Jesam li ja mazohista ili šta?! Ljudi, pomagajte!

Pa ne mogu da kazem da sam ruzna, malo jesam punija, a oko njega se uglavnom vrte devojke decacke gradje, vitke i visoke, crnke. Ja sam niska, plavusa, mislim da su mi glavni adut pune usne i lepe noge. Imam malo vece grudi, a njemu se dopadaju sportski gradjene zeme pa stvarno ne znam sta se "okomio" na mene. Mozda malo za promenu? :)

pa mozda

Ukratko, bolje da vas vise ne zamaram. Sve sam utripovala i vreme je da se vratim svom poslu umesto da razmisljam kako mi je buljio u sise ili mi se tu i tamo "ocesao" o dupe dok sam u mojoj lepoj zutoj haljini. Njegova strogost je deo njega i to nema veze samnom. Ni to sta me ostavlja duze da budem s njim dok slazemo neke spise verovatno nije nista drugo nego iskoristavanje mlade radne snage :)

Ukratko, bolje da vas vise ne zamaram. Sve sam utripovala i vreme je da se vratim svom poslu umesto da razmisljam kako mi je buljio u sise ili mi se tu i tamo "ocesao" o dupe dok sam u mojoj lepoj zutoj haljini. Njegova strogost je deo njega i to nema veze samnom. Ni to sta me ostavlja duze da budem s njim dok slazemo neke spise verovatno nije nista drugo nego iskoristavanje mlade radne snage :)

sta da ti kazem

vreme ce pokazati

ili mozda da pogledam u kristalnu kuglu, da vidim sta kaze :lol:

voli da mu radis prekovremeno :lol:

U zadnje vreme ulovim se kako maštam o svom nadređenom, najgore je šta se to događa za vreme radnog vremena, naprosto me pali kad se on postavi strogo i nešto mi "naredi". Nekad se namerno pravim blesava, a on postane još luđi.Napominjem da nikad na mene nije povisio glas niti bio vulgaran, prosto se izvali dok sedne ispred mene i upre mi pogled u oči uvek uz neki smešak. Pitam ja vas je li to normalno da ja u jednoj strogo formalnoj situaciji vidim nešto napaljujuće?! Je li on uopšte svestan šta mi radi ajajaj! :lol: Jesam li ja normalna šta me ubuđuje da me tako prekori i svuče pogledom glasom koji nije nimalo prekoran dok mi "naređuje"?! Inače sam dobra radnica pa nekad imam osećaj da i njega uzbuđuje kad mi tako traži mane... Kad se sretnemo negde izvan posla uvek smo ljubazni jedno prema drugom, lepo se pozdravimo, popričamo, nasmejemo... Uvek je na mojoj strani i u poslu, zna da neću da ga osramotim, ali u zadnje vreme sam primetila da me često odmeri od glave do pete, pogotovo među muškim kolegama, prosto je postao ljubomoran kad mi se neko od njih lepše obrati. Šta vi mislite?! :lol:

nije nista nenormalno da se palis na sefa...iha da si jedina...cesto se desava
za ovo ostalo dal je ljubomoran na kolege...pa mozda projektujes....pitanje je da li i on tebe oce da kresne ili ne
a nemam ideju kako to da saznas a da ne ugrozis posao

U zadnje vreme ulovim se kako maštam o svom nadređenom, najgore je šta se to događa za vreme radnog vremena, naprosto me pali kad se on postavi strogo i nešto mi "naredi". Nekad se namerno pravim blesava, a on postane još luđi.Napominjem da nikad na mene nije povisio glas niti bio vulgaran, prosto se izvali dok sedne ispred mene i upre mi pogled u oči uvek uz neki smešak. Pitam ja vas je li to normalno da ja u jednoj strogo formalnoj situaciji vidim nešto napaljujuće?! Je li on uopšte svestan šta mi radi ajajaj! :lol: Jesam li ja normalna šta me ubuđuje da me tako prekori i svuče pogledom glasom koji nije nimalo prekoran dok mi "naređuje"?! Inače sam dobra radnica pa nekad imam osećaj da i njega uzbuđuje kad mi tako traži mane... Kad se sretnemo negde izvan posla uvek smo ljubazni jedno prema drugom, lepo se pozdravimo, popričamo, nasmejemo... Uvek je na mojoj strani i u poslu, zna da neću da ga osramotim, ali u zadnje vreme sam primetila da me često odmeri od glave do pete, pogotovo među muškim kolegama, prosto je postao ljubomoran kad mi se neko od njih lepše obrati. Šta vi mislite?! :lol:

