- Poruka
- 86.572
Evo zime, koljite
Pogledajte prilog 626507
Ako pitate kad sam ovo slikala, pa shetala malochas kod chika Gugla, ladno bwe![]()
Super...onda ce i cvaraka biti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo zime, koljite
Pogledajte prilog 626507
Ako pitate kad sam ovo slikala, pa shetala malochas kod chika Gugla, ladno bwe![]()

Pokušavam da shvatim ovaj post i ne moguTako su citirali da će ekvador bude severni i južni pol a severni i južni pol nekad, ponovo će bujati vegetacija i život.
Zar nije oblačno?Nije ni meni, al doće Jorgiška da nam pojasni.
Nego, danas baš lep dan, ki proleće samo što ne cveta. Dobro negde cveta al kod mene ne :lol.
Ode muž malo do atara pa će mi preneti da li breskve, kajsije i jabuke cvetaju, daleko bilo
Bravo za mene...ajd velim sto stranac ne povezuje...a ono ni domaci...znaci da sam u trendu.Pokušavam da shvatim ovaj post i ne mogu![]()

To je česta pojava npr na religiji, neko nešto napiše i svi obilaze taj postBravo za mene...ajd velim sto stranac ne povezuje...a ono ni domaci...znaci da sam u trendu.
I ovde danas toplo, plus 11,nije bilo vetra...tako je i u junu bilo.![]()
Težak predmet, a?
Nije to za vas a sad predmet Poznavanje prirode i tako posmatramo, mnogo je lakše![]()

Ako cemo pošteno ni ja ne mogu da vas povežemBravo za mene...ajd velim sto stranac ne povezuje...a ono ni domaci...znaci da sam u trendu.
I ovde danas toplo, plus 11,nije bilo vetra...tako je i u junu bilo.![]()

Sta je sad problem...ja mislio Suljo, resio rebus kad sad ovo vidim?!ja sam opet upala na mesto gde pisem sama sa sobom![]()
Draga, teška ti je to matematika.Ako cemo pošteno ni ja ne mogu da vas povežem![]()

Najbolje ti mene poduci....pa cu ja znanje dalje siriti.Draga, teška ti je to matematika.![]()

Tražim tri soma za podučavanje.Najbolje ti mene poduci....pa cu ja znanje dalje siriti.![]()

To je najmanji problem...bitno je da ja naucim...pa da trazim 4 somaTražim tri soma za podučavanje.![]()