Jesu li vam privlačni nasilnice ili nasilnici?

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.509
Ja sam primijetio da je sve više onih kojima su privlačni nasilnice i nasilnici.

Među muškarcima je to ipak nešto rjeđe, koliko sam ja iz osobnih razgovora s ljudima općenito saznao.

Međutim, kod nekih žena sam primjetio da ih neki nasilnici baš privlače, da vole to što su oštri, što su spremni nekoga pretući, što su spremni opljačkati banku ili slično.

U čemu je tajna toga da nasilnici dobro prolaze kod nekih žena, i to čak nekih žena koje su relativno mirne i pristojne?

Vole da izadju u Crnu Hroniku , možda bude i slika
Tako nešto

Evo zanimljivosti:

Mnogi nasilnici ne izgledaju kao da su zlostavljači. Najgori zlostavljači ostatku sveta obično izledaju kao super tipovi. Najgori nasilnici su oni za koje kad čujete da neko kaže: „Ovo je zlostavljač”, vi biste obično rekli: „Ne, ne, ne, ne on, on je dobar momak.” Nasilna veza obično počinje na divan način. Nasilnik će se predstaviti kao tip iz snova. Biće sve ono što žena želi. Zar ne? To može biti novac, u početku može biti ekstremno velikodušan, obasipa je poklonima, putovanjima, obećanjima, obećava večnu zajedničku budućnost, kao: „Ti si moja devojka iz snova”, „Nikad nisam sreo nekog kao što si ti, mi smo stvoreni jedno za drugo, treba zauvek da ostanemo zajedno” itd.

https://rs.boell.org/sr/2020/05/18/...-prepoznati-nasilnikahttpsrsboellorgennodeadd

Ja imam jednu poznanicu koja je prijavljivala svog bivšeg, npr. prije par mjeseci joj je razbio mobitel, sad je u zatvoru na šest mjeseci, još malo pa će izaći, ali ona ga može tužiti za puno toga, ali ne želi jer želi nakon zatvora opet biti s njim, ali je ljubomorna na vlastitu majku što ga kontaktira

Ljudi iznad 35 godina, njegova majka blizu 70

Ja sam primijetio da je sve više onih kojima su privlačni nasilnice i nasilnici.

Među muškarcima je to ipak nešto rjeđe, koliko sam ja iz osobnih razgovora s ljudima općenito saznao.

Međutim, kod nekih žena sam primjetio da ih neki nasilnici baš privlače, da vole to što su oštri, što su spremni nekoga pretući, što su spremni opljačkati banku ili slično.

U čemu je tajna toga da nasilnici dobro prolaze kod nekih žena, i to čak nekih žena koje su relativno mirne i pristojne?
ne privlace me

Nekim su ženama privlačni društvu neprilagođeni muškarci, koji mogu biti šarmantni i zavodljivi, uz koje se može imati 'dobar život' u kojem se financijski ne oskudijeva. Novac i moć muškarca mogu biti privlačni nekim ženama, što znači da može biti prisutan i materijalni interes. Neke žene i kada saznaju o partnerovoj nezakonitoj djelatnosti mogu imati nadu i želju da ih mogu promijeniti. S druge strane, nekima je teško napustiti određenu stečenu poziciju koje imaju uz takve partnere u društvu. Može postojati i jaka emocionalna tj. psihološka i/ili seksualna veza i strah od gubitka partnera. Neke možda ni ne žele znati detalje takvih nezakonitih poslova kojima se partner bavi, kako ne bi trebale suditi o tome. Kada se sazna da je partner izvan zakona, veza može puknuti, a može se i nastaviti neovisno o tome koliko je jaka psihološka tj. emocionalna povezanost. To ovisi i o tome koliko je važan interesni motiv (najčešće financijski), kakav je sustav vrijednosti osobe te postoje li kakve prijetnje ili ucjene da se takva veza ne raskida, odnosno postoji li strah da će joj se nešto loše dogoditi. Osim navedenih motiva za održavanje takve veze treba reći i da neke žene mogu imati latentnu predispoziciju za radnje koje nisu u skladu s društvenim normama i kojima odgovara takav stil života,, pun adrenalina i avanture, pa i same mogu biti uključene u razne nezakonite aktivnosti - objašnjava Lana Mužinić.

