- Poruka
- 77.776
Pa paketićma nek ide zivot..makar i nahebo..kazi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa paketićma nek ide zivot..makar i nahebo..kazi

MilionerPa da, nekom fali baš da se nabode. Šta li je Đoković u horoskopu?

Zima!?Sve cupkaju

Pa zimi se deleZima!?![]()
Sad su se zatvorila u zbornicu...zasedanje ce trajati duboko u decembarsku noccista blizanacka ljubomora na delu![]()

ma ja bwe kuvam ručak za sutraSad su se zatvorila u zbornicu...zasedanje ce trajati duboko u decembarsku noc
Pogledajte prilog 624436
a novak jeste blizanac....i divna je duša, iako nije rogat kao neki ovde(na)

Zima

A ne plaća porez ovde, hrani monačaninema ja bwe kuvam ručak za sutraa novak jeste blizanac....i divna je duša, iako nije rogat kao neki ovde(na)
![]()
![]()

a da zaboravio sam pitati...jel i kod vas lepa,crna dusa kao kod nas?!!!ma ja bwe kuvam ručak za sutraa novak jeste blizanac....i divna je duša, iako nije rogat kao neki ovde(na)
![]()
![]()

Jagi srecice..evo ne moras da pleses ..samo slusajTema
E Modovi, Modlice i Superi, spameri
Ovde smo stali, tjawwooooo![]()

Mora neko i njih male,jadne pomagati.A ne plaća porez ovde, hrani monačanine![]()

da zasedaju jedino i mogu ..a salcice da naprave nema pojmaSad su se zatvorila u zbornicu...zasedanje ce trajati duboko u decembarsku noc
Pogledajte prilog 624436

djokovica sam gotivila bas , bas ali mi se u par stvari na kraju smucio kao covek...kao teniser svaka castma ja bwe kuvam ručak za sutraa novak jeste blizanac....i divna je duša, iako nije rogat kao neki ovde(na)
![]()
![]()

Imas diplomu?Santana je rulz..ko voli latino neka mi se pridruzi
isla sam u skolu latino plesa i po nesto naucila..

Totalis razočaraodjokovica sam gotivila bas , bas ali mi se u par stvari na kraju smucio kao covek...kao teniser svaka cast
i pazi da ti rucak ne zagori![]()
SalčićiSad su se zatvorila u zbornicu...zasedanje ce trajati duboko u decembarsku noc
Pogledajte prilog 624436

pa da..bila sam u monaku ..sve uboga sirotinja ukotvila one jahte ..(mrzi me da trazim sada slike)Mora neko i njih male,jadne pomagati.![]()