JOVICA STANIŠIĆ BIO AGENT CIA od 1991. godine i svašta im je otkrio, izjavio danas u Hagu advokat bivšeg ŠEFA DB

toz972

Poznat
Poruka
8.376
jovica stanišić
FOTO: RAS / RAS SRBIJA

JOVICA STANIŠIĆ BIO AGENT CIA od 1991. godine i svašta im je otkrio, izjavio danas u Hagu advokat bivšeg ŠEFA DB​

https://www.blic.rs/vesti/hronika/j...i-svasta-im-je-otkrio-izjavio-danas-u/ms2kkez

Odbrana Jovice Stanišića, bivšeg šefa DB Srbije, danas je na poslednjem danu iznošenja završnih reči na ponovljenom haškom suđenju Stanišiću i Franku Simatoviću Frenkiju, bivšem komandantu JSO, ustvrdila da je Stanišić 1991. godine stupio u kontakt sa američkom špijunskom agencijom CIA i da je 1993. naveo CIA na lokacije masovnih grobnica u Bosni.

Ovo nije prvi put da se Stanišić dovodi u vezu sa CIA. Još 2009. godine je "Los Anđeles tajms" objavio da je Stanišić, koji je optužen u Hagu za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti u Hrvatskoj i BiH, devedesetih godina bio najvažniji čovek CIA u Beogradu.

Advokat Vejn Džordaš, branilac Stanišića, danas je u samom finalu iznošenja završne reči opet potegao saradnju sa CIA kao adut svog klijenta

- Stanišić je stupio kontakt s CIA 1991. godine i bio je pouzdani sagovornik - rekao je danas Džordaš.
Džordaš je sudijama rekao da Stanišić ne bi 1993. godine vodio CIA u BiH da nađe masovne grobnice da je bio učesnik u zločinačkom udruženju, za šta ga tereti optužnica.

Stanišića je pred haškim sudom 2019. godine kao agenta CIA označio i ser Ajvor Roberts, bivši britanski ambasador u Srbiji, koji je svedočio na poziv odbrane Stanišića. Roberts je tada svedočio na okolnosti svoje knjige o vremenu provedenom u Beogradu između 1994. i 1997. godine, u kojoj je napisao da je Stanišić agent CIA.

CIA snajka CIA. Ko bi rekao ? Ko zna koliko njih i sada radi za inostrane službe.

jovica stanišić
FOTO: RAS / RAS SRBIJA

JOVICA STANIŠIĆ BIO AGENT CIA od 1991. godine i svašta im je otkrio, izjavio danas u Hagu advokat bivšeg ŠEFA DB​

Odbrana Jovice Stanišića, bivšeg šefa DB Srbije, danas je na poslednjem danu iznošenja završnih reči na ponovljenom haškom suđenju Stanišiću i Franku Simatoviću Frenkiju, bivšem komandantu JSO, ustvrdila da je Stanišić 1991. godine stupio u kontakt sa američkom špijunskom agencijom CIA i da je 1993. naveo CIA na lokacije masovnih grobnica u Bosni.

Ovo nije prvi put da se Stanišić dovodi u vezu sa CIA. Još 2009. godine je "Los Anđeles tajms" objavio da je Stanišić, koji je optužen u Hagu za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti u Hrvatskoj i BiH, devedesetih godina bio najvažniji čovek CIA u Beogradu.

Advokat Vejn Džordaš, branilac Stanišića, danas je u samom finalu iznošenja završne reči opet potegao saradnju sa CIA kao adut svog klijenta

- Stanišić je stupio kontakt s CIA 1991. godine i bio je pouzdani sagovornik - rekao je danas Džordaš.
Džordaš je sudijama rekao da Stanišić ne bi 1993. godine vodio CIA u BiH da nađe masovne grobnice da je bio učesnik u zločinačkom udruženju, za šta ga tereti optužnica.

