gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Obrazovan, miran i inteligentan .... i zeleo da istrebi sve koji se ne klanjaju papi ? ^^
- - - - - - - - - -
Obrazovan, podmukao i prefrigan... moze i tako da se protumaci ^^
Ti si pokazala kakva si.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrazovan, miran i inteligentan .... i zeleo da istrebi sve koji se ne klanjaju papi ? ^^
- - - - - - - - - -
Obrazovan, podmukao i prefrigan... moze i tako da se protumaci ^^

Ti si pokazala kakva si.![]()

Tvoj opis nista ne govori o tome kakva je osoba bio.....
Kako onda možeš da pretpostaviš da je bio loša osoba?
Vi ste čitali kako Serpent Saint psuje biblijskog Boga...
svaki put kada se priča istina on poteže neke optužbe protiv biblijskog Boga i onda iznosi svoje bljuvotine!
A Vi nastavljate da razgovarate sa njim kao da je sam Hrist u pitanju... šta on kaže, Vi jednostavno verujete!
KOME STE IZABRALI DA VERUJETE
Otvorenim hulnicima na Boga?
???
Jel vi verujete da su svi-bas svaki covek koji je u redovima Jezuita los covek, i nema ni jednog dobrog ??
Ako su dobri ljudi onda neće polagati zakletvu kojom se zaklinju na uništavanje Hristovih slugu...
(LINK)
Ako su dobri ljudi onda neće polagati zakletvu kojom se zaklinju na uništavanje Hristovih slugu...
(LINK)
Pogledajte namere papstva:
SRAMOTA - STID - SRAM
ako je čovek ima onda neće ostati u redovima jezuita, već će se zgroziti svojih dela i svojih učitelja - nalogodavaca!
Znam za namere papstva, i da je jezuitski red zlo-to niko ovde ne sumnja
Ali samo te predrasude prema jednoj individui, koja se mozda tu nasla ko zna kojim putem, i nije svesna opasnosti.... bacena u neki tamo Beograd itd...
I sam znas koliko je "neznabozaca'' Bog prihvatio...itd. Jer su pripadali neznabozackom narodu- ali im je srce bilo cisto!
Ni jednoj individui ne treba nalepiti nalepnicu- to se zove predrasuda...
Sem toga- ni ja nevolim kada meni nalepe nalepnicu "sektas" , samo tako,a da me ne upoznaju...
Sto se tice sagovornika Serpent Saint- osoba je izmanipulisana popovima u svojoj crkvi,i razocarana u Boga....
Ali, treba imati strpljenja -svako je na nekoj svojoj tacki odnosa sa Bogom....

SRAMOTA - STID - SRAM
ako je čovek ima onda neće ostati u redovima jezuita, već će se zgroziti svojih dela i svojih učitelja - nalogodavaca!
Ne mogu da budem razočaran, jer nikad nisam ni verovao u njega.
Ne može mene niko da izmanipuliše, ne brini ti ništa.
- - - - - - - - - -
Možda si baš ti loš čovek. Mnogo nešto insistiraš na dobroti, veri, čistoti...znaš šta se kaže, ko viče drž'te lopova?
Znam za namere papstva, i da je jezuitski red zlo-to niko ovde ne sumnja
Ali samo te predrasude prema jednoj individui, koja se mozda tu nasla ko zna kojim putem, i nije svesna opasnosti.... bacena u neki tamo Beograd itd...
I sam znas koliko je "neznabozaca'' Bog prihvatio...itd. Jer su pripadali neznabozackom narodu- ali im je srce bilo cisto!
Ni jednoj individui ne treba nalepiti nalepnicu- to se zove predrasuda...
Sem toga- ni ja nevolim kada meni nalepe nalepnicu "sektas" , samo tako,a da me ne upoznaju...
Pa neko jeste... imas netrpeljivost prema "nama"
- - - - - - - - - -
Pa ne poznajemo se- nemozes da tvrdis ni jedno ni drugo, zar ne??

NIsam baš razumeo šta si htela da kažeš.