Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.866
Kakav je ?
Jel vreo zagrljaj ?
Nesto kao da te zagrli zena, devojka.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je ?
Predlazem ti da ovo sam iskusis,to je specifican osecaj koji obizima citavo moje bice a koje se u generalnom smislu najlakse moze opisati sledecim recima iz Svetog Pisma:Kakav je ?
Jel vreo zagrljaj ?
Nesto kao da te zagrli zena, devojka.....
Nećeš logički da gledaš...to sam mislio...Sad me vredjas da ne vidim dobro, da sam slep![]()
Ja vidim da u prirodi sve vrvi od ljubavi i mudrosti...na stranu ostavi sada ljudska (ne)dela i potrebe za opstankom životinja...sve je ispunjeno ljubavlju prema tebi kao jedinki...tvoje telo, potrebe i zadovoljstva koja doživljavaš u njemu...poput smeha, radosti, dobrote, ljubavi, čežnje, svesti...itd...pa i samih prirodnih darova koja su tu da ispune sva tvoja čula...Kako bre osećate boga kakve su to laži i prevare samog sebe. Imate pogrešnu koncepciju o bogu da je neko zasebno biće na nebu koje vas nevidljivo grli i ljubi...
Ja vidim da u prirodi sve vrvi od smrti, sirovi opstanak i preživljavanje. Više je patnje i smrti danas nego ljubavi i dobrote. bog vas je napustio.Ja vidim da u prirodi sve vrvi od ljubavi i mudrosti...na stranu ostavi sada ljudska (ne)dela i potrebe za opstankom životinja...sve je ispunjeno ljubavlju prema tebi kao jedinki...tvoje telo, potrebe i zadovoljstva koja doživljavaš u njemu...poput smeha, radosti, dobrote, ljubavi, čežnje, svesti...itd...pa i samih prirodnih darova koja su tu da ispune sva tvoja čula...
Neko je precizno štelovao i tebe i tvoje okruženje u kom živiš...sve je puno hemije u tebi i oko tebe i sve se savršeno poklapa kao jin i jang...
Izvini, ali ja to nikako ne mogu prepustiti pukoj slučajnost, već iza svega vidim i znam da postoji Neko ko je baš tako kreirao...
To je taj prvi osećaj...
Koje validne dokumente majke ti ?Dao sam ti validne dokumente, ali ti ništa ne priznaješ osim telesnog vida...
A ljubav ne vidiš nigde?Ja vidim da u prirodi sve vrvi od smrti, sirovi opstanak i preživljavanje. Više je patnje i smrti danas nego ljubavi i dobrote. bog vas je napustio.
Složili smo se da iza kompleksnosti stoji Bog...Koje validne dokumente majke ti ?
Ljubav se osecaA ljubav ne vidiš nigde?
Mislim da si dobar covek ali naivan, zavodljiv.....Složili smo se da iza kompleksnosti stoji Bog...
Ja ne verujem da je taj Bog mutav, a još manje da je neki ćutolog...
Veoma je važna 'reč' za nas koji smo ispunjeni raznim ljubopitljivim osobinama...kao što tebe dete pita i ti ga učiš...ne učiš ga ćutanjem, već mu govoriš šta je dobro a šta loše...
Možeš li da zamisliš oca koji na pitanja svoje dece ćuti ko mula?

Kakav kiseonik ?Pokazujem odmah nakon sto mi pokazes kiseonika u vazduhu.

Kakav kiseonik ?
Sta je to kiseonik ?
Cekaj bato,ne znas sta je kiseonika hteo bi da skontas nesto o Nebeskom Stvoritelju,o Bogu ?Pricali mi da to postoji bas kao i bog![]()
Cuo sam da kiseonik postoji.Cekaj bato,ne znas sta je kiseonika hteo bi da skontas nesto o Nebeskom Stvoritelju,o Bogu ?
To mu dodje nesto kao da neki deckic umesto u orvi razred gde mu mesto odjednom pozeli da ide da doktorira na kardiohirurgili !

Daj se molim te odluci jel osecas kiseonika ili ga ne osecas ?Cuo sam da kiseonik postoji.
Tako kazu - mozda me slagali, ne osecam ga![]()
Ne mogu ti ga prstom pokazati ali ga osecam.
Ljubav se vidi druže Pera...Ljubav se oseca
.
Mislim da si dobar covek ali naivan, zavodljiv.....
Dobroti, lepom ponasanju i sl su zasluzni tvoji roditelji.
Dok si mali njih pitas - oni odgovaraju.
Ako pitas nekog zamisljenog boga ispasce da pricas sam sa sobom![]()
Ne možeš sa njima da se raspravljaš, uvek će ti izneti neku novu zabludu u koju veruju a nemaju apsolutno ni jedan dokaz. Neće da prihvate činjenicu da naši kreatori žive zajedno sa nama u ovom univerzumu a ne čikica na nebu One Above All.Kakav kiseonik ?
Sta je to kiseonik ?
Pricali mi da to postoji bas kao i bog![]()
Sto ne asistiras bratu ",po veri",daj mi bar ti odgovori to sto sam ga pitao...!?Ne možeš sa njima da se raspravljaš, uvek će ti izneti neku novu zabludu u koju veruju a nemaju apsolutno ni jedan dokaz. Neće da prihvate činjenicu da naši kreatori žive zajedno sa nama u ovom univerzumu a ne čikica na nebu One Above All.
Glupo je komentarisati kiseonik, skrenuli ste sa teme.Sto ne asistiras bratu ",po veri",daj mi bar ti odgovori to sto sam ga pitao...!?
Glupo komentarisati kiseonika a nije glupo komentarisati ni manje ni vise vec Stvoritelja citavog kosmosa ukljucujuci i ovu nasu plavu planetu u paketu sa svim sto ona ima ?Glupo je komentarisati kiseonik, skrenuli ste sa teme.