Ovi jedan
Ističe se
- Poruka
- 2.595
Ne vec realnost, SR Jugoslavija je dobila embargo, i bila van rata, nakon toga su ostale vojska republike Srpske i vojska Krajine. I ajd paravojne formacije iz Srbije.
Recimo u Vukovaru se za JNA borilo mnogo Makedonaca i Muslimana, to je bila multietnička vojska, i jedina legitimna armija.
Al ne prica mi se o ratu, ja sam tad bio dete, ti verovatno nisi bio ni rodjen. Voleo bih da do rata nikad nije ni doslo.
Pribacit ću svoj odgvor na ovu temu da mi se ne briše i da ne ispadne kako si u pravu jel.
JNA je od kolovoza 91. do svibnja 92. zajedno s vašim paravojnim jedinicama sudjelovala u razaranju pola gradova i sela u RH i protjerivanju na desetke tisuća Hrvata iz njihovih domova. To su činjenice od kojih možeš bižat ili se skrivat, al pobrisat ih ne možeš.
A to šta si tad bia dite nije opravdanje za tvoje neznanje jer dosta toga je zabilježeno i ima itekako dovoljno video materijala u kojima se vidi kako JNA i srpski dobrovoljci s užitkom granatiraju vaše "vekovne" gradova, naslađaju se brojem projektila koje su ispalili i kuća koje su srušili. Tako da nema potribe izmišljat ili lagat kako JNA nije sudjelovala u razaranju RH kad je to gola činjenica kako već rekoh.