uh Trumane,ovo ti je 11 smrtni greh,porediš Bred Pita koji osvaja izgledom,a i glumi izgledom i Deppa koji ima neverovatne transformacije........Slučajno sam krenula da sakupljam sve njegove filmove od kada sam odgledala prve pirate......tad sam shvatila da on tu glumi,a da sam ga do tad gledala kao još jedno holivudsko meso...a onda sam odgledala i 'Finding Neverland'gde je dobio Oskara,Čarlija i fabriku čokolade,Čovek koji je plakao,Donni Brasko gde glumi sa Paćinom,sve uloge u režiji Tim Bartona od Edvarda,Sanjive doline...Dead man...i narano skoriji film koji kod nas nije bio prikazivan,al po negde se može naći_LIBERTIN(istorijska priča)..i shvatila da on definitivno može sve da glumi zbog transformacija.....Arizona dream,koji je režirao Kusturica,Deppu je otvorilo vrata kao nekom novom pogledu glumačkog stvaralaštva koji se ne svodi da block bustere već na pravo umetničko stvaralaštvo......
Ralph Fines ima 49.godina,stariji je od njega...
a poređenje američkog buntovnika sa američkim babyface dečkom iz komšiluka,tj Depp_Pit je besmislena.