Jovana Jeremic i Maca

Vecina zena danas je kao Jovana, postoji vrlo mali mali broj koji nije takav..ali bas mali broj..
Tako da , ok, postoji mogucnost, ali je mala da vasa zena ako je tih godina nije kao Jovana...
Gore postoje, eno farma , parovi, to je gore nego Jovana....jovana je krem za njih..
Preteca jovane, ona sto je vodila svet, Alimpic.....za dlaku, ali dlaku bolja od Jovane...ali ko gleda povrsno , ispada da nisu ista liga uopste....ova Alimpicka izdaje knjige, shize lujkice od 25 godina za tim knjigama...mastaju o partnerima, a na kraju se sve svede na neki cirkus...

Neka moja braca su sad u tom godistu, sine, zene su im varijante citateljki Alimpicke, bezobraznije od Sanje Marinkovic...e ona je mala maca po bezobraznosti ali je velika maca po feminacizmu...cak i ne mrzi toliko muskarce, iako nema cesto muske partnere koliko je feminacista...

...
Gore postoje, eno farma , parovi, to je gore nego Jovana....jovana je krem za njih..

Јована је почела као водитељка Парова,
и тад је била ммм, ма за петицу.
И памет и прича ... Све !

Од како се породила, као да јој је све исцурело, не могу да је препознам.

Ne znam zasto se rugate Jovani, ona je krem danasnjeg Srpskog drustva, nego ste gordi , pa mislite da niste deo tog drustva ili da ste mozda bolji zato sto vise cutite...
Kao da su vase zene drugacije....
Да се терате и ти и сви ти који су такав "крем друштва" што даље од ове земље.
Необразовани, неваспитани, без стида и срама.

Уличарка најобичнија.

Јована је почела као водитељка Парова,
и тад је била ммм, ма за петицу.
И памет и прича ... Све !

Од како се породила, као да јој је све исцурело, не могу да је препознам.

onda se desila neka promena u zivotu. cuo sam da se udala za bogatog baju,to jest nekog teskog mucenika.

Back