Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
u principu je sam..srecna sam jer sam zaljubljena..jako ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))))))))
)))) ionako sam skakao vec 3 puta , nece mi biti prvi put samo da me vezu kanapom
))))))
?

))
)))dolazim za NS da te usrecimmyche:već danima nisam..........
)))), ako nista vodim te na SLADOLED !8-)
:wink:myche:požuri ne znam koliko ću još izdržati

)))
I nishta mi nece pokvariti noc..

)))))A može i tebi zatrebati, brate Nikola, ako se, nedaj Bože, nađeš nekada pred Sudom, za neko teže krivično delo, samo ponovi OVO što si napisao i imaš, garant, OSLOBAĐAJUĆU presudu, zbog BITNO SMANJENE URAČUNLJIVOSTI !!!whitenicky:ja sam srecan kad ste i svi vi srecni , ja sam srecan i kad ste svi vi tuzni ...prosto i jednostavno srecan sam sto sam srecan - ne znam zasto sam vam ovo rekao ,ali moze nekome zatrebati)))))
krvolok:A može i tebi zatrebati, brate Nikola, ako se, nedaj Bože, nađeš nekada pred Sudom, za neko teže krivično delo, samo ponovi OVO što si napisao i imaš, garant, OSLOBAĐAJUĆU presudu, zbog BITNO SMANJENE URAČUNLJIVOSTI !!!![]()
))))))bananica:Jednostavno pitanje. Da li se osjecate srecno bez obzira da li, po nekim mjerilima (koje je ko zna kad postavio ko zna ko) imate sve razloge za to ili bas i nemate? Ne mislim na trenutno raspolozenje.

Jednostavno pitanje. Da li se osjecate srecno bez obzira da li, po nekim mjerilima (koje je ko zna kad postavio ko zna ko) imate sve razloge za to ili bas i nemate? Ne mislim na trenutno raspolozenje.
Ali,kada imas zdravlje,to je meni razlog da svaki dan budem sretna i zahvalna sto je tako.Mada je tacna i ona deviza,da se cesto mozes setiti zbog cega si nesretan ali da ti treba dobrih par minuta,da bi znao zbog cega si sretan...
. Sve se poklopilo