Johnny Depp,jedan od najboljih i najneobičnijih

8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

mrs depp:
u suštini arizona dream je vrlo neobičan i umetnički film...da li se sećaš ti-martiza vremena kada je depp bio u beogradu i zezao se na turnejama zabrenjenog pušenja

Sećam se da je bio u Beogradu, nakom snimanja Arizone,,,doveli su ga Kusturica i Bregović. Doveli su i Igi Popa. Džoni je tom prilikom svirao dve, tri pesme u SKC-u.
Ali, bilo je to davno!

Mafijaš:
DASA......ma molim vas,on je nula........kao glumac jeste dobar,ali po fizičkom izgledu......ma kakvi.....
Što svi tipovi mooraju da komentarišu njegov izgled?? čovek je drugačiji,ima specifične crte lica,asketsku facu i razbarušenu kosu....mmm.....pravi butovnik...i još voli Če Gevaru!!! žene vole takve.....čudake...ja posebno,samo se za takve i lepim :-D

mrs depp:
pre 10-12 god.....pa jesi bila tamo? mogu da zamislim kako je extra to izgledalo....... :roll:

Nažalost...nisam, jer njegov dolazak nije bio medijski propraćen...ustvari hoću da kažem da i oni koji su bili tog trenutka u SKC-u nisu imali pojma da će se on tu pojaviti. Tako da...ko se zatekao tamo, imao je šta i da vidi...

A Džoniju je postala "tradicija" da povremeno dođe u Srbiju...naravno, opet medijski nepropraćeno...jer je u jednom intervjuu izjavio da dolazi kod svog prijatelja Kusturice jednom godišnje, u Srbiju.

daj bre sestro da se raspitamo za to!!!!! pa nije to mala stvar! eto nisam to znala!! glavno da naši mediji prate seljake od granda,političare,a njega ne! aj čačkću nešto po njegovom sajtu a ti se javljam! OBAVEZNO!!!! nego kad je poslednji put bio? kako ga ne primete na aerodromu? verovatno ide u ono Kustino selo-Mećavnik na Mokroj gori
Maritza:
Nažalost...nisam, jer njegov dolazak nije bio medijski propraćen...ustvari hoću da kažem da i oni koji su bili tog trenutka u SKC-u nisu imali pojma da će se on tu pojaviti. Tako da...ko se zatekao tamo, imao je šta i da vidi...

A Džoniju je postala "tradicija" da povremeno dođe u Srbiju...naravno, opet medijski nepropraćeno...jer je u jednom intervjuu izjavio da dolazi kod svog prijatelja Kusturice jednom godišnje, u Srbiju.

mrs depp:
eee MARTIZA,gledala sam sinoć "Cry baby" o Bože...samo ću to reći...mogu samo da zamislim kako će ga sin kad bude tinejdžer prozivati za film...ono mi izgleda više kao parodija nego kao mjuzikl,mada ima puno pevanja!

Film je odličan i ne znam zašto bi ga se Džoni stideo...samo moraš da shvatiš film na način koji je reditelj, Džon Voters, hteo da ga pokaže. Ovo i jeste parodija na tinejdžersko-buntovničke mjuzikle 50-ih godina, poput filmova "Rock Around the Clock" i "Don't Knock the Rock". Upravo ovakva uloga, pružila je šansu Džoniju Depu da se pošali na račun tinejdžerskih idola. On je to oduvek mrzeo. Gluma je prenaglašena kao što je to čest slučaj u Votersovim filmovima. Film je bukvalno snimljen sa namerom da postane treš! Da bi parodija bila shvaćena na najbolji način, Voters je angažovao i por.. glumicu Trejsi Lords i čuvenog Igi Popa. Da li ti to govori koliko je ustvari reditelj hteo da se našali sa ovim filmom, a...ako posmatraš film kao takav...onda ...ovaj film je za mene legendarni treš, koga uvek slatko pogledam,,,dopada mi se i soundtrack...poslušaj ga! :smile:

:lol: Martiza nisam bukvalno mislila...ok je,mada kad ga drugi put odgledaš shvatiš da je film ipak vredan...o što se tiče zezanja Johnnya kad Jack poraste,pa daj moolim te ti ne bi prozivala svog ćaleta da je glumeo tipa pod nazivom "CRY BABY"? sladak je on,to stoji ali mi je vrlo neobično kad ga vidim sad i nekad(sa 26 god).....sve u svemu držala sam se za stomak :lol: :lol: :lol:

Back