Još me nesto zanima (tema za razvedene)

Pustila bih pseto da umre...ponarocito ako je on inicirao razvod:) Tad je verovatno imao na umu da uziva bez mene, a kad treba da se pere, cisti, kuva onda pucamo na humanost. E pa ne mozeeee...

Sad salu na stranu, verovatno zavisi od toga kakav je razlaz bio. Da li je ispao covek ili necovek...ako nema nikog blizeg, a ostali smo u dobrim odnosima onda bih. Sve to zavisi ipak od cele slike. Ne verujem da postoji lep kraj tamo gde postoje jake emocije, barem sa jedne strane. Verovatno sam dosta sklona oprastanju, pa bih se sazalila (Iako ovako lajem), ponarocito u bolesti. Sad, da li sam budala ili ne, pojma nemam. Verovatno jesam :)

I ti svašta pitaš! :rtfm:Sve zavisi od toga zašto su se i kako razveli.

Fini veš perem u mašini,na finom programu.:zkez:Kod frizera idem 1x mesečno da mi skrati,ionako kratku kosu.Nisam razvedena.Gladna sam,treba nešto da večeram.

Nemoj tako

Ovamo je jedna njegovala svog bivšeg i ruku mu držala dok je umiro

Kazala je "kao par nismo funkcionisali iako je dobar čovek "

Pustila bih pseto da umre...ponarocito ako je on inicirao razvod:) Tad je verovatno imao na umu da uziva bez mene, a kad treba da se pere, cisti, kuva onda pucamo na humanost. E pa ne mozeeee...

Sad salu na stranu, verovatno zavisi od toga kakav je razlaz bio. Da li je ispao covek ili necovek...ako nema nikog blizeg, a ostali smo u dobrim odnosima onda bih. Sve to zavisi ipak od cele slike. Ne verujem da postoji lep kraj tamo gde postoje jake emocije, barem sa jedne strane. Verovatno sam dosta sklona oprastanju, pa bih se sazalila (Iako ovako lajem), ponarocito u bolesti. Sad, da li sam budala ili ne, pojma nemam. Verovatno jesam :)

:neutral:

Da čujete da vam je bivši muž teško oboleo a da nema nikog svog da li bi vi bile tu za njega ? Skuvate mu , operete možda odpratite do doktora , kupite mu voća itd

Zašto da a zašto ne ?

Naravno da bih, ne bi mogla nekog koga sam volela i sa kim sam živela otpisati tek tako. Verovatno bi ostali u prijateljskim odnosima i ne bi mi bilo teško da mu pomognem.

Naravno da bih, ne bi mogla nekog koga sam volela i sa kim sam živela otpisati tek tako. Verovatno bi ostali u prijateljskim odnosima i ne bi mi bilo teško da mu pomognem.

:ok::ok::ok:

- - - - - - - - - -

Neke bi došle da pomognu, a neke bi se našle iz čistog plezira, za slučaj da obolelom treba skratiti muke. Sve u svemu, retko koja bi odbila.

:lol: Ali ovo je ipak realnost.:(

Da čujete da vam je bivši muž teško oboleo a da nema nikog svog da li bi vi bile tu za njega ? Skuvate mu , operete možda odpratite do doktora , kupite mu voća itd

Zašto da a zašto ne ?
Kada bih bio u takvoj situaciji, odnosno obrnutoj, morao bih da pomognem, ali ako bi bivsi partner bolovao bas dugo i ako bi bilo mnogo posla oko njega ne verujem da bih prihvatio tu obavezu do te mere.
Resenje moze da bude unajmljivanje nekog kucnog pomocnika za to kao sto mnogi rade.

U suprotnom slucaju kada bih ja bio takav slucaj da se neko sa mnom bavi, ne znam sta bih uradio, staracki dom ili tako nesto slicno, ali ne bih zeleo da budem voljenima na teretu.

Zašto da a zašto ne ?

Bih ako je taj razlaz bio dostojanstven i civilizovan. Ako mi posle toga nije pravio probleme i zagorcavao zivot. Pogotovo ako smo ostali u normalnim, prijateljskim odnosima.

Ne bih u slucaju odnosa u kom sam bila. Sto sam pomagala, pomagala. Dosta!

Back