Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Hm, ma ja mislim kao i kolegica, većinom kod mlađihKod SVIH žena, neke se kontrolišu, jedva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, ma ja mislim kao i kolegica, većinom kod mlađihKod SVIH žena, neke se kontrolišu, jedva.
Da, točno toJedino ako misliš na određeni broj mladih devojaka koje imaju pogrešne uzore ,pogrešne procene šta je uspešan muškarac.
Vjerojatno je ranjena iznutra, pa zato to buntovništvo bez razlogau mladjanim danima sam imao ludu jelenu, koja je znala iz bilo cega napraviti nesto ludo. bas je bila natripovana
sada je na porodiljskom sa 3. detetom. inace radi u posti
znala je mladjana jelena da se potuce sa bilo kojim muskarcem, od deteta do sede kose
stanes na kisosku da uzmes pica parce i neka musterija zavrsi sa picem u lice jer je "buljio"
a jos joj je dodatno ulivalo zamopouzdanje sto ni ja nisam bilo alergican na nasilje. onomad
Da joj spadnu od par šamara naočare za učenje?Da, točno to
Ja mislim da nasilje je zapravo kod nekih privlačno zbog adrenalina, jer nježnost je kao dosadna
U novinama za zivota.Vole da izadju u Crnu Hroniku , možda bude i slika
Nepotrebna generalizacija.Привлачнији су им насилници него добри момци. Зато што су они по природи прави мушкарци. Није битна прича него пракса, јако пуно жена трпи насиље у браковима и у браку су са таквима, док су добри момци већином сами, они нису чак ни у везама. А и нико није гадљив на паре, увек је бољи обезбеђени насилник него неки сиромашан који може да пружи неку "небитну" љубав.
Битно је да жене смеју да буду психички насилне да чак када се неки мушкарац нађе у сличној ситуацији али у вези са родитељима, према њему одједном смеју да буду насилне и да му говоре како је неспособњаковић и нешто горе.Do momenta kad ispolji nasilje, zena je uglavnom vec distancirala od bliznjih, verovatno i finansijski vezana, u mnogim slucajevima ima i decu i nema kud, jer je sistem ne prepoznaje kao zrtvu dok ne bude kasno. Nema gde, nema kome, nema od cega.
Mislim da je muskarcima lakse da napuste nasilnu zenu nego obrnuto.Битно је да жене смеју да буду психички насилне да чак када се неки мушкарац нађе у сличној ситуацији али у вези са родитељима, према њему одједном смеју да буду насилне и да му говоре како је неспособњаковић и нешто горе.
Уопштено су жене доста психички насилне и на то јако често налећем.
Mislim da se muškarcima lakše obraniti od nasilne žene nego obrnutoMislim da je muskarcima lakse da napuste nasilnu zenu nego obrnuto.
Mozda gresim.
Pa sta je sad to u pitanju,zena ne moze da ga nadje i maltrerira kao musko?Musko moze da pocne nov zivot od nule da se snadje za posao?Mislim da je muskarcima lakse da napuste nasilnu zenu nego obrnuto.
Mozda gresim.
Neke žene će raditi psihološko nasilje, a isto tako su tu i lažne optužbe za zlostavljanjeMislim da se muškarcima lakše obraniti od nasilne žene nego obrnutoSamo nastaje problem prilikom prijave, postoji vjerojatnost da će muškarac koji prijavljuje nasilje od strane žene biti ismijan.