Jeste li bili u supermarketu danas?

@colonel kurtz

aaa, ti si od onih što su mislili da će piše "0 dinara"?
dizvineš to ni kod žutih nije bilo
ne budali
razumem da svako svog konja hvali ali ako kazes napr ulje pojeftinilo, stavi sve brendove na rafove a ne samo maxi vodurinu gde pise da je to ulje i to koje je uvek bilo najeftinije kazes da je pojeftinilo. uvek bilo pomorandzi na tone, danas otisao, 15 pomorandzi koje ni dzaba ne bi uzeo, a kao skinuli cenu za 5 dinara.

mleko je posebna prica, nikad skuplje a navodno je pojeftinilo...jogurt isto. puter isto.

file svinjski digli cenu, sireve nafukljali cene ko nezdravi, ono suhomesnato pakovano sa brendom maxi sve skuplje...

Evo ga konkretan primer
Ovo je usteda od 25% na istoj kupovini
Isto kao sto sam ja video da su kroasani u lidlu jeftiniji 37% u odnosu na pre Vucicevih mera
Mere daju rezultate
Ne za svaku robu ali dosta toga je pojeftinilo!
I šta ćeš za ručak da srčeš kiselu knjaz umesto supe a kroasan umesto mesa za ručak? Aj ne budali.

Evo ga konkretan primer

Ovo je usteda od 25% na istoj kupovini

Isto kao sto sam ja video da su kroasani u lidlu jeftiniji 37% u odnosu na pre Vucicevih mera

Mere daju rezultate

Ne za svaku robu ali dosta toga je pojeftinilo!
opa kroasani pojeftinili :hahaha:

srbi zive na kroasanima...da nema lidla pola srbije bi pocrkalo...jes da jedu najcrnji bofl od hrane, ali barem ih odrzavaju u zivotu jer se ne ponasaju kao maxi i univer stoka.

opa kroasani pojeftinili :hahaha:

srbi zive na kroasanima...da nema lidla pola srbije bi pocrkalo...jes da jedu najcrnji bofl od hrane, ali barem ih odrzavaju u zivotu jer se ne ponasaju kao maxi i univer stoka.

izmedju ostalog to mnogi jedu za dorucak ili uzinu

Sve to doprinosi rastu zivotnog standarda gradjana

No vama sve smeta. Kad se ne radi nista smeta vam - kad se radi nesto opet vam smeta.

No vama sve smeta. Kad se ne radi nista smeta vam - kad se radi nesto opet vam smeta.
Srpski san kroasani iz lidla i kisela sa limunom.

Red Wave Dancing GIF by PBS News

ne budali
razumem da svako svog konja hvali ali ako kazes napr ulje pojeftinilo, stavi sve brendove na rafove a ne samo maxi vodurinu gde pise da je to ulje i to koje je uvek bilo najeftinije kazes da je pojeftinilo. uvek bilo pomorandzi na tone, danas otisao, 15 pomorandzi koje ni dzaba ne bi uzeo, a kao skinuli cenu za 5 dinara.

mleko je posebna prica, nikad skuplje a navodno je pojeftinilo...jogurt isto. puter isto.

file svinjski digli cenu, sireve nafukljali cene ko nezdravi, ono suhomesnato pakovano sa brendom maxi sve skuplje...
У овом циркусу мени неке ствари нису јасне:
- зашто смо уопште дошли у ситуацију да држава мора овако да реагује. Зашто тржиште само не регулише него је очигледно поремећено?
- оволике марже нису од прекјуче него дужи низ година па зашто тек сада ове мере? Шта су чекали до сада.
- зашто није нађено неко одрживо решење на дугачак период?
- да ли они мисле да је ово одрживо на дуже стазе. Мислим да од ове акције нема ништа већ након 2-3 месеца нарочито ако поскупи струја и гориво.

Nije glupa, spamuješ temu koja se tiče osnovnih životnih namirnica
Ako je kisela voda "luksuz" onda jbg.
Inače juče sam to pazarila kad sam krenula na posao, nisam imala vremena da zagledam deuge cene a onda sam se kad sam videla tvoju temu,setila da možda jos uvek nisam obrisala fotku računa sa istom količinom proizvoda koji sam kupila (kisela voda) i htela da pokažem.
Da naglasim još jednom lopinu Vućića uopšte ne branim. Znam da će ovo njegovo kvazi pojeftinjenje da nas košta kao Svetog Petra kajgana.
npr.pekare su podigle cene...

Kroasan je jedino zivotni standard kod malograđana kao i kisela voda. Standard ti čine osnovne životne namirnice a to su brašno, šećer, meso, jaja, mast, puter, jogurt, sezonsko voće i povrće.
za rucak ce biti danas mislim piletina sa krompirom , domaca salata od paradajza , i po casa domaceg vina za mene i zenu

a ti sta ces rucati ? jel imas ti decu?
Jel ona trula piletina iz lidla sa 50% ja to svojoj deci sigurno neću davati pa ni psu.

Poslednja izmena:

Back