Joomla 1.6 verzija

KREDUF

Obećava
Poruka
90
Pozdrav.

Dugo sam koristio verziju 1.5.** ali ovih dana instaliram verziju 1.6 (*** kad pratim trendove) i sada ne mogu da nadjem ni jedan free modul na netu.
I kada neki nadjem, instaliram i umesto recimo horizontalnog menija dobijem link prema sajtu za download, naravno gde se placa.

Jel zna neko gde mogu da se skinu bar neki osnovni moduli ili sablon za 1.6?

i mene zanima isto owo,imam otprilike isti problem,pre nekog wremena uplatio sam domen i instalirao joomlu 1.6,imam weliki problem sa moduli,za pocetak velike probleme mi zadaju horizontalni i wertikalni menu,ne mogu nikako da nadjem odgowarajuce module ili besplatne module koje mogu da instaliram na sajtu i koji rade kako treba,swe sto sam nasao su trial werzije..da li neko zna ili da li postoji neki sajt sa kog mogu da skinem module a da se ne placaju?

Po mom misljenju ipak treba sacekati 1.6 da malo zazivi da se upgrade moduli i onda ce sve da zazivi kako treba. joomla srbija ili joomla montenegro uvek imaju novosti o tome.

Sto se tice free templata ima ih ali onda nemate sve module koji vam trebaju, pa ipak sacekajte jos malo.

Nikada ne treba koristiti free template u potpunosti. Sturi su i naravno plagijatorski.

Budite kreativni. Tako da mi korisnici(citaci) vasih sajtova budemo impresionirani.

Pozdrav

Back