kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Smokvice, Teri Pracet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l dečji ili dečiji?
Da li se kaze "on me je spasAo ili spasio"?
Spasiti, kao Razglasiti, Ugasiti, Oglasiti... io... spasio
Spasti... ne znam kako se ovdje gradi... ne znam ni da li je pravilno... jer, šta kada se akcentuje drugačije, pa se dobije da je nešto spalo
uf, trebalo bi malo obnoviti znanje iz osnovne i srednje škole... trokira se tamo gdje ne bi smjelo: )
glagol spasiti... da li je spasen ili spašen?
mogu vam reci da vise ne pismenih nisam srela na jednom mestu
ali vazno da ste mi vi veseli i pijete nes,ko te pita za pravopis i gramatiku![]()
Сва срећа па себе бројиш у писмене!mogu vam reci da vise ne pismenih nisam srela na jednom mestu
ali vazno da ste mi vi veseli i pijete nes,ko te pita za pravopis i gramatiku![]()
Spasen...
Kao i spasava,a ne spašava.
a tebe razmaci, jesu te tako ucili u skoli![]()
Непотребно таложење.izvini, ali to je kucacka greska
a nebi bilo ni malo cudno jer ovi malo malo pa strajkuju. moju generaciju zbog toga nicemu skoro nisu nista naucili.
izvini, ali to je kucacka greska
a nebi bilo ni malo cudno jer ovi malo malo pa strajkuju. moju generaciju zbog toga nicemu skoro nisu nista naucili.
Непотребно таложење.
mogu vam reci da vise ne pismenih nisam srela na jednom mestu
od pocetka kuckanja na forumu,pisem sve,pa i imena malim slovom.iskreno,ne znam odakle mi takva ideja.da li je moguce da sam negde procitala da je takav obicaj da se po forumima pise,mada vidim da vecina to ne cini.
treba li to sada da ispravljam?
ovo mi lici kao ,draga saveta
unapred zahvalna,vasa smokva
Oba oblika su ispravna... i po starom i po novom.glagol spasiti... da li je spasen ili spašen?