Psihijatrica iz Psihijatrijske bolnice Vrapče objašnjava i zašto godinama trpe zlostavljanje poput bivše misice te o njemu progovaraju tek kada čaša bude prelivena.

Kriminalna prošlost partnera

- Neke osobe godinama šute o zlostavljanju u partnerskom odnosu, koje može biti psihičko, emocionalno, fizičko, seksualno i ekonomsko.

https://www.jutarnji.hr/naslovnica/zasto-neke-zene-vole-nasilnike-i-kriminalce-3359597

Ja sam i osobno upoznao nekoliko žena kojima pašu ,,umjereni" nasilnici, baš zbog tog šarma - i zbog one poznate činjenice - da će on sve za nju učiniti - tj da je on spreman ubiti i biti ubijen

Tako nešto

Evo zanimljivosti:

Mnogi nasilnici ne izgledaju kao da su zlostavljači. Najgori zlostavljači ostatku sveta obično izledaju kao super tipovi. Najgori nasilnici su oni za koje kad čujete da neko kaže: „Ovo je zlostavljač”, vi biste obično rekli: „Ne, ne, ne, ne on, on je dobar momak.” Nasilna veza obično počinje na divan način. Nasilnik će se predstaviti kao tip iz snova. Biće sve ono što žena želi. Zar ne? To može biti novac, u početku može biti ekstremno velikodušan, obasipa je poklonima, putovanjima, obećanjima, obećava večnu zajedničku budućnost, kao: „Ti si moja devojka iz snova”, „Nikad nisam sreo nekog kao što si ti, mi smo stvoreni jedno za drugo, treba zauvek da ostanemo zajedno” itd.

https://rs.boell.org/sr/2020/05/18/...-prepoznati-nasilnikahttpsrsboellorgennodeadd

Ja imam jednu poznanicu koja je prijavljivala svog bivšeg, npr. prije par mjeseci joj je razbio mobitel, sad je u zatvoru na šest mjeseci, još malo pa će izaći, ali ona ga može tužiti za puno toga, ali ne želi jer želi nakon zatvora opet biti s njim, ali je ljubomorna na vlastitu majku što ga kontaktira

Ljudi iznad 35 godina, njegova majka blizu 70
Slazem se...najopasniji .najpametniji i skloni nasilju se po pravilu javno veoma lepo ponasaju.bonton.boja glasa sve na mestu...I meni je to jako zanimljivo...

Misle valjda da ce ih takvi zastititi

Zato sto su muskarcine. Hercegovke nekad nisu htele da se udaju za lika, ako ne razbije ili izbode nekog.

Slazem se...najopasniji .najpametniji i skloni nasilju se po pravilu javno veoma lepo ponasaju.bonton.boja glasa sve na mestu...I meni je to jako zanimljivo...
Da, baš skloni manipulaciji. I npr. ja koji imam 33 godine i radim u ducanu za manje od 700 eura puno ću biti manje privlačan prosječnoj fami od 25 do 35 godina od nekog koji radi ilegalne mutne poslove i vozi bijesni automobil.

Ne

Ko voli nasilje-bilo mu u kući, ali ne dalje!
Što bi moja jedna draga osoba rekla-HEREM na takve porodice jer ipak je porodica izvor svega, za slučaj da bi dalje širili tu svoju zarazu!
Ali, problem je što npr neki po internetu pišu, npr ako je neki pedofil tek osumnjičen, znači još nije ni kriv, neki već pišu kako bi mu lomili uši, rezali spolni organ i slično, i to da zaštite obitelj. Opasno

Kod SVIH žena, neke se kontrolišu, jedva.

u mladjanim danima sam imao ludu jelenu, koja je znala iz bilo cega napraviti nesto ludo. bas je bila natripovana
sada je na porodiljskom sa 3. detetom. inace radi u posti

znala je mladjana jelena da se potuce sa bilo kojim muskarcem, od deteta do sede kose
stanes na kisosku da uzmes pica parce i neka musterija zavrsi sa picem u lice jer je "buljio"

a jos joj je dodatno ulivalo zamopouzdanje sto ni ja nisam bilo alergican na nasilje. onomad

Back