mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.736
Juče sam polako vozeći u centru kroz usku ulicu po kišici bukvalno 30 na sat kraičkom oka video nešto crno u donjem levom ćošku šoferke pored volana. Usporio sam nemajući pojma šta se dešava.. Onda sam iz desnog točka čuo blago klamparanje periodično nekoliko krugova kao da rep udara po plastici. Stao sam i opet krenuo a iza mene se pojavila mačka koja je zbrisala nazad među parkirane automobile.
Dal je moguće da mačka ništa nije gledala i da mi je uletela u felnu sa unutrašnje strane i provozala se u krug pa izašla?!?? Iza mene je išao automobil tako da nije dolazilo u obzir naglo kočenje, još se oporavljam od poslednje povrede vrata na svaku promenu vremena.
Jel moglo nešto da nastrada od onih kablova abs senzora u točku? Neka instalacija?
Dal je moguće da mačka ništa nije gledala i da mi je uletela u felnu sa unutrašnje strane i provozala se u krug pa izašla?!?? Iza mene je išao automobil tako da nije dolazilo u obzir naglo kočenje, još se oporavljam od poslednje povrede vrata na svaku promenu vremena.
Jel moglo nešto da nastrada od onih kablova abs senzora u točku? Neka instalacija?