Jeste li za to da Studenti ponovo pokreni temu RTS-a, kao i temu otimanja N1 i Nove S i da pozovu na građansku neposlušnost ? ANKETA

Studenti i Zborovi građana da objave građansku neposlušnost, dok se ne oslobode N1 i Nova S i RTS ?

• Da

glasova: 3 23,1%
  • Ne

glasova: 2 15,4%
  • Da i građanska neposlušnost, i pooštriti proteste i blokade posebno RTS-a

glasova: 8 61,5%

• Ukupno glasova
    13

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.258
Ja sam za BRICS i za ulčanjenje Srbije u BRICS iz razloga jer je to jedini siguran način očuvanja teritorije Srbije odnosno AP.KiM u sastavu Srbije.
Ja smatram da je čuvanje teritorije najvažnija stvar koju neka država mora da ima i da je čuvanje svakog km2 teritorije prioritet svih prioriteta u današnjem svetu.

Ali 100% stojim iza mišljenja da tv mediji kao N1 i Nova S moraju da postoje u Srbiji baš onakvi kako su bili svih ovih godina.
Jasno je da je počelo otimanje N1 i Nove S od strane Vučića i to sve sa našim parama, kao što se sa našim parama finansira RTS koji lažno izveštava.

Koje je vaše mišljenje, treba li Studenti ali i Zborovi građana da pozovu na Građansku neposlušnost da pozovu na vraćanje N1 i Nove S onakvih kakve su svih ovih godina bile da izveštavaju o kršenju prava malih ljudi po Srbiji, gde se čuje o demokratiji, onda da postoje tv stanice gde se čuje o Rio Tintu i litijumu i naravno da slobodno izveštavaju sa protesta, kao i da se ponovo otvori tema RTS-a u kojem se ništa nije promenilo i pored toga što su Vučić i RTS molili Studente da ih odblokiraju jer više nisu ni emitovali Dnevnik 2 na RTS-u ?
ANKETA

327268113_830658914694099_4642192628410068965_n.jpg 9ibn.jpg

Poslednja izmena:
Ali N1 i Nova nisu javni servis nego kapital servis.
Ne interesuje me, onda treba na javnom servisu da postoji tv kanal koji izveštava sa protesta isto onako kao što su izveštavale N1 i Nova S

Protesti čine 90% građana Srbije i njihove pare se uzimaju za tv pretplatu i oni hoće da na javnom servisu postoji Tv kanal kao N1 koji izveštava sa blokada i protesta danonoćno

A pošto Studentska lista po svim istraživanjima ima najveći ubedljivo % pristalica u Srbiji takođe mora da ima svoj Tv kanal na javnom servisu

Poslednja izmena:
Studenti mogu ponovo po rts i to po ugledu na studio B koji je imao omladinsku redakciju...svejedno sto je do 19 ili 18h , njima prepustiti urednicku politiku ,sto kazem da je problem , jer treba da postoji posebna radio i TV stanica , mozda u paketu javnih radio stanica...za studente..

Ne interesuje me, onda treba na javnom servisu da postoji tv kanal koji izveštava sa protesta isto onako kao što su izveštavale N1 i Nova S

Protesti čine 90% građana Srbije i njihove pare se uzimaju za tv pretplatu i oni hoće da na javnom servisu postoji Tv kanal kao N1 koji izveštava sa blokada i protesta danonoćno

A pošto Studentska lista po svim istraživanjima ima najveći ubedljivo % pristalica u Srbiji takođe mora da ima svoj Tv kanal na javnom servisu
Odbijeno.
:kafa:

Могли би да вас емитују у оквиру дечјег канала РТС Полетарац у програмском сегменту :"Како мали Перица замишља државу и политику".

Studenti mogu ponovo po rts i to po ugledu na studio B koji je imao omladinsku redakciju...svejedno sto je do 19 ili 18h , njima prepustiti urednicku politiku ,sto kazem da je problem , jer treba da postoji posebna radio i TV stanica , mozda u paketu javnih radio stanica...za studente..
ТИм анеки канал Данко, само сде преименује у Динко и ето вам ваше телевизије.

Ja sam za BRICS i za ulčanjenje Srbije u BRICS iz razloga jer je to jedini siguran način očuvanja teritorije Srbije odnosno AP.KiM u sastavu Srbije.
Ja smatram da je čuvanje teritorije najvažnija stvar koju neka država mora da ima i da je čuvanje svakog km2 teritorije prioritet svih prioriteta u današnjem svetu.

Ali 100% stojim iza mišljenja da tv mediji kao N1 i Nova S moraju da postoje u Srbiji baš onakvi kako su bili svih ovih godina.
Jasno je da je počelo otimanje N1 i Nove S od strane Vučića i to sve sa našim parama, kao što se sa našim parama finansira RTS koji lažno izveštava.

