Jovan Deretic - Istorija kao Istina ili dobro upakovana Laz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Socrates

Obećava
Poruka
78
Zanima me , posto sam dosta puta morao da svoja usvojena misljenja ukrstim sa `istoricarima` koji se pozivaju na gorepomenutog Deretica, vase misljenje o njegovom radu;
dosta sam citao o njegovom obrazovanju i zivotnom putu, gledao sam njegova predavanja,
ali mi nije sasvim jasan.

Da li postoje materijalni i arheoloski dokazi koji bi potvrdili njegove teorije o prapocecima i predhriscanskoj proslosti srpskog naroda?

Meni sve to lici na gomilu nemastovitih gluposti ali ima suvise mnogo ljudi koji veruju u to da bi smo bili naprosto ravnodusni...

S Postovanjem,

Meni sve to lici na gomilu nemastovitih gluposti ali ima suvise mnogo ljudi koji veruju u to da bi smo bili naprosto ravnodusni...

S Postovanjem,

Nisu nemastovite, u tome i jeste stvar, vrlo su mastovite da se ja slatko imejem ponekad.:lol:
Zalosno je sto se ljudi primaju na to...
Ako nisi, obavezno procitaj "Srbi narod najstariji" od dr Radivoja Radica (nije ni pravnik ni arhitekta, ni lingvista nego jedan od nasih najboljih vizantologa) tu on na zanimljiv i duhovit, a ipak naucan i argumentovan nacin pobija tvrdnje srpske 'autohtonisticke" skole. Mislim da ce knjiga da odgovori na mnoga, ako ne na sva tvoja pitanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back