DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
BiH ga nagoozila u shoopak kod imotskog pa mu polomila rep
![]()
E jesi loood

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BiH ga nagoozila u shoopak kod imotskog pa mu polomila rep
![]()

Ali samo po obliku!![]()
E jesi loood![]()

meni više liči na zmaja koji leti
Istra je glava,Kvarner vrat,
Gorski kotar tjelo,
Slavonija i Zagorje krilo,
Dalmacija rep
,, Imotski shupak
a Zadar qita
![]()
![]()
a čuj....pa xe8iga...kad je Imotski baš na "nezgodnom mestu"
Pa Hrv. i jeste banana drzava![]()
možda po geografskom položaju. ali zato po političkom je sam vrh države. ili ti ga : oni te vode "ofco" (rekao bi kyo)

....eto Salamader odNJedrio
, sa Kosoricom HDZ tone u @ovnjivo političko blato svjetlosnom brzinom
...a kad službeno postavite Hebranga kao El komandata i predsjedničkog kandidata
....ima da odete na istorijsko smetlište
.......eeee....onda dolaze drugi na vlast i ima da izrade 50 metarnu gvozdenu metlu i da odmetu ovaj ercegovachki qrš iz Zagreba natrag u ercegovacke jame i brloge BiH

čega vrh!?
korupcije i kriminala te šverca i malverzacija
al ....samo strpljenja....eto Salamader odNJedrio
...a kad službeno postavite Hebranga kao El komandata i predsjedničkog kandidata
.......eeee....onda dolaze drugi na vlast i ima da izrade 50 metarnu gvozdenu metlu i da odmetu ovaj ercegovachki qrš iz Zagreba natrag u ercegovacke jame i brloge BiH
![]()
To brate Srbine, ustase gvozdenom metlom u jame!
Oduvek sam znao da je ovaj Kyo Srbin.
kako te nije stid pa cak i tebe beskicmenoga dupelisca zeliti dijelu tvog naroda ponovo jame koje su stoljecima punili svojim zivotima ...ti bijednice nesposobni bi njih zeljeznom metlom u jame, i u brloge...a upravo ti si najveci brlog sto pokazujes svakodnevno svojim vulgarnim i nepromisljenim postovima
za ovakve izjave bi te i tvoja mentorica Vesna polala tamo gdje ti je i mjesto...u svinjac

To brate Srbine, ustase gvozdenom metlom u jame!
Oduvek sam znao da je ovaj Kyo Srbin.

nije bio pre al posrbili smo ga ovde na 4umu
prvo se opirao ali krv nije voda...tako ce i marko1,2,3,4,5
chetnici pochetnici

nije bio pre al posrbili smo ga ovde na 4umu
prvo se opirao ali krv nije voda...tako ce i marko1,2,3,4,5
chetnici pochetnici
niste me vi ništa posrbili...moji stavovi kao su informacije stizale tokom svih ovih godina se minorno promenio.....toliko![]()
shupak rvatske je split

čega vrh!?
korupcije i kriminala te šverca i malverzacija
al ....samo strpljenja....eto Salamader odNJedrio
![]()
ofco smanjene inteligenciye, ti sa gnojivog krša su ti domovinu branili dok si ti se igrao frnja po parkovima u varaždinu. a koliko si tuqast ne možeš shvatit da će ADZ biti najjača stranka na ovim prostzorima još dugo godina, tako ako čekaš njihov odlazak, trka u srbiju i liši im dupence do trenutka odlaska ADZ-a. malo ćeš isplazit jezik, al u 90-toj godini možda i dočekaš. pridruži se braći SAO-krajišnjicima i nosaj transpanente sa natpisom "ko čeka-dočeka"
Te hercegovačke seljačine kupuju i potplaćuju po Bosni sve redom, a tzv. civilizovani narodi dobrim delom za njih šljakaju. A ovce nabavljaju kod Srba.Boze, dokle ce ovi necivilizirani hercegovacki dotepenci dosadjivati prostotom, kriminalom i dinarskim burulikanjem nasim otmenim, kulturnim i europskim zagorskim susjedima?
To treba isibati po magarecoj gubici i poslati nazad na Siroki Brijeg kod ovaca.
Ovo je već kulminacija lošeg ponašanja hrvatske strane koje traje već par godina...
Ipak postoji jedna politika bez obzira ko je u sedlukoje hrvatske strane. zar ti "ofcu bez čobana" nazivaš "isto stado". njega se i rođena mater stidi ako je pripadnica istog "stada-hrvatskog"