Jezuiti

Draga Pink.Pearl,

Da li biste hteli da nam protumačite Božju reč kada nam saopštava:

Rev 18:2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan đavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;

KAKVO JE TO OTROVNO VINO (MOŽE LI SE PREŽIVETI OD TOG OTROVA)

Rev 18:3 I carevi zemaljski s njom se kurvaše, i trgovci zemaljski obogatiše se od bogatstva slasti njene.

CAREVI ZEMALJSKI? Možete li nam reći nešto o njihovom kurvanju? Da li nam istorija govori nešto o tome?

Rev 18:4 I čuh glas drugi s neba koji govori: Iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena.

Zašto trebate da izađete ako Vavilon veliki vodi dobrica koji će spasiti svet...

NEDELJNIM ZAKONOM

Rev 18:5 Jer gresi njeni dopreše tja do neba, i Bog se opomenu nepravde njene.

KOJI GRESI DOPREŠE DO NEBA?

Da li imamo informacije, ili živimo u mračnom srednjem veku?

...

Rev 18:23 I videlo žiška neće se više svetliti u tebi, i glas ženika i neveste neće više biti čuven u tebi; jer trgovci tvoji behu boljari zemaljski, jer tvojim čaranjem prevareni biše svi narodi.

ČARANJEM PREVARENI SVI NARODI

Rev 18:24 I u njemu se nađe krv proročka i svetih, i svih koji su pobijeni na zemlji.

Poslednja izmena:
Draga Pink.Pearl,

Rev 18:2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan đavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;
Rev 18:3 I carevi zemaljski s njom se kurvaše, i trgovci zemaljski obogatiše se od bogatstva slasti njene.
Rev 18:4 I čuh glas drugi s neba koji govori: Iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena.

Rev 18:23 I videlo žiška neće se više svetliti u tebi, i glas ženika i neveste neće više biti čuven u tebi; jer trgovci tvoji behu boljari zemaljski, jer tvojim čaranjem prevareni biše svi narodi.
Rev 18:24 I u njemu se nađe krv proročka i svetih, i svih koji su pobijeni na zemlji.

Vidi, ovaj, šta ćemo sa Japancima, Kinezima, Eskimima, Papuancima, Aboridžinima...njih uopšte ne interesuje tamo neki papa, tamo neki katolicizam i tamo neko hrišćanstvo, a ponajmanje misle o nekakvom kraju sveta...

Draga Pink.Pearl,

Jasno! Opasno je ziveti u Vavilonu velio... u Vatikanu, biti pod okriljem te crkve itd.... Nece biti nista dobro tu!
Mozda covek nije nikad shvatio ko je Bludnica i Vavilon Veliki.... ziveo je u nekom Beogradu, i mozda ga je Bog tu sklonio da bi ga sacuvao!
Razumem vas.... ali niko ne moze da trdi 100% da ova osoba se nece naci na Nebu! :)

To su sitnice.... Odnos prema svakoj individui ponaosob. Inace imao isto misljenje i o Jezuitima...

Jel se ti slazes sa mnom? :)

Recimo, tebi su rekli da trebas da imas netrpeljivost prema "sektasima" , a ti ih ne poznajes i ne znas kakva je ko osoba ??!! ;)

Niko mi nije rekao da imam netrpeljivost. BIo je ovde jedan član, jehovin svedok, koji više ne piše, ali sa njim se moglo sasvim normalno razgovarati i diskutovati. To je nemoguće sa ljudima ispranog mozga, kojima su svi koji nisu članovi njihove organizacije satanisti, demonizovani, nemoralni, grešnici...sa takvima se može samo na jedan način.

Što znači da je apsolutno nebitno da li je neko hrišćanin ili nije, nego je bitno kakav je čovek.

U principu je tako.
Ali stim sto se u pismu govori o vecim mestima u raju,neki ce naslediti zemlju neki nebo, neki biti blize Bogu...itd.
Ali nicija pravednost nece biti nenagradjena ,ili pak nepravednost nekaznjena.
Dodao bih da ce vernici biti vecma kaznjeni ako su bili nemoralni, jer su znali sta i kako ali nisu postovali.
Ko ima vise od njega ce se vise i traziti.

Niko mi nije rekao da imam netrpeljivost. BIo je ovde jedan član, jehovin svedok, koji više ne piše, ali sa njim se moglo sasvim normalno razgovarati i diskutovati. To je nemoguće sa ljudima ispranog mozga, kojima su svi koji nisu članovi njihove organizacije satanisti, demonizovani, nemoralni, grešnici...sa takvima se može samo na jedan način.

Ja to nikad nisam tako, vidis da cak i bratim tvog biseg prijatelja/poznanika Jezuitu ^^....

Ipak, Biblija je cesto jasna sto se tice ljudskih greha,i to je za sve ljude nedvosmisleno.... Ne treba biti brz u osudjivanju drugih osoba... sta znam

Jasno! Opasno je ziveti u Vavilonu velio... u Vatikanu, biti pod okriljem te crkve itd.... Nece biti nista dobro tu!
Mozda covek nije nikad shvatio ko je Bludnica i Vavilon Veliki.... ziveo je u nekom Beogradu, i mozda ga je Bog tu sklonio da bi ga sacuvao!
Razumem vas.... ali niko ne moze da trdi 100% da ova osoba se nece naci na Nebu!

