P prolaznik011 Ističe se Banovan Poruka 2.536 17.09.2011. u 10:50 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #26 Mali čičak: Mojne da zezaš... evo ja prva javno obećavam, čim mi se ukaže prva prilika, tamo dogodine probaću... čista pionirska... Kliknite za proširenje... Ne zeza te.
Mali čičak: Mojne da zezaš... evo ja prva javno obećavam, čim mi se ukaže prva prilika, tamo dogodine probaću... čista pionirska... Kliknite za proširenje... Ne zeza te.
gost 183655 Veoma poznat Poruka 11.300 17.09.2011. u 10:54 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #27 ...nemoj Cicak izrasce ti rep...od pipkanja po telu nista dobro, samo nevolja i suva kicma...
J just S. Iskusan Poruka 5.617 17.09.2011. u 12:24 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #28 jeka: Isti odgovor i da dodam: zasto je uopste potrebna masturbacija kada je lakse i zanimljivije imati seks? Kliknite za proširenje... znatizelje? odsustva partnera?
jeka: Isti odgovor i da dodam: zasto je uopste potrebna masturbacija kada je lakse i zanimljivije imati seks? Kliknite za proširenje... znatizelje? odsustva partnera?
J just S. Iskusan Poruka 5.617 17.09.2011. u 12:26 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #29 vazdusasta: ...nemoj Cicak izrasce ti rep...od pipkanja po telu nista dobro, samo nevolja i suva kicma... Kliknite za proširenje... sad mi ti nasla reci kad me kicma rastura vec treci dan!
vazdusasta: ...nemoj Cicak izrasce ti rep...od pipkanja po telu nista dobro, samo nevolja i suva kicma... Kliknite za proširenje... sad mi ti nasla reci kad me kicma rastura vec treci dan!
Pussycat Veoma poznat Poruka 10.427 17.09.2011. u 13:46 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #30 stevca: znatizelje? odsustva partnera? Kliknite za proširenje... Istraživanja sopstvenog tela?
koto Buduća legenda VIP Poruka 42.590 17.09.2011. u 13:47 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #31 stevca: a u ostalom, pazi sad! vi muski ga uzmete u ruke i mlatite gore dole, nemate brete realno ni sta "stimati" ni istrazivati.. a mi... masala kojoj je uspjelo prva tri puta Kliknite za proširenje... ama meni dok nisu pokazali, lepo..nista..
stevca: a u ostalom, pazi sad! vi muski ga uzmete u ruke i mlatite gore dole, nemate brete realno ni sta "stimati" ni istrazivati.. a mi... masala kojoj je uspjelo prva tri puta Kliknite za proširenje... ama meni dok nisu pokazali, lepo..nista..
J just S. Iskusan Poruka 5.617 17.09.2011. u 16:22 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #32 Pussycat: Istraživanja sopstvenog tela? Kliknite za proširenje... bravo! ako sam ne znas sta ti pase, kako ocekivati od nekog drugog.
Pussycat: Istraživanja sopstvenog tela? Kliknite za proširenje... bravo! ako sam ne znas sta ti pase, kako ocekivati od nekog drugog.
111111 Legenda Banovan Poruka 60.291 17.09.2011. u 16:34 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #33 stevca: sad mi ti nasla reci kad me kicma rastura vec treci dan! Kliknite za proširenje...
kreki samuraja Buduća legenda Banovan Poruka 32.028 18.09.2011. u 07:14 - Jeste li masturbirali pre prvog seksa i sta je bilo bolje? #34 pa jesam, al lično mi nisu nešto ni jedno ni drugo, to možda ide s godinama otkud znam