Još da ovako upozori Srbiju i Bog da nas vidi !

Jeste.
Mozda u Ustavu Srbije stoji ali fakticki nije.
Vecina Evropskih drzava je priznala nezavisnost Kosova i vjerovatno se u nekim evropskim institucijama vijori njihova zastava.

pa nije kosovo bilo u sastavu EVROPE NEGO SRBIJE a i nije EU validna da odlucuje o tome kao ni kina.a to si govorio i pre nego sto se tamo zavijorila tako da nemoj da pricas gluposti.ali nije vecina sveta to priznala.a i to je nebitno jer je to okupacija.

Jesam Crnogorac i bas mi je milo sto jesam.
Dok se vi zamajavate sa davno izgubljenim stvarima poput Kosova - mi fino dovodimo Madonnu. Kod vas su otkazani neki koncerti, zar ne? Eto dobro bio je Nick Cave preksinoc. Dobro. Ali mi u Crnoj Gori mnogo brze idemo u susret Evropskoj Uniji nego vi u Srbiji.

slusaj to omadoni jeglupost,ti hoces da poredis srbiju i cg.nemozes nikako da ne spominjem eurosong i slicne stvari.

A zasto si tako ljut, komsija? Nasa kuca je jedna pored druge i ne mozemo je pomicati, osim u slucaju da ne daj boze i Sandzak krene u proglasenje nezavisnosti. U tom slucaju bi otisao jos jedan komad Srbije te tako nebismo bili ni komsije. :cmok:

pa sta ako sandzak proglasi nezavisnost?moze evo sad ako hoce.....pre ce ulcinj da proglasi nezavisnost nego sandzak

bojim se da srbija zatvara sva vrata koja bi je mogla voditi naprijed.

to uvijek i iznova dokazuje post-izbornim inžinjeringom i neprincipijelnim koalicijama stvaranim u svrhu vladanja pod svaku cijenu,

Ма кажи што стварно мислиш. Да се покатоличимо, па ће да крене мед и млеко.

sandžak ne može.nema temelje za takvu odluku.

ali vojvodina može,i nebi me iznenadilo da to uradi,bude li procijenila da je ostatak srbije za nju opterećenje koje joj ne dozvoljava ići naprijed.

izvini ne bih da ispadne revansizam ali sada vasa krajina ima najvise uslova za to u celom regionu-pravnih,moralnih i logicnih.
a sada ti meni reci kako bi vojvodina to mogla?:rtfm:

Jesam Crnogorac i bas mi je milo sto jesam.
Dok se vi zamajavate sa davno izgubljenim stvarima poput Kosova - mi fino dovodimo Madonnu. Kod vas su otkazani neki koncerti, zar ne? Eto dobro bio je Nick Cave preksinoc. Dobro. Ali mi u Crnoj Gori mnogo brze idemo u susret Evropskoj Uniji nego vi u Srbiji.

dok vama peva ***** vavilonska mi lepo osvajamo svet sa anom ivanovic imate prenos pa uzivajte....

Back