Vavilon veliki = MISTERIJE I LAŽNA UČENJA (koje je Sotona uneo u svet još od Vavilona a nastavile su da se prenose kroz sva carstva sve do nas danas)

SVE TO IMATE PRISUTNO U KXURVI (Crkvi) iz Otkrivenja (piše joj na čelu - u njenom umu su sva ta učenja)

Rev 17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
Rev 17:6 I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.

Bog ne poziva ljude da izađu iz fizičkog grada Vatikana (koliko ljudi živi u Vatikanu), već poziva Njegov verni narod, ma u kojoj crkvi da se nalazi, da se distancira od svih zabluda Vavilona velikog...

MORATE NAPRAVITI OVAJ KORAK VERE
MORATI ODBACITI LAŽNA UČENJA
MORATE PRIHVATITI POSLUŠNOST SVIM ZAPESTIMA BOŽJIM
MORATE STATI UZ ISTINU MAKAR SE NEBO RUŠILO

Potrebno je mnogo vremena da bi se prikupili svi dokazni materijali o radu Jezuita - ovo je ogromna oblast, ali imate ljude koji su posvetili život Bogu i raskrinkavanju ovih zabluda...

pogledajte predavanja Walter Veith-a! Poslednja predavanja govore dosta o tome.

Repairing the Breach

Repairing the Breach by Walter Veith - Promo 2

(nemojte gubiti vreme, iskoristite svaki trenutak za pripremu karaktera...

čitajte Božju reč, primenjujte je u životu i govorite drugima)

Neka Bog blagoslovi i Vas i sve koji Vas budu slušali

Poslednja izmena:
Vavilon veliki = MISTERIJE I LAŽNA UČENJA (koje je Sotona uneo u svet još od Vavilona a nastavile su da se prenose kroz sva carstva sve do nas danas)

SVE TO IMATE PRISUTNO U KXURVI (Crkvi) iz Otkrivenja (piše joj na čelu - u njenom umu su sva ta učenja)

Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.

Bog ne poziva ljude da izađu iz fizičkog grada Vatikana (koliko ljudi živi u Vatikanu), već poziva Njegov verni narod, ma u kojoj crkvi da se nalazi, da se distancira od svih zabluda Vavilona velikog...

MORATE NAPRAVITI OVAJ KORAK VERE
MORATI ODBACITI LAŽNA UČENJA
MORATE PRIHVATITI POSLUŠNOST SVIM ZAPESTIMA BOŽJIM
MORATE STATI UZ ISTINU MAKAR SE NEBO RUŠILO

Potrebno je mnogo vremena da bi se prikupili svi dokazni materijali o radu Jezuita - ovo je ogromna oblast, ali imate ljude koji su posvetili život Bogu i raskrinkavanju ovih zabluda...

pogledajte predavanja Walter Veith-a! Poslednja predavanja govore dosta o tome.

Repairing the Breach

Repairing the Breach by Walter Veith - Promo 2

(nemojte gubiti vreme, iskoristite svaki trenutak za pripremu karaktera...

čitajte Božju reč, primenjujte je u životu i govorite drugima)

Neka Bog blagoslovi i Vas i sve koji Vas budu slušali
Gledaj ovoga lopurdu, niti posti niti se moli, niti pricescuje,jaoooooooooooooooooooooooooo, jao sveci se prevrcu po kivotima.

Ja ne idem za Vama kada pišete na forumu, niti Vas nazivam raznim epitetima... usta govore iz suviška srca!

Luk 6:45 Dobar čovek iz dobre kleti srca svog iznosi dobro, a zao čovek iz zle kleti srca svog iznosi zlo, jer usta njegova govore od suviška srca.

Ja ne idem za Vama kada pišete na forumu, niti Vas nazivam raznim epitetima... usta govore iz suviška srca!

Luk 6:45 Dobar čovek iz dobre kleti srca svog iznosi dobro, a zao čovek iz zle kleti srca svog iznosi zlo, jer usta njegova govore od suviška srca.
iz srca, od nasih pradedova koji vame bogu i prevrcu se sta su im potomci postali.
takodje i saveti izlaze

Evo ti jedna lijepa pjesma kao dar od mene...

Nadam se da češ primiti dar..

Kažu Hebreji da ovo iscjeluje dušu ..

Žao mi je braćo što je kod vas magla no kod nas svjetli punim sjajem na nebu.

Žao mi je što se magla nadvila nad vama.
Biti će valjda bolje ..

Pa jes vama na stranu je uvek bolje nesto, a nama koji smo ostali da spasimo ovu zemlju uvek magla, valjda cete pri toj mesecini uvideti sta mi vidimo pri jarkjom suncu.

Pa jes vama na stranu je uvek bolje nesto, a nama koji smo ostali da spasimo ovu zemlju uvek magla, valjda cete pri toj mesecini uvideti sta mi vidimo pri jarkjom suncu.

Biti će bolje braćo ne gubite nadu.
NIje božija slava samo nad jednom mjestu ,nekada se magla ispriječi no neće magla stalno da bude.

Back