Mirjanadz
Aktivan član
- Poruka
- 1.514
Razmaženi roditelj=razmaženo dete[/quote]privatnivrtic:Razmaženi roditelj=razmaženo deteMirjanadz:Razmaženi roditelj=razmaženo deteprivatnivrtic:Anonymous:kako mozete vi da trazite upisivanje ocene ili ne, pa zamislite kad bi svi to radili? veorvanto nije ni detetu bas pravo kada se vi tako 'zalazete' pogotovo ako je omiljeno u odeljenju! neprijatno je to! bolje ga naucite da se samo bori! u krajnjoj liniji mozete i da se organizujete s roditeljima pa da trazite zamenu profesora ako mislite da nije odgovarajuci ali treba i dete da nauci nesto! a i 2-3 je za djaka
Razmaženi roditelj=razmaženo dete
OVAJ KOMENTAR ZASLUZUJE SAMO JEDAN ODGOVOR!
VAMA JE MESTO U VRTICU A NE NA FORUMU!

Hvala na komlimentu.

Mi udovoljavamo skoro svim zahtevima "razmaženih " roditelja, ali to radimo za dobre novce, a ko to očekuje za DŽ stvarno je žestoko razmažen.
Zašto je profesionalac dužan da ide niz dlaku amateru? Gde je tu logika?
Meni ako majka(dečiji kardiohirurg) traži da njenom četvorogodišnjem sinu i dalje pasiram hranu, ja imam svoje mišljenje o tome, ali vezujem konja gde mi gazda kaže i to mi nije problem jer sam motivisana da sprovodim u delo sve ludorije koje im padnu na pamet.
Postavite sebi pitanje zašto bi nastavnica trebala da radi ono što se Vama ćefne.
Nema odgovora, nema razloga.
Princip je jedino za šta se ona drži, jer za svojih 15 hiljada plate sigurno ne može, i neće nikom dozvoliti da joj gazduje za tu bedu.
Ako je pritiskate i maltretirate, videćete svoga boga, tj videćete koliko je frustrira rad sa vašom decom za male pare.
Tužno ali istinito

Da.Shvatila sam.Znaci od sada sa parama u skolu i sve cete dragi roditelji zavrsiti!Tako je.Kako se toga nisam setila!!!!
Draga "decakova mama"...Idite u skolu,ponesite 1000 EUR.Direktorki dajte 300,za izgubljenih pola sata sa Vama, psihologu 200 jer je pokusala da Vam pomogne, a nastavnici 500 jer je pokusala da Vam prevaspita dete ali nije uspela,pa je ostalo glupo i nepismeno....
Bravo za "privatnivrtic" !!!!!!!
UHHHH...Kako se ne setih ranije......ne bi se ovoliko maltretirali....