pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 161.654
nijeovo je muska spaga sto je uradila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nijeovo je muska spaga sto je uradila.
nema muska spaga.............inace, odose jaja.ovo je muska spaga sto je uradila.
ima zenska je ona sa nogama sa strane koju radi van damnema muska spaga.............inace, odose jaja.
ima zenska je ona sa nogama sa strane koju radi van dam
ova sa nogama napred je muska.
i oce kazes da jajca nema da nay.ebu kod ovu musku spagu?
Oj Љубане ти сабљу извуци па удари по Јовани к’о Турци!Al jbg...sad se verila za pekara...
Jedino da uprkos tome je na Dunavu na jahti kresne neki mladjani prevarant...šta znam npr...Baka Prase...
Ili da ima aferu sa Ljubanom Karanom
Navijam za Ljubana
...
Zan Klod Van Dam radi i muske i zenske.
Da, bas sam to hteo da kazem ..ima ona reklama za Volvo kamion.ima zenska je ona sa nogama sa strane koju radi van dam
ova sa nogama napred je muska.
Nije to pravilno uradjeno, to je vise pokusaj.JOVANA JEREMIĆ URADILA ŠPAGU! Voditeljka usijala mreže, odradila trening u luks vili, pa poslala jasnu poruku svima!
jovana je pokazala kako održava formu i vitku liniju
![]()
Jovana Jeremić zaista zna kako da uživa u luksuzu svoje kuće u Grockoj, koju je dobila od dečka, biznismena Dragana Stankovića.
Na Instagramu je podelila snimak iz Vile "Jovana" kraj bazena.
![]()
- Moje telo je hram gde obitava moja duša. Ja je ljubomorno čuvam i zato moje telo mora biti moj pancir. Svakog dana se trudim da pobedim sebe, makar za 5 minuta ili 100 g više. Takva sam. Volim da napredujem jer ako ne napreduješ, stagniraš - poručila je Jovana Jeremić.
https://www.alo.rs/vip/estrada/909687/jovana-jeremic-vezba/vest
on je sin cak norisaZan Klod Van Dam radi i muske i zenske.
Srećom da nije. Ne smem ni da zamislim onu zgadiju međ' nogama u tom položaju. Vrata pakla.Nije to pravilno uradjeno, to je vise pokusaj.
Ili mošnice?Pocepa si žena peachku.
ona tako radi razne egzibicije u programu uzivoNije to pravilno uradjeno, to je vise pokusaj.
Pa da joj ispadne vibrator.ni blizu špage kako treba
sa gacama..nije smela bez da joj se ne zalepi pica za podjel s's gaće ili bez gaće
napreduje u glupostimaDa li neko ima srca da kaže ovoj nesretnici da ne napreduje?![]()
hahahahaDal je ispela da se odlepi
Pogledajte prilog 1551468