Jesam li ja normalan???

Pa pazi to je relativno, msm meni je npr ok odgajati decu onako kako ti zelis, i samo to, porodica, i jos ako imas zenu koju volis, msm neces sigurno traziti neku koja ce da ti cangriza... Ziv bio pa video(isto kazem i sebi :lol:)

Msm u onome sto si napisao gore mi ne izgledas kao da bi voleo porodicni zivot, msm u njemu vidis samo najgore...

Pa volis ti nju,ali ona se tako postavi prema tebi kada vidi da trzas na nju! Imas li ti ikakvog ljubavnog iskustva? Sve je kao tu,samo u drugoj formi! Muskarac ako je hladan,devojka juri za njim i voli ga,a ako on voli nju i povlascuje joj sve onda ga ona **** kao nja! Slicno je kao i u braku,ako si strog,prek i spreman na sve ona te voli,obozava,a ako popustis i pustis da ti cangriza najebao si! Brak to i jeste,robija! Zasto mislis da imaju onoliki vicevi o zeni koja drka muza i muz zasto zeli da se otarasi zene,najradije bi da je ubije! Imas tonu krimi prica,tonu serija i humoristickih i ovako! Nikola Kojo u mi nismo andjeli nece da se zeni ali na kraju popusti,kraj svega je akda se ozenis! Najvise bih voleo kada bi mogao da ostavim porod,neko drugi da ga gaji i kada odraste da mi dodje! Ja cu se ozeniti,ali onda kada budem procenio da sam proziveo svoje i aj sada sve u qratz nek se nosi,zavrsio sam sa zivotom i onda cu da imam porodicu! Postavi se na poziciju svog oca i pogledaj kakv je on kada se vrati sa posla i kada je kuci!

nije sve kao sto se cini,niti je ql kao sto izgleda! POlako,jos ste mladi kada postanete punoletni samo ce vam se kazati! Sam cin punoletstva nekog zestoko izbedaci! Do juce si se igrao,a vec sutra mogu da te tvoji izbace iz kuce i vise nikoga nije briga za tebe! Punoletan si,sam odgovaras za sebe,ako ne ucis dalje nista ides da radis,postajes samostalan covek i vise nema zastite tate i mame ili izvlacenja na godine! Kada postanes roditelj,e onda si se sjebao! Vise nema nazad,vise ti ne brines samo o sebi,vise niko ne brine o tebi,nema vise vracanja u roditeljsko gnezdo, vec o svojoj porodici i sebi ti moras da brines! Kraj izlazaka,kraj druzenja,kraj svog slobodnog vremena! Tebi je posle samo na pameti posao,troskovi i kako da odgajas decu i svo vreme ide na njih! Zena kao zena ce uvek da ti pravi sranja ili sa tvojom kevom ili sa komsilukom,a tek ako je ljubomorna nema ti spasa! Ljudi,batalite se te logike!

baš tako

jedino ako napumpaš neku glupaču čiji su matorci lovarni a konzerve i oženiš se po dužnosti

mada punoletstvo dodje negde u 4. SŠ, znači imaš još malo ili više fore do full osamostaljivanja

Poz
Imam 16 godina sad krajem jula punim 17 i sad svi moji ortaci se loze na izlazenje po celu noc splavovi klubovi ovo ono idem i ja s njima nije da ne idem ali ne zato sto mi je zanimljivo nego cisto da ih ne ispalim mene sve to strasno smara to gubljenje i napijanje :roll: mislim sta ima u tome?
Da se ja pitam najvise bi voleo da imam oko 25-26 godina zenu malo dete posao i da je sve to vec zavrseno da mogu normalno da zivim a oni bas suprotno nikakve obaveze spavanje po ceo dan .............. Mene zanima da li neko od vas tako misli? Da li je nekad tako mislio? Nece valjda samnom da bude suprotno kad budem trebo da se smirim ja da pocnem da ludujem :eek:

Prijatelju to je sasvim normalno, neko voli takve provode, neko ih ne voli. Ali, bolje ti je da se sad izludujes, iako imas tako lep stav o stabilnoj porodici, jer ce te to uhvatiti kad-tad.
Tako, da ko je normalan, zavisi od gledishta.
Ja sa svojih nepune 22 god, ti kazem, da sam imao vrlo slican stav tebi, ali me sad uhvatilo da ne izlazim iz klubova, da stalno budem u "akciji"
Zato, taj deo zivota moras proci, pre ili kasnije, po mom misljenju olje pre :D

Poz
Imam 16 godina sad krajem jula punim 17 i sad svi moji ortaci se loze na izlazenje po celu noc splavovi klubovi ovo ono idem i ja s njima nije da ne idem ali ne zato sto mi je zanimljivo nego cisto da ih ne ispalim mene sve to strasno smara to gubljenje i napijanje :roll: mislim sta ima u tome?
Da se ja pitam najvise bi voleo da imam oko 25-26 godina zenu malo dete posao i da je sve to vec zavrseno da mogu normalno da zivim a oni bas suprotno nikakve obaveze spavanje po ceo dan .............. Mene zanima da li neko od vas tako misli? Da li je nekad tako mislio? Nece valjda samnom da bude suprotno kad budem trebo da se smirim ja da pocnem da ludujem :eek:

Normalan si i samo malo zrelije razmisljas.;)

ja sam vec napunio 18 i gace od strave...:sad2: I ovi stariji od mene se cimaju odrastanja,ja kada razmisljam o tome najezim se! Da mogu bio bih dete vecno!:sad2:

Ja uskoro punim...i prpa me u'vatila, priznajem...:lol:

Ih, ko ne bi zeleo da ostane dete celog zivota... :ok:

@tema

ja bas ne mislim da razmislja zrelo.
da razmislja zrelo video bi da iskoristi ove godine(nije lumpovanje jedini nacin),a ne da masta o zeni,deci i o svojih 25 godina.

Vala bas...isti je k'o moj drug koji je umislio da ima 70 nakon sto je napunio 18...decko se primio, krenuo sve da savetuje, pametuje, a nema blage sa zivotom...debil:lol:

Back