Stanišića je pred haškim sudom 2019. godine kao agenta CIA označio i ser Ajvor Roberts, bivši britanski ambasador u Srbiji, koji je svedočio na poziv odbrane Stanišića. Roberts je tada svedočio na okolnosti svoje knjige o vremenu provedenom u Beogradu između 1994. i 1997. godine, u kojoj je napisao da je Stanišić agent CIA.

CIA snajka CIA. Ko bi rekao ? Ko zna koliko njih i sada radi za inostrane službe.

Šta ko bi rekao, znamo ovo već poodavno.

Milošević je u potpunosti bio okružen CIA obaveštajcima, što je sasvim moguće u početku bio i sam.

Ali je ostao upamćen u narodu ..

Pogledajte prilog 904903

🤣

Kako kod koga. Lično smatram da se Miloševiću izvesne zasluge moraju priznati vezano za Republiku Srpsku, ali više sticajen okolnosti a ne mudrošću (ništa preterano genijalno nije učinio; štaviše, nije mogao nikako kontrolisati Mladića, lupio carinu na Drini kad je narodu bilo najteže i nije dovoljno učinio da spreči Srebrenicu).

Mimo toga, on je bio čovek čije su ambicije i mogućnosti daleko prevazilazile njegove stvarne veštine i kapacitete i uoazi u istoriju kao gubitnik.

Nešto se u Hagu rehabilitovao izuzetno sposobnom i odsečnom odbranom, gde je uspešno branio i određene srpske nacionalne interese. Ali to je Milošević kao optuženi ratni zločinac, a ne Milošević kao državnik. Kao vladar bio je biografija jednog neuspeha; američki bankar koji nije znao da prepozna svetske tokove i balans snaga i koji može biti pamćen u pozitivnom smislu samo kao neko ko je u tom Hagu stradao i tako, nažalost, postao zaista žrtva i u izvesnom smislu heroj srpskog naroda, a nikako kao vladar Srba, jerbo u istoriju srpskog naroda ulazi kao gubitnik čija je politika samo navela više štete interesima srpskog naroda nego koristi.

Ne želim nikoga da vređam, naravno, ali neznalica je svako ko ga idealizuje. Najčešće su to klinci koji ne znaju o devedesetim ništa van interneta, ili su odavno emigrirali u Belorusiju pa prosipaju gluposti. Ili su i u nekim slučajevima i (porodično) indoktrinisani nepopravljivi slobićevci.

Gotovo sve suparničke opcije su bile u tim kritičnim momentima (na stranu rade li za njega, službe, domaće ili strane) za interese srpskog naroda manje zlo od Miloševića; od Draškovića do Đinđića.

Jači podaci su slati...
Milanka radi u "C Marketu" do privatizacije, ima stolicu da sedne uz kasu.
Živorad, ćale poznatog demokratskog forumaša, metla krug IMT-a prema stručnoj spremi, još tri meseca do pune penzije...

i šta CIA danas da radi sa ovim zastarelim podacima sem da pobriše dupe?

Mene zanima da li su poslati malo svežiji podaci?

Ako ste korisnik BusPlus-a partneri mogu da vide u svojim prodavnicama gde stanujete...

CIA da pozavidi...
BusPlus je jači

Kao sto je danas Vođa igrac Mi6-a i svi oko njega rade za Engleze...

...
Блер је осетио да може од њега нешто политички да направи, па га "ангажовао да опслужује оне геј - дртине из високог/крем друштва" имајући двоструку корист са експлицинтним снимцима тих баханалија, а МИ 5 и 6 зна то лепо да користи у земљи или иностранству......зато му је и Блер "добар пријатељ и сарадник"...!?

Videćemo u budućnosti; za to ne znam.

Mislim jasno jeste da je Vučić svakako nekada bio saradnji zapadnjačkih obaveštajnih službi; da li je i danas, pitanje je.

