- Poruka
- 43.044
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam imala grozan dan prijala bi mi jedna mala svadja i tu počinje moja dilema nemam ski da se svadjam
I šta raditi u ovoj situaciji ?
Danas sam imala grozan dan prijala bi mi jedna mala svadja i tu počinje moja dilema nemam ski da se svadjam
I šta raditi u ovoj situaciji ?
Piši na temi NOKTI
Tamo uvek možeš da se posvađaš, bilo da si zagovornik gela, gel-laka, običnog laka, bilo da imaš debele i dugačke prste, bilo da bilo šta![]()
Piši na temi NOKTI
Tamo uvek možeš da se posvađaš, bilo da si zagovornik gela, gel-laka, običnog laka, bilo da imaš debele i dugačke prste, bilo da bilo šta![]()
E zenski mozak...dodje im da se svadjaju, prijala bi im svadja.
I onda kao "ti dodjes samo kad ti treba seks".
A jok, doci cu da se svadjam sa tobom, jebbe mi se brate.![]()
Eh...diskutabilno je to o mozguhebes prste dok ima mozga
kad njega nema, dzaba prsti dzaba![]()
Ja dodjem n'a forum![]()
Ili idem da trcim
Ili izadjem![]()
Sve zavisi I ko te naljutio
Pa na ljutita dam već mjesec danau firmi haos letnji odmor pa ima ih na bolovanju juče sam trebala imati slobodno ali sam uskočila i kako odbijam cvikere za čitanje sinoc bacim oko na plan i učinilo se meni da sam danas slobodna
I tako u 8:00 me zovne šefica "shugerle a gde si ti ?" Pa imam slobodno a ona "jao ne ne radiš prvu"
Ma šta kažeš?
Uskočim u tuš i umjesto šampon za kosu stavim gel za tuširanje i tako je to krenulo .....
Piši na temi NOKTI
Pa svako prema svojim potrebama...sta se ti bunis?
@tema
Moja baba bi rekla: Udri glavom o zid...
Ovako![]()
Ja i nemam nokte
A lakiram ih samo kad sam na ferijama to jest kad dodjem na balkan a čisto zbog balkanki)))
Nemoj da te to obeshrabri, tim više imaš dodatni razlog da kritikuješ one koje ih imaju![]()
Pa normalne...neko te iznervira a ne mozes da njim/njom da se svadjas iz bilo kojih razloga...i onda trazis nekog da ti natrci.Kakve su vam to potrebe da se svadjate sa nekim?
Razumem jedino ako je u pitanju PMS i nejebbica...ima toga.![]()
pacifistaKakve su vam to potrebe da se svadjate sa nekim?
Razumem jedino ako je u pitanju PMS i nejebbica...ima toga.![]()
Pa na ljutita dam već mjesec danau firmi haos letnji odmor pa ima ih na bolovanju juče sam trebala imati slobodno ali sam uskočila i kako odbijam cvikere za čitanje sinoc bacim oko na plan i učinilo se meni da sam danas slobodna
I tako u 8:00 me zovne šefica "shugerle a gde si ti ?" Pa imam slobodno a ona "jao ne ne radiš prvu"
Ma šta kažeš?
Uskočim u tuš i umjesto šampon za kosu stavim gel za tuširanje i tako je to krenulo .....
Ako na veličinu kofera nedođije do diskusije i dramatike mora tju da svratim na nokte))))