Cao svima,predpostavljam da ima slicnih tema ali ipak cu otvroiti novu. Ovako,jos uvek sam nevina sa deckom sam dugo i doslo je vreme za sex,plasim se mnogo a i ne znam skoro nista o zastiti i slicno,pa ako imate neke savete recite. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da si muško i da ložiš.
Cao svima,predpostavljam da ima slicnih tema ali ipak cu otvroiti novu. Ovako,jos uvek sam nevina sa deckom sam dugo i doslo je vreme za sex,plasim se mnogo a i ne znam skoro nista o zastiti i slicno,pa ako imate neke savete recite.![]()
Cao svima,predpostavljam da ima slicnih tema ali ipak cu otvroiti novu. Ovako,jos uvek sam nevina sa deckom sam dugo i doslo je vreme za sex,plasim se mnogo a i ne znam skoro nista o zastiti i slicno,pa ako imate neke savete recite.![]()
Ako ste oboje nevini posotji neka pretpostvaka da kad se prvi put vodi ljubav neka posebne ljubavna energija predje sa jedne osobe na drugu, samo jednom se to u zivotu deshava, zato pazite sa kim cete potraciti tu svoju 'dragocenost'
![]()
ti mala nevina ... skokni do prvog matadora da skines tu paucinu pa posle mozes da se hvalis ...matador eeej
znate što me zovu rumunski TERMINATOR? Zato što sam po onim što imam u gaćama za mnoge TERMINATOR!
znate što me zovu rumunski TERMINATOR? Zato što sam po onim što imam u gaćama za mnoge TERMINATOR!
Zgrozena sam vasim komentarima,i zato terajte se svi u pm,budale nenormalne!