Kako ja vidim stvari, nosilac tog faktora je danas Nebojša Stefanović. Mislim da se na teritoriji Srbije vodi međunarodni tajni špijunski rat isprepleten sa kriminalom i u kojem su uključene i ruske službe. Budućim naraštajima će svakako biti izuzetno interesantno za proučavanje. Vučić pokušava za sada barem naizgled da izbalansira između svih tih isprepletenih faktora. Kada se vidi da je podržao Hilari Klinton, pa potom Trampa, oba gubitnika; kada se onako prenemaže i sramoti pred Putinom, rekao bih da mu ne ide baš najbolje tj. da je umislio za sebe da je nekakav novi Tito (što nije ni krio; otvoreno je sebe potpuno poredio sa njim).

Pre će biti da FSB kuka što mora da sarađuje sa Vučićem i da im smeta što se razbacuje onoliko s Putinovim slikama jerbo samo manipuliše narodom, a dok zbližavanje s Rusijom uopšte nije uzelo tolikog pomaha u odnosu na Tadića koliko se očekivalo.

Što je i razlog zašto i dan danas Moskva još uvek veruje više jednom Dačiću nego njemu. Vučić je pokušao da smeni Dačića projektom Nenad Popović (po sad već tradicionalnoj ulozi DSS-ovaca na političkoj sceni) ali Rusi na njegovu žalost nisu naseli na podvalu zvanu SNP.

Bio je na vlasti jer su drugi koji su na to pretendovali bili mnogo gori od njega , jedni hteli da nacisto propadnemo i sve
časti predamo drugi hteli da kolektivno nastradamo.

Čisto sumnjam da je velika većina drugih, od Šešelja pa na dalje, želela da Srbija načisto propadne. :lol:

Katastrofa, Ako napisem da veze nismo imali o masovnim grobnicama ni o Srebrenici ,neko mi nece verovati. Ali sama cinjenica da postoje neke masovne grobnice ,da je sef onih Skorpiona snimao streljanje one dece u Bosni mi je jako mucna, Do tada sam bio ponosan na nas narod,kao ratnike vitezove,Posle toga sam digao ruke,toliko su nas izbrukali da nas nece oprati jos 50 godina. Ne znam sada sta da mislim o ovom Stanisicu. Mozda je nekoga spasao.

Не знам шта је чудно , то се зна за Станишића да је агент ЦИА и издајник .

да само се обрачунали са издајницима још од Косовског боја , да не говорим пре тога још од Пелепонза , све би другачије било .

Издајници се награђују и то је лоше .

Издаја јесте проклетсво , али је још веће проклетство што ти ИЗДАЈНИЦИ на крају не буду кажњени .

а све ако се правилно не казни и не заустави у корену, има тенденцију да се понови .

тако и досовци

A znamo da je Stanišić tvorac kradikala.Vjekoslava i ekipe... Sabrati 2 i 2
Pa ne znam tacno da li je on ili ranije UDBA. Kada je Stanisic postavljen za sefa DB. Seselj je vec doveden u Beograd i prvo su mu pravili neki cetnicki pokret a posle su ga postavili da vodi Radikalnu stranku koju je do tada vodio advokat Veljko Guberina a zamenica mu je bila cerka prijatelja advokata iz NS Maja Gojkovic.Guberina je bio neskriveni homoseksualac i smatrali su da to nece proci kod nasih biraca. Seselj i Zoran Krasic su bili dva najbolja omladinca SKOJ u mladosti ,interesantno je da su se ponovo sreli u Radikalima ?

Не знам шта је чудно , то се зна за Станишића да је агент ЦИА и издајник .

да само се обрачунали са издајницима још од Косовског боја , да не говорим пре тога још од Пелепонза , све би другачије било .

Издајници се награђују и то је лоше .

Издаја јесте проклетсво , али је још веће проклетство што ти ИЗДАЈНИЦИ на крају не буду кажњени .

а све ако се правилно не казни и не заустави у корену, има тенденцију да се понови .

тако и досовци
Nego, ovaj...
sta jos ima novo u 31.godini n.s.e (Nove Slobine Ere)? Jel jos vazite kao sekta ili ste postali i zvanicna religija?:cool:

Back