Jezuiti

Zar stvarno misliš da je Bog (izvor svog znanja na ovom svijetu) neki zatucani retard koji će da lomi glavu oko toga kako ćeš ga zvati. Meni u psihotičnim napadima se odaziva na Jehova, a ti pošto ih nemaš sam izaberi.

Zar stvarno misliš da je Bog (izvor svog znanja na ovom svijetu) neki zatucani retard koji će da lomi glavu oko toga kako ćeš ga zvati. Meni u psihotičnim napadima se odaziva na Jehova, a ti pošto ih nemaš sam izaberi.

Odakle tolika agresija?
Vjerojatno iz srca pretpostavljam.

A nisi me dobro razumio nažalost pa je nesporazum bio,ali nema veze ..

Mat 5:10 Blago prognanima pravde radi, jer je njihovo carstvo nebesko.
Mat 5:11 Blago vama ako vas uzasramote i usprogone i kažu na vas svakojake rđave reči lažući, mene radi.
Mat 5:12 Radujte se i veselite se, jer je velika plata vaša na nebesima, jer su tako progonili proroke pre vas.
Mat 5:13 Vi ste so zemlji; ako so obljutavi, čim će se osoliti? Ona već neće biti nizašta, osim da se prospe napolje i da je ljudi pogaze.

Isus Hrist

Dali me u manastir još od malih nogu, pa sam život provela u miru, tišini, molitvi i crkvenim pjesmama.

Mržnja razara ljudsku dušu .

- - - - - - - - - -

Bog nas nije pozvao da ignorišemo svet, već da budemo so svetu...

Kad je to bog zvao ?Imaš snilmljeno ili opet imaš citat neki izvan konteksta koji koristiš u svoje svrhe?

Što imaš protiv manastira?

- - - - - - - - - -

Nisu smjeli da me razdvajaju od partnera iz ordela vazduha, za to će platiti skupu cijenu. Pa kad vide slomljene parčiće svojih vijekovnih ideala, moći ću ih nazvati prijateljima.

Poslednja izmena:
Budi siguran da neces ni dobiti ISTINITE odgovore.

Jedino da neki JEZUITA koji je ISKREN, dodje na krstaricu i progovori od a - s. :)

Recimo, mene jedino zanima da li je ona zakletva koju je SDG poslao tj. poslao je video #113 tacna... ovako kako je ovaj govornik procitao...

E ako se to moze utvrditi.... onda mi je sve jasno!

Poštovana Pink.Pearl,

Šta mislite da li je tačno ono što piše u Božjoj reči?

Otkrivenje 17. i 18. glava

?

Naravno, sve je tacno sto u Bibliji pise...svaka glava i svaka rec je tacna !!!!

Pitanje je samo... sta se sve radi medju redovima Jezuita, i kako oni uopste sa tim - ko je zakletva tacna- proucavaju Evandjelja i poistovecuju se sa Hristovim karakterom ??!

- - - - - - - - - -

Miroljub je izjavio da je i toalet papir sotonska tvorevina.

Pa oni nisu nikakva tajna organizacija- njihova zakletva je poznata...ili??

Pa oni su vojska, šta ti je tu čudno.

Neko ko radi za Boga spreman je da u njegovo ime žrtvuje i roditelje, braću, sestre, čak i rođeno dijete, a kamoli druge. To je lojalnost kakvu Bog traži, to su testovi na koje moraš biti spreman.

Back