gost 359182
Buduća legenda
- Poruka
- 40.484
Aaaaa, pročitala sam nešto. Onda da i ja sednem u klupu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobrodošla, nova učenicaAaaaa, pročitala sam nešto. Onda da i ja sednem u klupu![]()
mislim, malo mi je to.Trazi 3 soma?!![]()

To uciteljica odredjuje.Bolje vas našla; samo ja brzo učim, može malo da se spusti ta cena![]()

evo napredne učeniceBolje vas našla; samo ja brzo učim, može malo da se spusti ta cena![]()

A kako da se pokažem?![]()

polako, ovo je nastava a ne kafić.pozdrav drustvo mogu i ja k vama?
Odmah runda za sve, rum punch, caj s rumom...

objasniti koliko je današnji stepen nagib zemljine ose što treba da izokrene na mesto ekvadora?
Aj, pusti to. šalim se.![]()

Mogu da izguglam a školu sam poodavno pohađala pa me nešto pamćenje slabo služiobjasniti koliko je današnji stepen nagib zemljine ose što treba da izokrene na mesto ekvadora?
Aj, pusti to. šalim se.![]()

pa dobro dok se upise u razred...moze malo ruma,caja.polako, ovo je nastava a ne kafić.
dobrodošla u učionicu Poznavanje prirode i držimo temu o zemljinom nagibu i ekvadora.![]()

Nije loše, e to otprilike ovako sa Zemljom kada treba da izokrene, onda polarizacija se menja, znači tamo gde je hladno postaje vruće i obratno.pa to je bar lako, od ovog toplog caja s rumom cijela ucionica ima nagib, Suljo sklize u svim smjerovima a kad pogledam kroz prozor sve se izokrene![]()

Pa ti znas bukvar napamet.pa to je bar lako, od ovog toplog caja s rumom cijela ucionica ima nagib, Suljo sklize u svim smjerovima a kad pogledam kroz prozor sve se izokrene![]()

Slobodno se podseti pa onda ovako nam prepričavaj.Mogu da izguglam a školu sam poodavno pohađala pa me nešto pamćenje slabo služi![]()