Još uvek tvrdite da Milošević nije bio kriminalac?

Pa ako pogledamo Spaniju teritorijalno ,socijalno i ekonomski kakva je bila kada je El Kaudiljo ili kako se vec zvase dosao na vlast kaskva je bila kada je umro onda moze biti razumljivo sto bi mnogi Spanci mozda zazalili za njim a sa druge strane ako pogledamo Srbiju i Srbe po istim parametrima kada je dosao Sloba 87,88. i 2000. kada je otisao samo lud covek moze reci nesto pohvalno o njemu ,to kakav je tvoj lican dojam o njemu kao licnosti dal je bio" smeker " ,"igrac ' ili bilo sta drugo je potpuno irelevantno u poredjenju sa rezultatima njegove vlasti tako da je mnogo blizi Duceu nego Franku.

Шон:
norma... ono shto mislish o njemu, mislio sam i ja svih onih godina... ali razmisli i seti se one chuvenme priche o klincu koji je vikao vuk chuvajuci ovce... treci put kad je stvarno vuk doshao, niko mu nije verovao. tako je i sa hashkim sudjenjem. svakim danom, svaka stvar koja je tamo izrechena iz njegovih usta otelotvoruje se kroz svakodnevna deshavanja.. politchka i ostala.
Ма...
Све сам ја то видела, и многе ствари временом схватила. Јесте, у неким се показало тек после... неке истине.

Вероватно је неке ствари увидео и он.

Али, али... (размишљала сам и друго)...

Пре свега - ја увек кажем: неопростиво касно.

И, још важније, није исто увидети, и искрено се покајати САМ. Или то учинити, заправо после - СПОЉАШЊЕ ПРИНУДЕ, силом прилика.

Да је неким случајем остао на власти, наставио би да буде онај злотвор.

Не знам, ја нисам Бог. Бог ће и њему, као и свима, опростити, јер Бог не кажњава.

Али, ја сам обичан човек, и судим, имам право. А, можда, чак и - дужност...

Norma Kampl:
Ма...
Све сам ја то видела, и многе ствари временом схватила. Јесте, у неким се показало тек после... неке истине.

И, још важније, није исто увидети, и искрено се покајати САМ. Или то учинити, заправо после - СПОЉАШЊЕ ПРИНУДЕ, силом прилика.

Не знам, ја нисам Бог. Бог ће и њему, као и свима, опростити, јер Бог не кажњава.

eto vish.. to je pravi tekst norma.... potpisujem.

Da je ostao SM mi bismo danas po Srbiji imali eskadrone smrti, koji bi krstarili zemljom i besomucno ubijali po sopstvenom izboru. I ovi majmuni koji ga, danas, velicaju bi se neprijatno iznenadili, ne bi poverovali ni tada, kada bi ih neko, usred noci, izvukao iz kreveta i ubio naocigled porodice.
Eskadrone smrti bi organizovao jul, na celu sa prokletom, poganom, shizofrenom kuchkom.

nesha taxista:
Da ne bude da koristim samo ''izdajničke'' izvore, evo šta ima u ''Kuriru'':

VELIKA.jpg

Kurir objavljuje dokument Resora državne bezbednosti iz kojeg se vidi da je direktor JAT Žika Petrović ubijen po nalogu Miloševićeve vlasti

BEOGRAD - Generalni direktor JAT Žika Petrović, koji je ubijen pre više od sedam godina, stradao je jer je "previše znao" o tajnom iznošenju novca iz Srbije tokom devedesetih. Kurir ekskluzivno objavljuje tajni dokument Resora državne bezbednosti o "tajnoj verziji" Petrovićevog ubistva, iz kojeg se vidi da je on likvidiran po nalogu iz vrha Miloševićeve vlasti.

Ostatak podužeg teksta imate ovde:

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/jul/18/V-07-18072007.shtml

Još ćemo mi svašta saznati o zločinačkoj prirodi režima u Srbiji devedesetih.
A sta cemo tek jos zasnati i pored sadasnjih saznjanja o kriminalnim aktivnostima narkica cede, manekena tadica, kostunicavog kostunije i naravnog krepalog Djindjicuuua koje su sve radnje radili od sverca, kradja do ubistva ko zna sve koga i zasto!!!! Ali isplivace kad-tad.
Pa zato vam je taboo tema: ZAR JOS UVEK MISLITE DA DJINDJIC NIJE BIO MAFIJAS, pa je odmah zatvarate cim krene istina da isplivava, a clan koji postavi temu se odmah bez ikakvog razloga banuje!!! Ma sve bi ja vas u gasnu komoru!! Ne bi ja vas kao tito na goli otok da se brckate vec samo gasna, a svi znamo gas je jeftin u odnosu na dizel i super!!! Metkovi su takodje skupi, jedina alternativa je gass!! Smrt domacim izdajnicima srpskoga roda, vaskrsnuce snaga srba, dici ce se ponovo devet jugovica, a neprijatelji ce biti obezglavljeni!!! Smrt svakom ko priziva nesrecu crbinu i srpskome rodu!!

kicanovic:
Pa zato vam je taboo tema: ZAR JOS UVEK MISLITE DA DJINDJIC NIJE BIO MAFIJAS, pa je odmah zatvarate cim krene istina da isplivava, a clan koji postavi temu se odmah bez ikakvog razloga banuje!!! Ma sve bi ja vas u gasnu komoru!! Ne bi ja vas kao tito na goli otok da se brckate vec samo gasna, a svi znamo gas je jeftin u odnosu na dizel i super!!! Metkovi su takodje skupi, jedina alternativa je gass!! Smrt domacim izdajnicima srpskoga roda, vaskrsnuce snaga srba, dici ce se ponovo devet jugovica, a neprijatelji ce biti obezglavljeni!!! Smrt svakom ko priziva nesrecu crbinu i srpskome rodu!!
Ne znam ko ti je zatvorio i šta, ali ako si tako i tamo pisao, nemoj da se čudiš. Ovde su pretnje i vređanja zabranjeni. Bolje izbriši ovu iznad poruku i onu gde si koleginici želeo umrlicu dok se nije pojavio moderator.

Norma Kampl:
Ма...

a sta je sa onim "ne sudi,jer ce ti biti sudjeno"??

jeremijabg:
a sta je sa onim "ne sudi,jer ce ti biti sudjeno"??
Прво, не треба цитирати извађено из контекста.

Друго, како сам рекла - Бог не суди. Човек суди.

А за дотичног, не да ћу да судим, него...

И увек ћу да поновим све што сам о њему рекла или написала. Овај малопређашњи пост био би кратки резиме.

А ви се потрудите барем да га пажљиво прочитате. И правилно разумете, ако је могуће. Ако није могуће... жао ми је. Није мој проблем.

П. С.

Поздравио те Иван Карамазов.

(Ово није место да се упуштамо у философско-теолошке расправе, па нећу даље да образлажем. Али, мислим, од мене - што се тиче СМ, овај пут - толико ).

Strela:
Кад смо већ код суђења, судиће се и Коштуници, јер је тек његова владавина тотална катастрофа у свако погледу. Судиће му и историја и суд, а богами и народ.
Ma nemoj, a zašto? Mogla bi i ti na ponešto da odgovoriš kad već neko nije hteo.

Back