- Poruka
- 77.749
Pa ne znam šta onda ono znači da duuu moderacijiAuuu, pa ti shvato ozbiljno, Tihi Don napisa kao da sam iz obdanishta ovde banula, swashta![]()
Možda si mislila da im duvam otkud znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam šta onda ono znači da duuu moderacijiAuuu, pa ti shvato ozbiljno, Tihi Don napisa kao da sam iz obdanishta ovde banula, swashta![]()

A s kim se svađaš?I shta ja ovde uopshte trazhim sada, nisam doshla da se svadjam![]()
Idi na politiku tamo uvek ima neko nabrijan za svađuPa nemam s kim, svi utekli![]()
Idi na politiku tamo uvek ima neko nabrijan za svađu
Jel si gledala seriju vampirski dnevnici?

E ja otju i počinje za 5 minNetju na Politiku, volem pametnotje na Svashtari da pishem
Nisam i netju![]()

Nesam je izeoIzesh seriju![]()

On pozurio. Vezan je za prolece, tad je zacetpa Sale nije još proleće..sad će zima..i deda mraz![]()

Pomislih kako ludo vreme, sutra najavljuju 16 stepeni po ko zna možda iznikne neštopa Sale nije još proleće..sad će zima..i deda mraz![]()
Ako gledamo i po začeću i rođenju okreni obrni opet sam dobra dušaOn pozurio. Vezan je za prolece, tad je zacet
Dobra dusa![]()

Da...plus dobra dusa,ljubitelj prirode pa da obidje vidi kako je sa....visibababma...mozda neka zalutala.Pomislih kako ludo vreme, sutra najavljuju 16 stepeni po ko zna možda iznikne nešto