- Poruka
- 60.291
trece.......saberi sve sto je sruseno , od mostova do avalskog tornja.......brat bratu , sve skupa ne vredi ni milijardu.......onako, posteno.......![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trece.......saberi sve sto je sruseno , od mostova do avalskog tornja.......brat bratu , sve skupa ne vredi ni milijardu.......onako, posteno.......![]()
.. kao donaciju Evropske unije.
pa naravno ,posao imam i to ne na drzavnim ili EU jaslama , a ako ne daj Boze zatreba hitna to je i normalno da ocekujes od drzavnih i javnih sluzbi da obezbede
prvo , poklonjenom konju se zubi ne gledaju.........
drugo, kako bre 252 vozila od po 30 000 evrica , ispada po tvojoj matematici par hiljada evra???
252 X 30 000 = 7560000............mnogo........
ne bre ,nego valjam klosarima i sirotinji turistcke aranzmane za egzoticne karipske destinacijeKoji posao, zaposlen si od Krstarice?![]()

Idididi masta da se vozi izraubovanim finskim kolima hitne pomoci.
Tako ce se osecati bas evropski u zadnjim momentima zivota!

pa naravno ,posao imam i to ne na drzavnim ili EU jaslama , a ako ne daj Boze zatreba hitna to je i normalno da ocekujes od drzavnih i javnih sluzbi da obezbede
nema veze u kakvom su nam stanju hitne sluzbe i generalno drzavni budzet uopste nije bitno od koga jeI to od drzavnih i javnih sluzbi opstine Turku, juzna Finska.
Русија је у време мартовског протеривања Срба са Космета допремила монтажне објекте за протеране Србе(било их 250 000).ЕУ је аминовала и учествовала у протеривању,као што данас учествује у креирању "неовисног Косова" и поставља царине.
Јадан је тај коме ЕУ помаже...боље да се сам убије.

prvo , poklonjenom konju se zubi ne gledaju.........
drugo, kako bre 252 vozila od po 30 000 evrica , ispada po tvojoj matematici par hiljada evra???
252 X 30 000 = 7560000............mnogo........

hvala , hvala.........i tebi .....
namenjena su svim gradjanima srbije.........![]()
ne bre ,nego valjam klosarima i sirotinji turistcke aranzmane za egzoticne karipske destinacijei dilujem i pakujem gudru , zar si to zaboravio
![]()

sto bre ,lazes???
kako te nije sramota???.......rusi dali 250 000 objekata ???
dali nekoliko yebenih kontejnera, i zapalili za rusiju ......
ajde, postavi link o toj ruskoj donaciji .........![]()
Brat bratu procenjeno je na 100 milijardi,zato ne lupetaj.......a svi znamo da lupetas........tako bolje da ne komentarises nego da sebi dozvoljavas ovoliku kolicinu providnosti.

30.000 evra... Jel smo to dobili Audije...
Znam ja sto se ti tome radujes... Ali, za onu tvoju vukojebinu, trebali su helihoptere da nam poklone... Kola tesko idu kroz bare, potoke i mocvare...

Pa to za gudru sam siguran......ali dolijacesh ti snagama zakona kad tad.
![]()

Није 250 000 објеката,него 250 000 протераних Срба.
Иначе,чак да су послали само један објекат,то је за похвалу ,јер нису били дужни ништа за разлику од злочиначке ЕУ која носи сву кривицу за страдање Срба на Космету.

Sunce ti, kad se ovaj inagadadavida pojavi, nastaje haos![]()

Sunce ti, kad se ovaj inagadadavida pojavi, nastaje haos![]()
pa posalji dojavu muriji ,ili anonimnu krivicnu prijavu, mislim jel si savestan gradjanin ili ne ?
![]()

a ne........ne snosi EU krivicu za stradanje srba na kosovu........zna se ko snosi krivicu...taj je tamo sada gde se zakopavaju kanarinci..........
da nema EU, danas na kosovu ne bi bilo 2 srbina..........![]()
a ne........ne snosi EU krivicu za stradanje srba na kosovu........zna se ko snosi krivicu...taj je tamo sada gde se zakopavaju kanarinci..........
da nema EU, danas na kosovu ne bi bilo 2 srbina..........![]()