Snobizam i umisljatost kod devojka ne znam kako prolazi, mada mozda oni "mekani" im dosade jer su uvek "da draga (samo nemoj da vices i ucuti molim te)".
Ne znam, ali licno devojke kojima moras da cupas reci iz usta su meni dosadne, mozda zato sto sam ja onaj kome treba cupati reci iz usta, a spoj dve takve osobe...manje-vise dosadno za oboje.
Vedra priroda je uvek plus, mada ja se uvek super slazem sa devojkama koje su sklone mizantropiji i introvertne, ali moraju biti koliko-toliko drustvene i vedre sa mnom.
Ok, mrzimo svet, nas dvoje sami protiv svih (eh kako je to romanticno

), ali realno, ako ti neko svakog dana kuka kako je svet bezveze, ljudi bezveze, sve oronulo i propalo, deprimira to.
Kapiram sve to, ali ako se ponasas kao da je svaki dan sahrana, jednostavno odbija drugu stranu, nasmejte se ljudi nekad, nasalite, nece skoditi
A samotnjak ne znaci da nuzno izbegava svako ljudsko bice, vec jednostavno voli svoje vreme, svoje misli, svoju neku "slobodu". Svako ljudsko bice, ok, skoro svako, zeli da bude prihvaceno i voljeno i skoro sam siguran da svakom samotnjaku treba makar jedna osoba, najbolje samotnjakinja.