Koje je vaše mišljenje, treba li Studenti ali i Zborovi građana da pozovu na Građansku neposlušnost da pozovu na vraćanje N1 i Nove S onakvih kakve su svih ovih godina bile da izveštavaju o kršenju prava malih ljudi po Srbiji, gde se čuje o demokratiji, onda da postoje tv stanice gde se čuje o Rio Tintu i litijumu i naravno da slobodno izveštavaju sa protesta, kao i da se ponovo otvori tema RTS-a u kojem se ništa nije promenilo i pored toga što su Vučić i RTS molili Studente da ih odblokiraju jer više nisu ni emitovali Dnevnik 2 na RTS-u ?
ANKETA

Pogledajte prilog 1773489 Pogledajte prilog 1773490

БРИКС је шарада. КИна продаје пројектиле да би тукли Индусе

Кину за бо ле за косово ...Деценијама 'репопулишу' стотине хиљада ..милионе ...ќинеза'....према потребама капитала

Србија је 'поклон' Кини који је ЕУ и УСА урадила...

Могли би да вас емитују у оквиру дечјег канала РТС Полетарац у програмском сегменту :"Како мали Перица замишља државу и политику".

Твоја политика Хаклбери Фине је..Дајте мени харибо ..и колу и кад васправим мајмунима...да ћутите ..иначе ћу започети рат

БРИКС је шарада. КИна продаје пројектиле да би тукли Индусе

Кину за бо ле за косово ...Деценијама 'репопулишу' стотине хиљада ..милионе ...ќинеза'....према потребама капитала

Србија је 'поклон' Кини који је ЕУ и УСА урадила...

cudnih mi cuda. nesto smisleno i od tebe :eek:

odkad studenti gledaju tv i slusaju radio?

ajde mumijo matora, pomiri se stim da te pregazilo vreme

cuj njega. omladina gleda tv :hahaha1:

BRICS nije siguran način za očuvanje teritorije Srbije već siguran način da Srbija ostane bez svih teritorija i postane rudarska kolonija.

Zameranje zapadu i tripovanje kako smo nekakvi azijati, dok se nalazimo na zapadu i dok nam svi građani beže na zapad, je potpuno retardirana strategija.

Jasno je da medijski mrak nije dobar za neko društvo jer ga to vodi putem diktature, izolacije i siromaštva.

Koje je vaše mišljenje, treba li Studenti ali i Zborovi građana da pozovu na Građansku neposlušnost da pozovu na vraćanje N1 i Nove S...

Ne trebaju. Oni trebaju da se bore za izbore. A izbori posle vraćaju sve na svoje mesto.

Jasno je da je mnoge ljude zabrinulo kakve će posledice smene u uredništvu, politici i vlasničkoj strukturi Ujedinjene grupe imati po Ujedinjene medije, ali tu se radi o privatnom kapitalu i odlukama koje su takve kakve jesu.

UM će imati još neko, vrlo kratko vreme, izvesnog komfora da obavlja delatnost kao do sada. Ali baš kratko; najverovatnije neće potrajati uošte ni do kraja godine, odnosno zapravo možda čak ni do kraja jeseni.

Mogu neki nezadovoljni građani organizovati neke proteste i dr. vidove građanske neposlušnosti, ali to nije RTS. To je privatni kapital i za to neće zainteresovati uopšte znamenitiji broj ljudi, niti će (a niti mogu) takve akcije uroditi plodom. Najdalje što mogu da urade jeste da, vrlo kratkoročno, odlože neke promene. Ovde se u najvećoj meri radi o završenoj priči.

Ima(će)š KTV televiziju iz Zrenjanina.

Oni već jesu u trendu porasta gledanosti, a sasvim izvesnso će uskoro i eksplodirati nakon promena N1 i Nove S.

Ali N1 i Nova nisu javni servis nego kapital servis.

Ne znam kako nešto tako jednostavno neki ljudi kao da ne ukapiraju.

Ruke su ovde svima onima koji se bune uglavnom vezane, a oni koji žele da učine nešto, Vučić upravo želi da ih namami da to sprovedu, kako bi mogao studente u blokade i one koji ih podržavaju dovoditi u asocijaciju sa američkom televizijom CNN, stranim faktorima, obojenom revolucijom i slično. On jedva čeka neki takav potez

Ако хоћете да ослободите РТС онда тражите да се бујошевић разреши да више не буде генерални директор ртс-а и остали који су уз њега
Немојте да стајете све док се тап проблем не реши

ANKETA

Pogledajte prilog 1773489 Pogledajte prilog 1773490
Мени делује да је онаква априлско-мајска блокада РТС била без конкретних успешних резултата, искрено говорећи.
Нема ништа од избора члана РЕМ, РТС уређивачка политика осетно гора него пре блокаде.

Back