Jeziva poruka HRVATSKIH HULIGANA upućena Srbima! Tu su i USTAŠKI simboli

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je ta zapadnoevropska civilizacija.

Ja sam mislila da ovakve balkanoide imamo samo mi u Srbiji.
Posto si i sam slican Balkanoid, nije cudno da ne vidis dalje od nosa. Zasto mislis da "imamo samo mi u Srbiji"? Zar je mozak toliko utarabljen da se ne vidi nista preko tarabu?

Balkanoidi su rasprostrti diljem balkanske zbilje.

Posto si i sam slican Balkanoid, nije cudno da ne vidis dalje od nosa. Zasto mislis da "imamo samo mi u Srbiji"? Zar je mozak toliko utarabljen da se ne vidi nista preko tarabu?

Balkanoidi su rasprostrti diljem balkanske zbilje.
Ja nisam rodjena na Balkanu vec u Vojvodini. :lol:

Stvarno nisam pre videla pajsere ovog tipa a da nisu nasi.

Ja nisam rodjena na Balkanu vec u Vojvodini. :lol:

Stvarno nisam pre videla pajsere ovog tipa a da nisu nasi.
Ja sam rodjen u Lici. I ovakvije, kojij nijesu nasi, imas na svakome koraku u Hrvata. Hrvati su slicniji Srbima i Srbi njima nego sto mnogi misle.
Daleko od toga da to ista znaci u sirem smislu pogotovo po pitanju medjusobni odnosa.

VEŠALA ZA SRBE USRED ZAGREBA! Ustaše i dalje prete, otkrivena TREĆA JEZIVA PORUKA! (FOTO)

Ne prestaju sa pretnjama, Foto: Twitter

SRAMNO
VEŠALA ZA SRBE USRED ZAGREBA! Ustaše i dalje prete, otkrivena TREĆA JEZIVA PORUKA!
Fotografiju preteće poruke je objavilo i Srpsko narodno vijeće na Tviter profilu
Objavljeno:
14.06.2020. 14:39h

U Zagrebu je osvanula još jedna preteća poruka upućena Srbima. To je treća poruka te vrste otkrivena u poslednjih nekoliko dana.
Portal Indeks piše da im je čitateljka poslala fotografije sa mesta u Svetoj Klari u Čagoglavskoj ulici kod dečijeg vrtića. Na zidu je nacrtano drvo na kojem su obešeni ljudi, a uz to piše "Serbian family tree" (Srpsko porodično stablo).

Fotografiju preteće poruke je objavilo i Srpsko narodno vijeće na Tviter profilu.

Čitateljka je navela da je poruku fotografisala juče, ali ju je uočila još 10. juna. To je od četvrtka treća poruka te vrste upućena Srbima u Zagrebu.
Prvo su mladi Bed blu Bojsi razvili transparent na kojem je pisalo "J***t ćemo srpske žene i djecu".
Sinoć je Srpsko narodno vijeće na svom Tviter profilu objavilo još jednu sliku iz Zagreba na kojoj se vidi preteća poruka Srbima.
++++++++++++++++++++++++++++++++
Усташки пацијенти не престају са испољавањем својих болести мозга ....иако ми са њима више немамо никакве везе.
.....

VEŠALA ZA SRBE USRED ZAGREBA! Ustaše i dalje prete, otkrivena TREĆA JEZIVA PORUKA! (FOTO)

Ne prestaju sa pretnjama, Foto: Twitter

SRAMNO
VEŠALA ZA SRBE USRED ZAGREBA! Ustaše i dalje prete, otkrivena TREĆA JEZIVA PORUKA!
Fotografiju preteće poruke je objavilo i Srpsko narodno vijeće na Tviter profilu
Objavljeno:
14.06.2020. 14:39h

U Zagrebu je osvanula još jedna preteća poruka upućena Srbima. To je treća poruka te vrste otkrivena u poslednjih nekoliko dana.
Portal Indeks piše da im je čitateljka poslala fotografije sa mesta u Svetoj Klari u Čagoglavskoj ulici kod dečijeg vrtića. Na zidu je nacrtano drvo na kojem su obešeni ljudi, a uz to piše "Serbian family tree" (Srpsko porodično stablo).

Fotografiju preteće poruke je objavilo i Srpsko narodno vijeće na Tviter profilu.

Čitateljka je navela da je poruku fotografisala juče, ali ju je uočila još 10. juna. To je od četvrtka treća poruka te vrste upućena Srbima u Zagrebu.
Prvo su mladi Bed blu Bojsi razvili transparent na kojem je pisalo "J***t ćemo srpske žene i djecu".
Sinoć je Srpsko narodno vijeće na svom Tviter profilu objavilo još jednu sliku iz Zagreba na kojoj se vidi preteća poruka Srbima.
++++++++++++++++++++++++++++++++
Усташки пацијенти не престају са испољавањем својих болести мозга ....иако ми са њима више немамо никакве везе.
.....
Eh, brate Mito...zavrsi ova tema na trecoj, cetvrtoj stranici ovog podforuma...ne da mi je zao sto ona sirocad na umoru iz Jemena ima prednost na trecoj strani...daleko od toga..nego mi zao sto i Jelena Veljaca, od srpske majke, zena, samonazvana aktivistica za sva prava, danas u Jutarnjem, objavljuje tekst o sukobu gejeva na hrvatskoj politickoj sceni, pitajuci se: mozda je bilo jos incidenata protiv manjinaca ovih dana.
Eto,bice da ju niste dobro ugostili dok je bila medju vama..ali cete joj sigurno prirediti lijep docek kada opet dodje...zvijezda hrvatske strade!

.

Da mi je znat zašto je obrisana moja poruka u kojoj sam skrenuo pozornost da je navijačka netrepeljivost posljednjih godina pokrenuta sa srpske strane prije pet godina tako što su Srbi krenuli organizirano napadat Hrvate u inozemstvu po utakmicama koje nemaju veze sa Srbima. Još su srpski huligani i Ruse nahuškali na Hrvate. I to je kompleksaška praksa Srba dugi niz godina. A još je zanimljivije ponašanje srpskih medija i javnosti u tome svemu. Naime ne da nema osude nad gnjusnim snimcima iživljavanja nad hrvatskim klincima nego srpska javnost i mediji zdušno likuju ?

Ovdje su svi osudili ovu zadnju poruku, pa čak se i BBB ogradio od njihovog čina, a u Srbiji očito vlada jednoumlje navijača i nenavijača oko toga da Hrvate treba pobit...
A kako bi drugačije i mogli postić sveopću mobilizaciju 1991. ?

Nema se argumenta pa se kukavički brišu postovi ili se banira Hrvate u nedostatku istih ?

.

Baniraju se ustaše i ološi koji reklamiraju ustašku ideologiju.
Ne znam zašto se tebi gleda kroz prste jer svaki tvoj post smrdi na ustašluk :think:
Усташоид напише "српско-турско-геноцидни поход" и онда се чуди зашто му је пост обрисан. Треба га трајно бановати.

Back