Josif Visarionovič Džugašvili - Staljin

The Moscow Patriarchate has been established on the order from Stalin in 1943 as a front organization of NKVD and later the KGB
The Mitrokhin Archive: The KGB in Europe and the West. Allen Lane. pages 634-661
———————————-
To znači da Staljin NIJE rehabilitovao Rusku pravoslavnu crkvu. Staljin je napravio lažnu RPC koja je bila sastavni deo KGB-a
:rotf: :rotf: :rotf:
Neko nesto kaze, narvno bez ikakvi dokaza i to automatski postaje ''istina''

Why did Stalin rehabilitate the Russian Orthodox Church?​

https://www.rbth.com/history/331371-stalin-orthodox-church

• Haha
Reactions: PA8
Da li si ti svestan da su mnogi sveštenici Ruske pravoslavne crkve bili agenti KGB? Pogledaj na primer Bugarsku
“Duh komunizma ponovo opsjeda Bugarsku, gdje je otkriveno da su gotovo svi najviši sveštenici pravoslavne crkve bili agenti političke policije u vrijeme komunističkog režima, prenosi AFP.”
https://www.portalanalitika.me/clanak/bugarska-mitropoliti-agenti-dravne-bezbjednosti
Dokaz je sta neko nesto reko :rotf:
''Clanovi KGB'' :rotf:
e392dd995d6447a8bdb74d4a62abe8d8.jpg

• Haha
Kako ti lazes
- Prvo kazes svestenici ruske crkve su bili asgenti KGB
- Onda postavis neku knjigu, kada te je pitam konkretno za imena tih agentata, dokaze, svedocenja...onda ti kazes to je u ''arhivi''
Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios
Ti si patološki prevarant. Ja sam postavio citat na engleskom jeziku u kom piše da je Staljin 1943. stvorio lažnu Rusku pravoslavnu crkvu koja je bila sastavni deo KGB-a a i naveo sam knjigu u kojoj su navedeni dokazi (dokumenta KGB-a).

Kako ti lazes
- Prvo kazes svestenici ruske crkve su bili asgenti KGB
- Onda postavis neku knjigu, kada te je pitam konkretno za imena tih agentata, dokaze, svedocenja...onda ti kazes to je u ''arhivi''
Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios
Ti si patološki prevarant. Ja sam postavio citat na engleskom jeziku u kom piše da je Staljin 1943. stvorio lažnu Rusku pravoslavnu crkvu koja je bila sastavni deo KGB-a i naveo sam knjigu koja sadrži dokaze (dokumenta KGB-a).
👇
The Moscow Patriarchate has been established on the order from Stalin in 1943 as a front organization of NKVD and later the KGB
The Mitrokhin Archive: The KGB in Europe and the West. Allen Lane. pages 634-661
———————————-
To znači da Staljin NIJE rehabilitovao Rusku pravoslavnu crkvu. Staljin je napravio lažnu RPC koja je bila sastavni deo KGB-a

Ti si patološki prevarant. Ja sam postavio citat na engleskom jeziku u kom piše da je Staljin 1943. stvorio lažnu Rusku pravoslavnu crkvu koja je bila sastavni deo KGB-a a i naveo sam knjigu u kojoj su navedeni dokazi (dokumenta KGB-a).
GDE SU DOKUMENTA ?
Batali pricu, pricas o knjizi, koju nisi procitao, a nemas ni ta dokumenta.
Ti si falsifikator

• Haha
GDE SU DOKUMENTA ?
The Mitrokhin Archive: The KGB in Europe and the West. Allen Lane
Batali pricu, pricas o knjizi, koju nisi procitao
Da li možes da dokazes da nisam procitao tu knjigu?
a nemas ni ta dokumenta.
Svako na ovom forumu može da pročita tu knjigu i shvati da ti lažeš.
Ti si falsifikator
Ti si najveći lažov.

Back