User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Pa pazi to je relativno, msm meni je npr ok odgajati decu onako kako ti zelis, i samo to, porodica, i jos ako imas zenu koju volis, msm neces sigurno traziti neku koja ce da ti cangriza... Ziv bio pa video(isto kazem i sebi)
Msm u onome sto si napisao gore mi ne izgledas kao da bi voleo porodicni zivot, msm u njemu vidis samo najgore...
Pa volis ti nju,ali ona se tako postavi prema tebi kada vidi da trzas na nju! Imas li ti ikakvog ljubavnog iskustva? Sve je kao tu,samo u drugoj formi! Muskarac ako je hladan,devojka juri za njim i voli ga,a ako on voli nju i povlascuje joj sve onda ga ona **** kao nja! Slicno je kao i u braku,ako si strog,prek i spreman na sve ona te voli,obozava,a ako popustis i pustis da ti cangriza najebao si! Brak to i jeste,robija! Zasto mislis da imaju onoliki vicevi o zeni koja drka muza i muz zasto zeli da se otarasi zene,najradije bi da je ubije! Imas tonu krimi prica,tonu serija i humoristickih i ovako! Nikola Kojo u mi nismo andjeli nece da se zeni ali na kraju popusti,kraj svega je akda se ozenis! Najvise bih voleo kada bi mogao da ostavim porod,neko drugi da ga gaji i kada odraste da mi dodje! Ja cu se ozeniti,ali onda kada budem procenio da sam proziveo svoje i aj sada sve u qratz nek se nosi,zavrsio sam sa zivotom i onda cu da imam porodicu! Postavi se na poziciju svog oca i pogledaj kakv je on kada se vrati sa posla i kada je kuci!