Jojjjj

E zenski mozak...dodje im da se svadjaju, prijala bi im svadja. :dash:

I onda kao "ti dodjes samo kad ti treba seks".

A jok, doci cu da se svadjam sa tobom, jebbe mi se brate. :lol:

Ja dodjem n'a forum :manikir:
Ili idem da trcim
Ili izadjem :malav:
Sve zavisi I ko te naljutio

Pa na ljutita dam već mjesec dana :) u firmi haos letnji odmor pa ima ih na bolovanju juče sam trebala imati slobodno ali sam uskočila i kako odbijam cvikere za čitanje sinoc bacim oko na plan i učinilo se meni da sam danas slobodna

I tako u 8:00 me zovne šefica "shugerle a gde si ti ?" Pa imam slobodno a ona "jao ne ne radiš prvu"

Ma šta kažeš?

Uskočim u tuš i umjesto šampon za kosu stavim gel za tuširanje i tako je to krenulo .....

Pa na ljutita dam već mjesec dana :) u firmi haos letnji odmor pa ima ih na bolovanju juče sam trebala imati slobodno ali sam uskočila i kako odbijam cvikere za čitanje sinoc bacim oko na plan i učinilo se meni da sam danas slobodna

I tako u 8:00 me zovne šefica "shugerle a gde si ti ?" Pa imam slobodno a ona "jao ne ne radiš prvu"

Ma šta kažeš?

Uskočim u tuš i umjesto šampon za kosu stavim gel za tuširanje i tako je to krenulo .....

Боље то него да бациш цигаре у кипућу воду, уместо макарона.

Kakve su vam to potrebe da se svadjate sa nekim?
Razumem jedino ako je u pitanju PMS i nejebbica...ima toga. :lol:
Pa normalne...neko te iznervira a ne mozes da njim/njom da se svadjas iz bilo kojih razloga...i onda trazis nekog da ti natrci.
Hoces da kazes da je to produkt samo zenskog mozga...da se to muskarcima ne desava?

PMS je posebna kategorija...ne moz' to jedan primerak muskog roda da razume :lol:

Ma šta kažeš?

tako ja odem jutros do firme, zavrsim papirologiju, pre nego sto je dosla prva smena..odem do banke..odvezem auto na servis, pokupi me dete, dodjemo kuci poupimo dzukce i na adu da se isplivaju
odemo do na kraj sveta
pre dva dana jedan od saradnika me zamoli da mu dam vise smena jer ima neke vanredne troskove
izmedju ostalih, dobio je i ovu jutarnju
u pola 11 mi zazvoni telefon i glas upita - zasto vi ne radite danas?
kako bre ne radimo
zovem njega, pitam zasto nisi na poslu, a on kaze - a pa necu danas, radicu samo vanrednu smenu u cetvrtak
sad bi trebala da stavim histerican smajli, al necu
pozovem saradnika koji radi drugu i zivi u blizini, zamolim ga da hitno ode i otvori da ljudi ne cekaju
ovaj drugi cetvrtak moze da dobije kao vanrednu na nekom drugom mestu
i cetvrtak i svaki drugi dan
bolje on da histrise kad dobije otkaz, nego ja sada
debil

Back