Jesu li vam privlačni nasilnice ili nasilnici?

u mladjanim danima sam imao ludu jelenu, koja je znala iz bilo cega napraviti nesto ludo. bas je bila natripovana
sada je na porodiljskom sa 3. detetom. inace radi u posti

znala je mladjana jelena da se potuce sa bilo kojim muskarcem, od deteta do sede kose
stanes na kisosku da uzmes pica parce i neka musterija zavrsi sa picem u lice jer je "buljio"

a jos joj je dodatno ulivalo zamopouzdanje sto ni ja nisam bilo alergican na nasilje. onomad

Vjerojatno je ranjena iznutra, pa zato to buntovništvo bez razloga

Vole da izadju u Crnu Hroniku , možda bude i slika
U novinama za zivota.
Jedan nekada davno govorio "Ubicu te Leposava, pisace u "Nadi". Ko se seca ovih novina....davno bilo...
Ekstremno su mi odbojni ljudi koji su nasilni u bilo kom obliku, da li prema necijoj imovini ili prema ljudima, svejedno.
Oni su mi kategorija ljudi koji nisu za medju ljude.

Привлачнији су им насилници него добри момци. Зато што су они по природи прави мушкарци. Није битна прича него пракса, јако пуно жена трпи насиље у браковима и у браку су са таквима, док су добри момци већином сами, они нису чак ни у везама. А и нико није гадљив на паре, увек је бољи обезбеђени насилник него неки сиромашан који може да пружи неку "небитну" љубав.

Привлачнији су им насилници него добри момци. Зато што су они по природи прави мушкарци. Није битна прича него пракса, јако пуно жена трпи насиље у браковима и у браку су са таквима, док су добри момци већином сами, они нису чак ни у везама. А и нико није гадљив на паре, увек је бољи обезбеђени насилник него неки сиромашан који може да пружи неку "небитну" љубав.
Nepotrebna generalizacija.
Mnogo je kompleksnije od ovoga.
Mnogo zena ostaje pored nasilnika iz nekog drugog razloga koji nije ni novac ni ljubav.
Drugo, niko nije nasilnik od samog pocetka.
Do momenta kad ispolji nasilje, zena je uglavnom vec distancirala od bliznjih, verovatno i finansijski vezana, u mnogim slucajevima ima i decu i nema kud, jer je sistem ne prepoznaje kao zrtvu dok ne bude kasno. Nema gde, nema kome, nema od cega.
Ali, back to topic...
Ne postoji podela na dobre i lose momke.
Vecina losih se doima kao dobri na pocetku.
I da, NIJEDNA zena ne bi trpela batine jer je on obezbedjen nasilnik, pa da ne izgubi status ili pare. Nema sanse.
Ova tema je preopsirna zapravo. Bas bas.

I da, zaboravih...
Ne pricamo samo o nasilnicima u porodici, mada mi je tesko da zamislim nasilnog coveka po prirodi koji ne sprovodi nasilje u kuci,ali ukoliko ga ima, ne mogu da se ne zapitam kakvu dijagnozu ima zena koja zivi sa covekom koji je nasilan prema drugima i zmuri na to jer ga takvog voli..ili zbog novca.
Tu je vise tema ta zena nego takav muskarac.

Do momenta kad ispolji nasilje, zena je uglavnom vec distancirala od bliznjih, verovatno i finansijski vezana, u mnogim slucajevima ima i decu i nema kud, jer je sistem ne prepoznaje kao zrtvu dok ne bude kasno. Nema gde, nema kome, nema od cega.
Битно је да жене смеју да буду психички насилне да чак када се неки мушкарац нађе у сличној ситуацији али у вези са родитељима, према њему одједном смеју да буду насилне и да му говоре како је неспособњаковић и нешто горе.

Уопштено су жене доста психички насилне и на то јако често налећем.

Битно је да жене смеју да буду психички насилне да чак када се неки мушкарац нађе у сличној ситуацији али у вези са родитељима, према њему одједном смеју да буду насилне и да му говоре како је неспособњаковић и нешто горе.

Уопштено су жене доста психички насилне и на то јако често налећем.
Mislim da je muskarcima lakse da napuste nasilnu zenu nego obrnuto.
Mozda gresim.

Mislim da je muskarcima lakse da napuste nasilnu zenu nego obrnuto.
Mozda gresim.
Pa sta je sad to u pitanju,zena ne moze da ga nadje i maltrerira kao musko?Musko moze da pocne nov zivot od nule da se snadje za posao?
Kako to da su oduvek ljudi odlazili od kuce u svet bez dinara i snalazili se a zena ostaje jer nema gde,koje su to fore praviti ih zrtvama a na drugoj strani su ravnopravne

Back