad posrne da padne, neće pasti, jer ga Gospod drži za ruku.
Bijah mlad i ostarjeh, i ne vidjeh pravednika ostavljena, ni djece njegove da prose hljeba..."

Predlazem ti da ovo sam iskusis,to je specifican osecaj koji obizima citavo moje bice a koje se u generalnom smislu najlakse moze opisati sledecim recima iz Svetog Pisma:"
Nemoj opisivati neko pokazi taj zagrljaj

. 7.jpg

Kako bre osećate boga kakve su to laži i prevare samog sebe. Imate pogrešnu koncepciju o bogu da je neko zasebno biće na nebu koje vas nevidljivo grli i ljubi...
Ja vidim da u prirodi sve vrvi od ljubavi i mudrosti...na stranu ostavi sada ljudska (ne)dela i potrebe za opstankom životinja...sve je ispunjeno ljubavlju prema tebi kao jedinki...tvoje telo, potrebe i zadovoljstva koja doživljavaš u njemu...poput smeha, radosti, dobrote, ljubavi, čežnje, svesti...itd...pa i samih prirodnih darova koja su tu da ispune sva tvoja čula...
Neko je precizno štelovao i tebe i tvoje okruženje u kom živiš...sve je puno hemije u tebi i oko tebe i sve se savršeno poklapa kao jin i jang...
Izvini, ali ja to nikako ne mogu prepustiti pukoj slučajnost, već iza svega vidim i znam da postoji Neko ko je baš tako kreirao...
To je taj prvi osećaj...

Ja vidim da u prirodi sve vrvi od ljubavi i mudrosti...na stranu ostavi sada ljudska (ne)dela i potrebe za opstankom životinja...sve je ispunjeno ljubavlju prema tebi kao jedinki...tvoje telo, potrebe i zadovoljstva koja doživljavaš u njemu...poput smeha, radosti, dobrote, ljubavi, čežnje, svesti...itd...pa i samih prirodnih darova koja su tu da ispune sva tvoja čula...
Neko je precizno štelovao i tebe i tvoje okruženje u kom živiš...sve je puno hemije u tebi i oko tebe i sve se savršeno poklapa kao jin i jang...
Izvini, ali ja to nikako ne mogu prepustiti pukoj slučajnost, već iza svega vidim i znam da postoji Neko ko je baš tako kreirao...
To je taj prvi osećaj...
Ja vidim da u prirodi sve vrvi od smrti, sirovi opstanak i preživljavanje. Više je patnje i smrti danas nego ljubavi i dobrote. bog vas je napustio.

Koje validne dokumente majke ti ?
Složili smo se da iza kompleksnosti stoji Bog...

Ja ne verujem da je taj Bog mutav, a još manje da je neki ćutolog...
Veoma je važna 'reč' za nas koji smo ispunjeni raznim ljubopitljivim osobinama...kao što tebe dete pita i ti ga učiš...ne učiš ga ćutanjem, već mu govoriš šta je dobro a šta loše...
Možeš li da zamisliš oca koji na pitanja svoje dece ćuti ko mula?

A ljubav ne vidiš nigde?
Ljubav se oseca :ok:

.
Složili smo se da iza kompleksnosti stoji Bog...

Ja ne verujem da je taj Bog mutav, a još manje da je neki ćutolog...
Veoma je važna 'reč' za nas koji smo ispunjeni raznim ljubopitljivim osobinama...kao što tebe dete pita i ti ga učiš...ne učiš ga ćutanjem, već mu govoriš šta je dobro a šta loše...
Možeš li da zamisliš oca koji na pitanja svoje dece ćuti ko mula?
Mislim da si dobar covek ali naivan, zavodljiv.....
Dobroti, lepom ponasanju i sl su zasluzni tvoji roditelji.
Dok si mali njih pitas - oni odgovaraju.
Ako pitas nekog zamisljenog boga ispasce da pricas sam sa sobom:super:

Cuo sam da kiseonik postoji.
Tako kazu - mozda me slagali, ne osecam ga :super:
Daj se molim te odluci jel osecas kiseonika ili ga ne osecas ?
Samo da te potsetim sta si mi po istom pitanju ( zahtevu da mi pokazes kiseonika) rekao pre par prepiski upravo na ovu temu u postu br.493:

Pera zdera

Ne mogu ti ga prstom pokazati ali ga osecam.

Kao sto se jasno vidi,ti si potpuno nekonzistentan u svojim komentarima sto je veoma lose za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju stoga je mozda ipak bolje da si produzimo caskanje na pdf Humor jer si tamo zaista ono u punoj formi... :D

Back