- Poruka
- 86.572
E bas tako...evo kod mene sad vruce.Nije loše, e to otprilike ovako sa Zemljom kada treba da izokrene, onda polarizacija se menja, znači tamo gd ej ehladno postaje vruće i obratno.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bas tako...evo kod mene sad vruce.Nije loše, e to otprilike ovako sa Zemljom kada treba da izokrene, onda polarizacija se menja, znači tamo gd ej ehladno postaje vruće i obratno.![]()

Nije loše, e to otprilike ovako sa Zemljom kada treba da izokrene, onda polarizacija se menja, znači tamo gd ej ehladno postaje vruće i obratno.![]()

pa to kažem da rum malo udari pamet i eto čaj da greje.Rum i čaj, savršena kombinacija![]()

globalno baš smrtonosno ali nećemo mi u tom pravcu, mi moramo da preživimo.upravo tako, i ne samo da se mijenja polarizacija nego gnjavi i gravitacija
a vruce hladno, pa zato se skidamo dok se ne temperira situacija

I meni...mi mozemo praviti rum,caj,kolacice....izgleda da ne pamtimo bas brzo.To, toplo, hladno, već neko vreme osećam, tako da mi nastava nije baš neophodna![]()

bolje po tebe inače bi te glava bolela od rumaTo, toplo, hladno, već neko vreme osećam, tako da mi nastava nije baš neophodna![]()

vidim da svi patite od mamurluka, imam lek za sve vas.I meni...mi mozemo praviti rum,caj,kolacice....izgleda da ne pamtimo bas brzo.![]()

Ma nije to mamurluk...vec ona bolest...gore,dole...pa sve trese kao cunami.vidim da svi patite od mamurluka, imam lek za sve vas.![]()
morska bolest? iiijuuuu ....i tako doplovismo gore dole, pa levo i desno, šta tražimo, nemam pojma?Ma nije to mamurluk...vec ona bolest...gore,dole...pa sve trese kao cunami.![]()

znaš šta, ima podela za sever i jug, neko će da odu na severni sibir a drugi na Antartik. Da napravimo dve pleme.Pa ekvador se trazi...a on je malo gore,malo dole....severno...pa onda gure jug...i tako sad znas!![]()

Već jesamHvala i ja tebi što veći natalitet.
Spasi čovečasntvo.![]()

Pa to sve ovde kod mene.znaš šta, ima podela za sever i jug, neko će da odu na severni sibir a drugi na Antartik. Da napravimo dve pleme.![]()

Zamisli, kod tebe na +40 stepeni uskoroPa to sve ovde kod mene.![]()

???
Trazi drug keks.nego gdje nam je odsklizao Suljo???

izgubio se, gleda kroz prozor i sanja bazen u decembru u Švedskojnego gdje nam je odsklizao Suljo???

Da li će punjeni ili čajne kolutićeTrazi drug keks.![]()

To njega moras pitati.Da li će punjeni ili čajne kolutiće![]()