Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Znam da se u tom delu svajcerske govori francuski, a ako neko ima iskustva ''iz odande''
pa da mi kaze da li moze sa nemackim holandskim i italijanskim da se sporazume u tom gradu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da se u tom delu svajcerske govori francuski, a ako neko ima iskustva ''iz odande''pa da mi kaze da li moze sa nemackim holandskim i italijanskim da se sporazume u tom gradu
Imas dobre sanse sa nemackim, engleski i italijanskim veruj mi i oni ne znaju engleski kako treba.
Svajcerski nemacki i holandski dele neke slicnosti u govoru. Ali kako moji prijatelji iz nemacke kazu to nisu jezici to su bolesti grla![]()
Svajcarski.Dele, ali ne dovoljno da mogu da se razumeju. Odn. kada je nesto napisano Svajcarci mogu da shvate iz konteksta o cemu se prica. Izgovor je potpuno drugaciji.
Hvala svima
Pa, ti si taj Modernipevac.Mislila sam da si inteligentniji i da zaista nesto znas.
Razocarala sam se.
zasto mislis da sam ja? mozda je neko ko sto i samam kazes ko je ljubomoran na tebe, a ja nisam...
Izbrisacu i tebe i tog tvog klona iz mojih prijatelja. Ja ti pisem iz iskustva i ono sto znam, a ti verovatno i jesi ljubomoran i sujetan. Moras da shvatis da ti ne znas sve.
Izbrisacu i tebe i tog tvog klona iz mojih prijatelja. Ja ti pisem iz iskustva i ono sto znam, a ti verovatno i jesi ljubomoran i sujetan. Moras da shvatis da ti ne znas sve.