Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako i treba , a ne svako juto svargla , kobaje , slanina , sunka , kulen , cvarci... i tako svaki dan pa onda u pedesetoj vec infarkt
Prekjuče sam kupo goveđu čajnu kobasicu Zlatiborac, a juče sam saznao da sam zapravu kupio robu uvezenu iz Agrentine...
Blago nama....
sta se zalis?
krivica za to je na Borisu Tadicu zlotvoru i unistitelju
Srpski stocni fond je desetkovan i u Srbiji nema dovoljno stoke za proizvodnju mesa tako da vlasnicima ovih mesnih industrija jedino ostaje da kupuju meso iz argentine i brazila ili da ugase proizvodnju.
ako ti se ne sviđa doturi ga vamo! ja cu tebi ove naše pa da vidiš šta je stoka.![]()
Meni je ovo potpuo kontradiktorno, jer kako je moguce da ne jedemo meso ako smo medju prvima (mozda cak i prvi) po oboljenjima kardio-vaskularnog sistema u Evropi. Onda jedino tih "44" kila mesa ne znamo da spremimo na zdrav nacin, sto u meni poteze zanimljivu temu o tome koliko je srpsko KUVANJE zapravo zdravo!
Meni je ovo potpuo kontradiktorno, jer kako je moguce da ne jedemo meso ako smo medju prvima (mozda cak i prvi) po oboljenjima kardio-vaskularnog sistema u Evropi. Onda jedino tih "44" kila mesa ne znamo da spremimo na zdrav nacin, sto u meni poteze zanimljivu temu o tome koliko je srpsko KUVANJE zapravo zdravo!
tako i treba , a ne svako juto svargla , kobaje , slanina , sunka , kulen , cvarci... i tako svaki dan pa onda u pedesetoj vec infarkt
Zahvaljujući baš Tadiću? Ili da zahvalimo svima, od Tita do Tadića?sta se zalis?
krivica za to je na Borisu Tadicu zlotvoru i unistitelju
Srpski stocni fond je desetkovan i u Srbiji nema dovoljno stoke za proizvodnju mesa tako da vlasnicima ovih mesnih industrija jedino ostaje da kupuju meso iz argentine i brazila ili da ugase proizvodnju.
Neko jede meso neko kupus. U proseku jedemo sarmu.
Zahvaljujući baš Tadiću? Ili da zahvalimo svima, od Tita do Tadića?
Ko je to ostao da čuva stoku i da se bavi stočarstvom?