Jeste li mastale o ... ?

drea:
MalaBgd:
... tome da uvece vi i drugarica pokupite 2 nepoznata tipa, zavrsite kod jednog od njih i ... imate svi zajedno divlji i razuzdan sex u svim mogucim varijantama i ujutru se razidjete svako na svoju stranu? :roll: :oops: :twisted:

Da mastala i uradila.I mogu da kazem da je bilo super.I dan danas se svi cujemo.

Pa cujenje i nije bas obavezno,osim... ako ne pozelite da ponovite :wink: :twisted:

MalaBgd:
drea:
MalaBgd:
... tome da uvece vi i drugarica pokupite 2 nepoznata tipa, zavrsite kod jednog od njih i ... imate svi zajedno divlji i razuzdan sex u svim mogucim varijantama i ujutru se razidjete svako na svoju stranu? :roll: :oops: :twisted:

Da mastala i uradila.I mogu da kazem da je bilo super.I dan danas se svi cujemo.

Pa cujenje i nije bas obavezno,osim... ako ne pozelite da ponovite :wink: :twisted:

E,devojke i ja bi to.Ocemo zajedno da izvedemo nase maste?

Sto se tice teme,sad sam se setio pisuci nesto na drugoj temi da sam imao takvo iskustvo brat i ja i dve ribe ali nije nesto bilo jer smo odabrali da nisu bas primerci da ih vodimo na gajbu (kad bi videle gde zivimo svaki dan bi dolazile) nego smo odabrali auto i Kosutnjak...
Da su bile malo bolje ribe i uslovi bilo bi verovatno mnogo toga pozitivnog da napisem...
Ovako samo mogu da potvrdim da smo ih pokupili,sex i razisli se...

Back