Jezuiti

Pa vidis , to je lepo.... Trebao si odmah da napises - kada vec imas iskustvo iz prve ruke....
Nikom ne treba nalepiti nalepnicu na celo- ti si to ili to

Svuda ima plemenitih ljudi.... mozda je i ovaj papa Jezuita takav, sam Bog zna :)

Vi ste čitali kako Serpent Saint psuje biblijskog Boga...

svaki put kada se priča istina on poteže neke optužbe protiv biblijskog Boga i onda iznosi svoje bljuvotine!

A Vi nastavljate da razgovarate sa njim kao da je sam Hrist u pitanju... šta on kaže, Vi jednostavno verujete!

KOME STE IZABRALI DA VERUJETE

Otvorenim hulnicima na Boga?

???

Dan 7:25 I govoriće reči na Višnjeg, i potiraće svece Višnjeg, i pomišljaće da promeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vreme i za vremena i za po vremena.

&

Rev 13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
Rev 13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
Rev 13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
Rev 13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.

Ovo su sve atributi koje je papska stolica preuzela od Boga!

NEPOGREŠIV! (Isus Hrist je jedini nepogrešiv... svi ostali su pogrešivi)
ZAMENIK HRISTA (Hrist je Svetog Duha poslao da bude Njegov zamenik a ne čoveka bezakonja)
OPRAŠTA GREHE (ko može da oprašta grehe osim JEDNOGA BOGA)
...

Rev 13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
Rev 13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
Rev 13:9 Ako ko ima uho neka čuje.
Rev 13:10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovde je trpljenje i vera svetih.

Poslednja izmena:
Vi ste čitali kako Serpent Saint psuje biblijskog Boga...

svaki put kada se priča istina on poteže neke optužbe protiv biblijskog Boga i onda iznosi svoje bljuvotine!

A Vi nastavljate da razgovarate sa njim kao da je sam Hrist u pitanju... šta on kaže, Vi jednostavno verujete!

KOME STE IZABRALI DA VERUJETE

Otvorenim hulnicima na Boga?

???

Jel vi verujete da su svi-bas svaki covek koji je u redovima Jezuita los covek, i nema ni jednog dobrog ??

Ako su dobri ljudi onda neće polagati zakletvu kojom se zaklinju na uništavanje Hristovih slugu...

(LINK)

Pogledajte namere papstva:

Znam za namere papstva, i da je jezuitski red zlo-to niko ovde ne sumnja

Ali samo te predrasude prema jednoj individui, koja se mozda tu nasla ko zna kojim putem, i nije svesna opasnosti.... bacena u neki tamo Beograd itd...
I sam znas koliko je "neznabozaca'' Bog prihvatio...itd. Jer su pripadali neznabozackom narodu- ali im je srce bilo cisto!

Ni jednoj individui ne treba nalepiti nalepnicu- to se zove predrasuda...
Sem toga- ni ja nevolim kada meni nalepe nalepnicu "sektas" , samo tako,a da me ne upoznaju...

Sto se tice sagovornika Serpent Saint- osoba je izmanipulisana popovima u svojoj crkvi,i razocarana u Boga....
Ali, treba imati strpljenja -svako je na nekoj svojoj tacki odnosa sa Bogom....

- - - - - - - - - -

SRAMOTA - STID - SRAM

ako je čovek ima onda neće ostati u redovima jezuita, već će se zgroziti svojih dela i svojih učitelja - nalogodavaca!

A sta ako je Bozji plan bio da on nikad ne postane svestan toga, sta akomu to nikad nije bilo otkriveno???

Ali samo te predrasude prema jednoj individui, koja se mozda tu nasla ko zna kojim putem, i nije svesna opasnosti.... bacena u neki tamo Beograd itd...
I sam znas koliko je "neznabozaca'' Bog prihvatio...itd. Jer su pripadali neznabozackom narodu- ali im je srce bilo cisto!

Sem toga- ni ja nevolim kada meni nalepe nalepnicu "sektas" , samo tako,a da me ne upoznaju...

Sto se tice sagovornika Serpent Saint- osoba je izmanipulisana popovima u svojoj crkvi,i razocarana u Boga....
Ali, treba imati strpljenja -svako je na nekoj svojoj tacki odnosa sa Bogom....

:lol:

Ne mogu da budem razočaran, jer nikad nisam ni verovao u njega.

Ne može mene niko da izmanipuliše, ne brini ti ništa.

- - - - - - - - - -

SRAMOTA - STID - SRAM

ako je čovek ima onda neće ostati u redovima jezuita, već će se zgroziti svojih dela i svojih učitelja - nalogodavaca!

Možda si baš ti loš čovek. Mnogo nešto insistiraš na dobroti, veri, čistoti...znaš šta se kaže, ko viče drž'te lopova?

:lol:

Ne mogu da budem razočaran, jer nikad nisam ni verovao u njega.

Ne može mene niko da izmanipuliše, ne brini ti ništa.

- - - - - - - - - -

Možda si baš ti loš čovek. Mnogo nešto insistiraš na dobroti, veri, čistoti...znaš šta se kaže, ko viče drž'te lopova?

Pa neko jeste... imas netrpeljivost prema "nama"

- - - - - - - - - -

Pa ne poznajemo se- nemozes da tvrdis ni jedno ni drugo, zar ne??

Hoćete da kažete da neko ko je došao na VRH jedne organizacije koja se suprostavlja Bogu...

... nije informisan?

Martin Luter NIJE BIO INFORMISAN...

ali kada je našao jednu latinsku Bibliju vezanu lancem za zid, on je čitao i shvatio pokvarenost crkve u kojoj se on sam nalazi.

OVO NIJE MRAČNI SREDNJI VEK

Vi imate Bibliju i videli ste šta nam Bog kaže u proročanstvima (Danilo i Otkrivenje)

pa ipak hoćete da hrišćanima kažete kako je JEZUITA & PAPA zapravo naivan, verni hrišćanin!

U mojoj Bibliji ne piše, veruj prvoj zveri, jer može biti da je to "dobar" čovek, već jasno piše...

Rev 17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
Rev 17:6 I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.

Od ovog Vavilona velikog imate sva tajna društva...

i u jednoj od njih su naši dragi sagovornici kojima Vi verujete!

Poslednja izmena:
SDG se mozda uvredio, ali i dalje mislim da Jezuitski pokret odradjuje Sotonski posao....

Mnogi se biti iznenadjeni kada na Nebi ne nadju neki za koje smo bili sigurni, a neke i kojima nismo imali lepo misljenje ce se spasiti !

Samo Bog zna ko ovde moze da stoji pred Bogom i zbog cega ...a Vi znate ko je rekao ovu recenicu gore :)

Suprotno od Boga- ovaj red je bio prvi koji je progonio i ubijao Bozje ljude kroz vekove, i bice prvi da progone one koji ne budu hteli da prihvate Nedljni Zakon tj. Zig Zveri !
Zbog toga su i stvoreni..Jezuiti :)

Back