mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
okopala svoju basticu, pripremila za nove tulipane, obrala svoj divni paradajz, uzivala u suncu....ipak je divan ovaj zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

xpajamacax:jaoo meni nema vikenda.
ja radim svim danima.
pogotovu sada kada renoviramo kuću.
jaoo.
dobro je što smo juče počeli da naziremo kraj radova...
dobar vikend![]()
mammy:E, ovaj vikend je bio bolji...isla sa sinom u shopping...he he...super je bilo (malo smo puno love potrosili, al' jednom se zivi)
Uspjela se odmoriti
Kako ste se vi proveli?

baki 75:Poptuno te razumem. Mislim da se većina žena koje su zaposlene osećaju isto . Kod mene smatram srećom što ne radim vikendom, mada mi i to brzo prodje. Tokom radne nedelje ne stižem ništa sem da skuvam za sutra , jer sam na poslu od ujutru 8.30 do 17h.
Nisi neorganizovana, jednostavno puno je obaveza, još ako ženi nema ko da pomogne može samo da kuka. Treba navići ukućane da svako ima svoje obaveze. Nekad i mene spopadne frka, ebem ti ako će ovako da nam prodje život spremajući. kuvajući, a još kad dodje dete...
sto me spopada...citavu radnu nedelju cekas vikend...a za vikend ribas, cistis, peres, pusis...he he he...da se malo i nasalim...mada, stvarno me muka hvata od pomisli da ce mi zivot tako proci...mammy:jao, danas super...isli u zoo.....divota....obozavam majmune!

osle sedmodnevnog mini odmora sacekala vas je gomila nesredenih papira, novih mejlova, zapocetih i odlaganih poslova "za posle praznika". Pravo je vreme za nekoliko trikova iz veštine upravljanja vremenom. „Najveca greška koju ljudi prave na poslu je što ne shvataju koliko vremena beskorisno troše. Ne možemo da uticemo na vreme koje prolazi, ali možemo na sebe. Možemo da organizujemo ono što radimo sa vremenom koje imamo" - kaže dugogodišnji time menadžment savetnik i predavac Pegi Dankan. Dezorganizacija, loše isplanirani ciljevi, previše privatnih poziva, nedostatak rutine, nepotrebni e-mailovi, besciljno surfovanje potrošice vaše vreme za tili cas. Radom sa malo ucinka gubi se fokus. A tako pocinje stres na poslu. buranija:Sad je svaki isti...(misli se na vikend)

mammy:divan je ovaj vikend...juce se dogovorili da nista necemo raditi...spavali do 11, dorucak u krevetu (ima jedna prednost kad imas djecu), pa polako ustali i obukli cak bade mantile, pa blejali u tv, pa vecerali, jeli, kunjali....jao kako je divota nekad nista, ama bas nista ne raditi!
baki 75:Jao super , treba covek to sebi da dopusti kad god moze.
I nas dvoje smo lencarili do 13 h, spremali rucak usisali stan , peglali i tako polagano sve se stiglo.
Suzy:Volim da provedem vikend u zagrljaju voljenog bica.....
onda ...u pauzama...nishta ti nije tesko da uradish....;-)

baki 75:Suzy sve znas ko matora ;-) ne moram nista da ti objasnjavam![]()