UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Možda,nisam još probala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda,nisam još probala.
Naravno.Meni je sve na šta treba potrošiti vrijeme a ima da se kupi rasipanje. Zašto da meljem šećer, plazmu i takve slične stvari kad to mogu da kupim potpuno isto i za to vrijeme mljevenja mogu pitu da razvučem. Da meljem stari hljeb u prezle ne pada mi na pamet. Ono što je nekad bilo praktično za žene koje nisu radile sad je totalna glupost i gubljenje vremena.
A popraviti sporet koji ne grije kako treba?Možda,nisam još probala.
Ja bih pored takvog "multipractick" čoveka kao što su ti, skapala od dosade!Sad sam stavio da se pravi hleb u pekarici, ovde u hrvatskoj mali hleb cca 180 dinara. Ma da nije!
Zato se nikada nismo sreli jer sam uvek zauzet![]()
Naravno.
Meni mama melje hleb u prezle...ima ceo dan na raspolaganju. Ja sameljem secer u mlinu za kafu samo ako me mrzi da idem u prodavnicu da kupim mleveni (a zaboravim jer ga koristim jednom godisnje).
Ali nije poenta u tome.
Poenta je da se treba baviti takvim stvarima u glavi.
Pored svog posla, jurcanja kuci, kuvanja, spremanja, male dece, problema, skole, domacih zadataka...treba svaka zena da natempira mozak da se bavi i prvo seckanjem, pa susenjem, pa mlevenjem hleba u prezle (a gde je tu pranje sudova i secka?). Budalastina ... i nije vredno truda. I to vazi za sve ostale slicne "prakticne" zajebancije.
Zatvori oci i zmuri da odmoris mozak za to vreme.