JESTE LI SRECNI ?

u principu je sam..srecna sam jer sam zaljubljena..jako ...
g082.gif

whitenicky:
ja sam srecan kad ste i svi vi srecni , ja sam srecan i kad ste svi vi tuzni ...prosto i jednostavno srecan sam sto sam srecan - ne znam zasto sam vam ovo rekao ,ali moze nekome zatrebati :))))))
A može i tebi zatrebati, brate Nikola, ako se, nedaj Bože, nađeš nekada pred Sudom, za neko teže krivično delo, samo ponovi OVO što si napisao i imaš, garant, OSLOBAĐAJUĆU presudu, zbog BITNO SMANJENE URAČUNLJIVOSTI !!! :lol:

krvolok:
A može i tebi zatrebati, brate Nikola, ako se, nedaj Bože, nađeš nekada pred Sudom, za neko teže krivično delo, samo ponovi OVO što si napisao i imaš, garant, OSLOBAĐAJUĆU presudu, zbog BITNO SMANJENE URAČUNLJIVOSTI !!! :lol:

tesko da cu ja odgovarati , ti si ipak bio u vojsci POMORSKI DIVERZANT i izvrsavao si najteze zadatke koji su bili samo jedan deo tvoje obuke protiv terorista , tebi nece suditi jer 15meseci koje si proveo u vojsci nisi naucio plivati tako da i ti nisi uracunljiv :)))))))

Jednostavno pitanje. Da li se osjecate srecno bez obzira da li, po nekim mjerilima (koje je ko zna kad postavio ko zna ko) imate sve razloge za to ili bas i nemate? Ne mislim na trenutno raspolozenje.

Jesam.Svako bi voleo jos samo ovo ili ono...I sto bas samo to,ovo ili ono srecu kvari...:)Ali,kada imas zdravlje,to je meni razlog da svaki dan budem sretna i zahvalna sto je tako.Mada je tacna i ona deviza,da se cesto mozes setiti zbog cega si nesretan ali da ti treba dobrih par minuta,da bi znao zbog cega si sretan...

Back