jos uvek sama a lepa

kebda:
orbital.:
poslao sam ti svoje misljenje kao privatnu poruku, na sivoj traci u vrhu ekrana imas linkove "sadrzaj", pa "pretraga", a na trecem verovatno pise "imate 1 (ili vise) privatnih poruka", klikni tu i otvori, a ako zelis mozes da posaljes odgovor.

kao sto se i dalo ocekivati, javila ti se gomila
nezrelih i zaludnih degenerika (i muskih i zenskih) koji su tvoju muku doziveli kao topovsko meso. bas zato i nisam hteo nista da pisem na forum.

1. nismo degenerici!
2. devojka ima problem za koji joj treba strucna lekarska pomoc jer 27 god a sama "neotpakovana" pa ko je bre ovde degen?
3. samo je ti muvaj na foru "mi smo vaki mi smo naki"
ti si najbolji.
:P TO SMEKERU :P
4. a slucajno ti se nije ucinilo da je sve ovo malo PALJEVINA ?!
5. POZDRAVLJAM TE "ZRELI GENIJE"

Vjerovao ti ili ne to je vrlo cesto, da su cure od 25+ nevine, Ja sam upoznao jednu koja ima 35 godina, ljepa kao san + intelektualka a nevina. Ne, nisam ni ja bio prvi.

jelena1977:
Kakvi bre kondomi i pilule.Pa sta ako ostanem trudna,imam dovoljno godina da imam bebicu,malu slatku{Daj Boze}.Beba nikada ne moze da bude problemKoliko ja znam nema sidu,a za druge bolesti,mislim da je i tu cist.

misli, misli....znas li da dete treba da IMA OCA I MAJKU!?????? si pitala druga dalzeli bebu???izvini, al cini se da nisi bas najpametnija osoba...pokvarices zivot sebi, detetu, drugu...

jelena1977:
Kakvi bre kondomi i pilule.Pa sta ako ostanem trudna,imam dovoljno godina da imam bebicu,malu slatku{Daj Boze}.Beba nikada ne moze da bude problemKoliko ja znam nema sidu,a za druge bolesti,mislim da je i tu cist.

Nikola, da li je i ovo sarkazam?

Ovo je zezanje - stvarno, barem sa moje tacke gledista... Ovamo cekanje "princa" za koga nemamo inf. da li je ista bilo, a ovamo je potreban samo spermodavac - a bebica, mala, slatka... Za infatilizam ove prirode, kod potencijalnih roditelja, da bi docarao duzinu/vaznost bebeceg perioda - preporucujem crtanje jedne vremenske ose (k'o u fizici) - pa da se docara koliko je taj bebeci period kratak, a onda pocinju muke - vaspitavanja, gradjenja licnosti potomstva...
Valjda je to lepota zivota - sto smo svi razliciti?!

Punisher:
kebda:
orbital.:
poslao sam ti svoje misljenje kao privatnu poruku, na sivoj traci u vrhu ekrana imas linkove "sadrzaj", pa "pretraga", a na trecem verovatno pise "imate 1 (ili vise) privatnih poruka", klikni tu i otvori, a ako zelis mozes da posaljes odgovor.

kao sto se i dalo ocekivati, javila ti se gomila
nezrelih i zaludnih degenerika (i muskih i zenskih) koji su tvoju muku doziveli kao topovsko meso. bas zato i nisam hteo nista da pisem na forum.

1. nismo degenerici!
2. devojka ima problem za koji joj treba strucna lekarska pomoc jer 27 god a sama "neotpakovana" pa ko je bre ovde degen?
3. samo je ti muvaj na foru "mi smo vaki mi smo naki"
ti si najbolji.
:P TO SMEKERU :P
4. a slucajno ti se nije ucinilo da je sve ovo malo PALJEVINA ?!
5. POZDRAVLJAM TE "ZRELI GENIJE"

Vjerovao ti ili ne to je vrlo cesto, da su cure od 25+ nevine, Ja sam upoznao jednu koja ima 35 godina, ljepa kao san + intelektualka a nevina. Ne, nisam ni ja bio prvi.