milsim sreco ako niste zauzeti oboje zauzmite se u nepristojim pozama,na neogovarajucim mestima,i savim neprofesionalnim i nedolicnim ponasanjem...:lol::mrgreen::ok:

ps:zaboravih ovo za posao,jedina mana ako mu posle kazes adio,mozes da cvikas od otkaza...
al jedan je zivot,sve za se..khm ljubavXD

ma idi normalno na posao, sredi se tako da ako bude nesto budes ok, u smislu izgledanja ako se skines, a mozda nikad nece biti niceg. a mozda i nesto bude. ne tupi okolo previse o tome, bolje da je to nekako tvoja licna stvar. gledaj da se ponasas ok, flert nije losa stvar ali ako krenes da brljas nekako u nekom smislu to te posle prati. a sam flert je ok ako ga ima.
mada opet shef je mozda te uvuce u nesto, znaci pricaj ako osecas opasnost
ma ko zna. samo gledaj da ne pravis neke fleke u ponasanju kad se posle okrenes unazad da ti je muka. bolje jedan flert manje nego jedna takva brljotina vise. ali verovatno ces morati da odgovaras na to pa nek to bude prijatno a ne mucenje i ne precenjuj se

Poslednja izmena:

Jasna stvar, ne mastas samo ti nego i on, on masta o tome da te gleda dok te te vase muske kolege gengbenguju, izgleda da ga to pali, da je neki uvrnut lik, ono oni te otkidaju od seksa, kao copor oko tebe, a on snima iz prikrajka.

:lol:

Jesi li se napalio brate?

- - - - - - - - - -

Oteraste prvu devojku koja vam se sexualno poverila ovde posle verovatno godinu dana.

- - - - - - - - - -

ke ke ke

Ti si mi najvise pomogao svojim odgovorom:) Hvala ti, imas pice ako se sretnemo u nekoj kafani:)

Ali nije me niko oterao,stvarno.Samo ne bih htela da smaram ljude.Zapravo su me prilicno zabavili ovi odgovori ovde i mogu cak da kazem raspirili mastu:)
Danas sam se drzala dosta hladno prema svome sefu,poceo je da sali na sta sam ja rekla da bih volela profesionalniji odnos i on se slozio,nakon radnog vremena me sacekao i napao,doslovno mu je sevalo iz ociju da sta si ja umisljam,da oce da zna sta mi je i sta bi ja htela. A meni bilo sve ravno... Uostalom,da je nesto hteo,mogao je da dobije:)

Mozda nije postao ljubomoran nego to ti tako vidis jel ti to odgovara. Ali dobro je to, ja volim zene koje vole biti potcinjene. Nego jel mastas kako mu pusis i klecis i kako te samara kitom po licu i onda torba zguza pa ti svrsi u usta?

Ako to mastas onda ga izazivaj dok te negde ne istorba. Ako je pametan nece mu dugo trebati.

Ti si mi najvise pomogao svojim odgovorom:) Hvala ti, imas pice ako se sretnemo u nekoj kafani:)

Ali nije me niko oterao,stvarno.Samo ne bih htela da smaram ljude.Zapravo su me prilicno zabavili ovi odgovori ovde i mogu cak da kazem raspirili mastu:)
Danas sam se drzala dosta hladno prema svome sefu,poceo je da sali na sta sam ja rekla da bih volela profesionalniji odnos i on se slozio,nakon radnog vremena me sacekao i napao,doslovno mu je sevalo iz ociju da sta si ja umisljam,da oce da zna sta mi je i sta bi ja htela. A meni bilo sve ravno... Uostalom,da je nesto hteo,mogao je da dobije:)
I nisi mu dala..:lol: Sebicnjaku ..:worth:

Kres i radno mesto, posebno sa nadredjenim ne ide, mozes dobro da zeznes karijeru, da te omrzi kolektiv, ili njemu da napravis problem.
Nego lepo, nadji nekog, pa malo roleplay, kancelarijsko okruzenje u krevetu, ti lenja radnica, a on strogi i cvrsti gazda, koju radnicu mora da prevaspita i upregne :zper:.

Nista neobicno sto osecas privlacnost prema autoritetu, jednostavno zelis da budes potcinjena, da se neko oseca mocno, da te kontrolise, prevaspita, sta vec.
Skroz normalna fantazija, ali eto, mislim da je ne treba realizovati na radnom mestu sa sefom, vec nadji decka koji ce da ti "sefuje" u krevetu i to je to.

Back