- Poruka
- 86.572
To si vec orezala!?
Zasto ne daju dva,tri srca na repkama za ovakvu prirodnu lepotu.A kod mene se smrcilo,pada...ma katastrofa.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si vec orezala!?
Zasto ne daju dva,tri srca na repkama za ovakvu prirodnu lepotu.A kod mene se smrcilo,pada...ma katastrofa.Jaooo, jaooo, jaooo...

Ne spamujem ja, ova banda da, ali zhelim da klopammm...Kod mene svi, lepo je vreme a ima dovoljno za kompletnu spamersku brigadu![]()

To ti slavis 20 godina KrstariceKod mene svi, lepo je vreme a ima dovoljno za kompletnu spamersku brigadu![]()

Ja slavim proleceTo ti slavis 20 godina Krstarice![]()
Nema veze,ja cu predloziti Gogili i tebe za supermodove,jer jedine castite za rodjendan Krste,Gogili pravi tortu.Ja slavim prolece![]()

Sta bi ti htela? Ja imam

Ne pijem....Sta bi ti htela? Ja imam![]()
![]()
Cekaj dok Gogili umuti fil.Polagano samoHoTju tortu, hoTju tortu, hoTjuuuu....![]()
Ne mogu, pao mi sheCHer...Cekaj dok Gogili umuti fil.Polagano samo![]()

Nije ono pice,samo malo greje na ovakvo nikakvo prolece.Ne pijem.... Pogledajte prilog 892084

On se bakce sa satice.Zovi @tab503 on treba da casti![]()

Kako kod koga, kod mene je lepo. PukniNije ono pice,samo malo greje na ovakvo nikakvo prolece.![]()

Bice i meni....samo polakoKako kod koga, kod mene je lepo. Pukni![]()

Nije meni rodjusTjasto je, 'oTju od tebe...![]()

Aha...dobila si satic jes da ne radi...ali ko mari,svedno menjaju vreme.

Odgovor nije taTjan.Aha...dobila si satic jes da ne radi...ali ko mari,svedno menjaju vreme.![]()