aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.795
evo Maca je video budalu,pa resio da je napravi jos vecom budalom hahahahahahahah 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maca legenda .
Ne znam zasto se rugate Jovani, ona je krem danasnjeg Srpskog drustva, nego ste gordi , pa mislite da niste deo tog drustva ili da ste mozda bolji zato sto vise cutite...
Kao da su vase zene drugacije....
...
Gore postoje, eno farma , parovi, to je gore nego Jovana....jovana je krem za njih..
Да се терате и ти и сви ти који су такав "крем друштва" што даље од ове земље.Ne znam zasto se rugate Jovani, ona je krem danasnjeg Srpskog drustva, nego ste gordi , pa mislite da niste deo tog drustva ili da ste mozda bolji zato sto vise cutite...
Kao da su vase zene drugacije....
Јована је почела као водитељка Парова,
и тад је била ммм, ма за петицу.
И памет и прича ... Све !
Од како се породила, као да јој је све исцурело, не могу да је препознам.
Promena, nije mogao vise da fantazira da ce biti njegova...onda se desila neka promena u zivotu. cuo sam da se udala za bogatog baju,to jest nekog teskog mucenika.
Ne verujem ja da je ona porodicna mama...ona je vise tip ja i moje dete, a otac je samo donor sperme....i naravno para.....onda se desila neka promena u zivotu. cuo sam da se udala za bogatog baju,to jest nekog teskog mucenika.
ona je glupa gnjida razvija se na pogresan nacin
Ona jeste glupa.Ali je problem sto maca nije glup covjek ,a pristao je da bude gost u njenoj emisiji.Ona je glupa ,maca se ,,prostituise".ona je glupa gnjida razvija se na pogresan nacin
Nedavno se razvela.ne dao Bog da mi je ovo zena, vala nasutirao bih je i isterao jako brzo..![]()
eto ti...Nedavno se razvela.![]()