jomini kako ti skidas banove bez dozvole?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:@ jomini
Јомини, молим те да мене а и остале заинтересоване учеснике ОБАВЕСТИШ да ли си ти и даље модератор овде - или има још "НЕКИХ" ???
adem_ks:mene i ne interesuje ko je moderator, dok god se normalno ponasa. to ti je kao ono, bas me briga ko je direktor ili vlasnik firme, dok god imam dobru platu i uslove na poslu
ih kad daju regres, bonove, zimnicu.... ma i pokojni moze biti zabole meIron Lord:Jel bio regres?
adem_ks:ih kad daju regres, bonove, zimnicu.... ma i pokojni moze biti zabole meops:
Iron Lord:A sindikalana pozajmica? Jel bio sastanak? Čujem Mačak priča po krugu kako je Paji odobreno?
eremita:Мислиш "по кругу" болнице у којој сте пуштени на дневну шетњу ?![]()
Iron Lord:Ti ćeš da mi kažeš! Bio si na plaćenom, pa na bolovanju, pa na neplaćenom i kad te priterali a ti uzeo godišnji odmor. Još si se prijavio za pogačice sa džemom kod Verice iz sindikata. Nisu te stavili na spisak za ogrev, pa ti vidi.
eremita:Али зато су ме ставили на дуплу дозу за кромпир и буткице.....![]()
![]()
![]()
Iron Lord:A koliko su danas one deonice koje su nam podelili? Oće onaj demokrata da kupi firmu pa obara cenu?
eremita:Деонице? Е, не знам.......нисам у те форе упућен.......