Josh uvek sam nevin i josh uvek sa zhiv

Bratisalave ti sve na prirodno;)... ali za tih 10x50kg ti baš i neverujem.Koliko dugo ideš u teretanu?

Pa ne werujes jer me nisi widela :D
ogroman sam ja lik ^_^.
Idem wetj mesec dana
Ali j aradim sa trenerom, i radimo uglawnom najwishe kardio, ali radimo i swe tipa
iskorak, cucnjewe, sklekowe, ono za trbusnjake za ledja itd swe :D
ali danas sam uspeo da iz benca na onoj sprawi dignem 50 10 x , i narawno pre toga 35 10 x i 40 10 x ^_^
tako da sam sretjan sto sam uspeo :D
A u pocetku sam dizao samo oko 35 ai to mi je bilo tesko

Pa ne werujes jer me nisi widela :D
ogroman sam ja lik ^_^.
Idem wetj mesec dana
Ali j aradim sa trenerom, i radimo uglawnom najwishe kardio, ali radimo i swe tipa
iskorak, cucnjewe, sklekowe, ono za trbusnjake za ledja itd swe :D
ali danas sam uspeo da iz benca na onoj sprawi dignem 50 10 x , i narawno pre toga 35 10 x i 40 10 x ^_^
tako da sam sretjan sto sam uspeo :D
A u pocetku sam dizao samo oko 35 ai to mi je bilo tesko

Bratislave! mesec dana samo ideš u teretanu i već si uspeo da podigneš 10x50kg... BRAVO...samo mi otkrij tajnu kako si to uspeo...mislim jer na prirodno ;)

A koja je tu tacno trenerova uloga?:think:

Pa trener ti je mozda najbitniji u swemu tome. weruj mi bio bih izgubljen bez nega, on ti kaze sta da radis, na koliko, i jednostawno kad imas nekoga tu, mnogo je manja sansa da ces da odustanes, on te na neki nacin i bodri i swe. I prati twoj napredak, i podize ti tezinu treninga, kao npr owo danas kad mi je rekao da stawim 50
j abio u fazonu ma ne mogu ja to
a on kao ajde da probamo, i eto uspeo sam :D. Ali ono zadnji bas jedwa ^_^

Pa trener ti je mozda najbitniji u swemu tome. weruj mi bio bih izgubljen bez nega, on ti kaze sta da radis, na koliko, i jednostawno kad imas nekoga tu, mnogo je manja sansa da ces da odustanes, on te na neki nacin i bodri i swe. I prati twoj napredak, i podize ti tezinu treninga, kao npr owo danas kad mi je rekao da stawim 50
j abio u fazonu ma ne mogu ja to
a on kao ajde da probamo, i eto uspeo sam :D. Ali ono zadnji bas jedwa ^_^

Znaci uspeli ste zajednickim snagama da dovedete stvari do vrhunca?;)

Bratisalve,Bratisalve...ako si ti onaj dečačić sa prstenom, teško da bi i viljušku podigao a kamoli 10x50 i sve to kažeš na prirodno...sssss...

lol gluposti, pogledaj onu sliku iz random, sa onom dewojkom :P
pogledaj mi ruku tamo :D
ja samo furam taj stil, ali u stwari sam ubica :D
I rekoh wetj nista osim prirodnog, cak nikakawo dodawanje, ona sranja whey omega 3 nista mi to ne treba :D
samo kuwano meso, jabuke kruske i tako to ^_^
to je najjace ai najzdrawije :ok:

I rekoh wetj nista osim prirodnog, cak nikakawo dodawanje, ona sranja whey omega 3 nista mi to ne treba :D

Samo napred Brane,samo se tovari tim lepim prirodnim sokovima i vocem,ne zaboravi ni orahe,kakvi steroidi i slicno.Samo nek je prirodno i neprskano.;)

Samo napred Brane,samo se tovari tim lepim prirodnim sokovima i vocem,ne zaboravi ni orahe,kakvi steroidi i slicno.Samo nek je prirodno i neprskano.;)

E te sokowe ne smem, jer goje
jedino sto pijem od sokowa jeste homemade limunada
ne da trener nista drugo xD
ali ewo izgubio sam dost akg wetj ^_^
za mesec dana kda kretjem na faks ocekujem da izgubim jos jedno 6, 6ipo
i dolazim na idealnu tezinu :D
a to znaci da tju imati plocice jeeeej ^_^
a onda tju da idem go swuda :D da me wide xD. Msm bez majce :D

E te sokowe ne smem, jer goje
jedino sto pijem od sokowa jeste homemade limunada
ne da trener nista drugo xD
ali ewo izgubio sam dost akg wetj ^_^
za mesec dana kda kretjem na faks ocekujem da izgubim jos jedno 6, 6ipo
i dolazim na idealnu tezinu :D
a to znaci da tju imati plocice jeeeej ^_^
a onda tju da idem go swuda :D da me wide xD. Msm bez majce :D

Limunada,da,odlicno,samo je furaj i to onu gustu(znas kada nije onako bistra),zdravija je.:ok:
Ne znam,mnogo ti to meni nesto gubis na kilazi,za snagu i lepo razvijene misice ti je potrebna i masa.Bolje menjaj tog trenera.Gde bre 6 kila?:think:
Do plocica se polako dolazi,ne ide to tek tako.

Limunada,da,odlicno,samo je furaj i to onu gustu(znas kada nije onako bistra),zdravija je.:ok:
Ne znam,mnogo ti to meni nesto gubis na kilazi,za snagu i lepo razvijene misice ti je potrebna i masa.Bolje menjaj tog trenera.Gde bre 6 kila?:think:
Do plocica se polako dolazi,ne ide to tek tako.

ne moram da izgubim kilazu, zato sto sam se zapustio
prwo da skinem kilazu pa raidm na ostilim stwarima, a plocice wetj imam samo su prekriwene. Inace dok radim narawno radim swe, i kardio, i bodi toning, bulding swe redom
trening mi traje oko 4 sata :D
inace sto se tice plocica gornje se wetj i wide, a donje ne jos.

ne moram da izgubim kilazu, zato sto sam se zapustio
prwo da skinem kilazu pa raidm na ostilim stwarima, a plocice wetj imam samo su prekriwene. Inace dok radim narawno radim swe, i kardio, i bodi toning, bulding swe redom
trening mi traje oko 4 sata :D
inace sto se tice plocica gornje se wetj i wide, a donje ne jos.

Ma vazno je da su plocice tu.:ok:
A kada se jos i otkriju,bogami ima male da padaju u nesvest po celom Beogradu.;) Ali Brane ti samo surovo,udri po njima,nema prastanja.:lol:

Ma šio mi ga Đura, pogledaj iza ćoška,znam šta sam videla drugog nema a na toj slici je dečaćić koji ne bi mogao da podigne ni viljšku ;)

Back