Slicna situacija se i meni dogodila!
Devojka ima 29 godina, lepa k'o upisana, nevina, ceka pravog... ccc...

kebda, svaka cast.

Kada si vec do sada cekala, ne vidim zasto bi sada posto-poto. Ne kazem da treba da cekas pravog, ali nije, bar se meni tako cini, ni resenje uraditi to tek tako, pogotovu ne sa nekim ko ti je toliko blizak. Takodje, smatram da ipak treba da razmisljas o kontracepciji, jer deca se, ipak, planiraju.

Kakvih sve kretena ima na ovom forumu, kako mozete tako da napadate devojku? Jelena nije nista strasno sto si nevina, ti si pretpostavljam mogla to da uradis ali nisi jer si bila zaljubljena to je vec stvar karaktera osobe sigurno si pogresila sto si 12 godina lozila na tu osobu ali sta je tu je imas moju podrsku samo napred kroz zivot, a sto se sexa tice ako ti i tvoj drug osecate nesto vise od puke fifzicke privlacnosti a pretpostavljam da je tako razumece, najbolje je da mu sve kazes. Meni licno ne bi uopste smetalo ako je devojka nevina. Radije bih sa nevinom devojkom tvojih godina nego sa klinkama 14 -15 godina koje se uveliko razbijaju sto ovde u mom gradu nije retkost i sto mi se gadi . Sto se devojaka tice nije mi sex na prvom mestu vec osecanja, pa te valjda zato i razumem pusti ove idiote neka pisu sta hoce ovde ima svakakvih budala nemoj da se lose osecas lose zbog njih jer nisu toga vredni. Obavesti me o daljem razvoju situacije. POZDRAV.

jelena1977:
imam ogroman problem.imam 27 godina i nevina sam,tacnije nikada nisam imala decka,jer sam bila zaljubljena 12 godine u istu osobu.posto od toga nema nista,resila sam sto pre da budem sa nekim.imam dobrog druga koji zna sve o meni,samo ne zna da sam nevina.dogovorili smo se da spavamo ali ja se plasim sto sam ga slagala,sta ce covek da misli o meni kad nisam bila ni sa kim.inace sam lepa.zanima me musko misljenje.
Tvoj "problem"je karmicki i koliko ja vidim ,resenje se nalazi u tebi a ne spolja.....
pozdrav

Ivica:
Kakvih sve kretena ima na ovom forumu, kako mozete tako da napadate devojku? Jelena nije nista strasno sto si nevina, ti si pretpostavljam mogla to da uradis ali nisi jer si bila zaljubljena to je vec stvar karaktera osobe sigurno si pogresila sto si 12 godina lozila na tu osobu ali sta je tu je imas moju podrsku samo napred kroz zivot, a sto se sexa tice ako ti i tvoj drug osecate nesto vise od puke fifzicke privlacnosti a pretpostavljam da je tako razumece, najbolje je da mu sve kazes. Meni licno ne bi uopste smetalo ako je devojka nevina. Radije bih sa nevinom devojkom tvojih godina nego sa klinkama 14 -15 godina koje se uveliko razbijaju sto ovde u mom gradu nije retkost i sto mi se gadi . Sto se devojaka tice nije mi sex na prvom mestu vec osecanja, pa te valjda zato i razumem pusti ove idiote neka pisu sta hoce ovde ima svakakvih budala nemoj da se lose osecas lose zbog njih jer nisu toga vredni. Obavesti me o daljem razvoju situacije. POZDRAV.

Ivice, mi sad kazemo na primer o tome, da Lepa Jelena ne namerava da koristi kontracepciju, pa nek bude sta bude...to nije normalno...jeste, ljubav i seks je lepa stvar, ali Lepa Jel nece da vodi ljubav da osobom koju voli, nego sa drugom.. a nije to isto..

Back